Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10191020102110221023 ... 2916>
Повідомлення Додано: Суб 29 лип, 2023 23:45

Чукча2 написав:А я сегодня в обед, поел, что Бог послал

Сходил с сыном на речку, полежал, обнял его, под крыло

Полежали, о своем поговорили

Это те моменты, которые унесешь с собой в могилу

И не надо океана и егурта черничного

Як взагалі ваша епопея з бетонуванням на КРЖН в 2021 році? Хоч не встигли на хаях купити?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 00:03

Shaman написав:
  rjkz написав:
  Shaman написав:ротація може бути лише в Європі.

даремно заокеаний батальйон так далеко їхав, щоб ще й ротацію? дурних нема:lol:

Мне показалось или имеет место быть упрек?

Я не могу возращаться "без приказа" (с). :mrgreen:

не треба накидати на вентилятор, й очікувати залишитися в білому - вентилятор то така штука 8)

И что я набросил?
Я очень хорошо отношусь к adeges, если шутка получилась не очень, то у него и попрошу прощения.
Ни в коем случае не осуждаю никого кто выехал. Не только потому что и сам не в Украине. Напомню, в моем случае имела место быть эмиграция и было это сделано за несколько лет ДО большой войны. Хотя, признаю, именно угроза большой войны была решающим фактором и пенделем стремиться сделать это как можно скорее.
Поэтому ДЛЯ САМОГО СЕБЯ я не делаю особой разницы между собой и теми кто выехал после 24.02. "Для "отмазки" (ТМ кроссовок) сойдет. :mrgreen: , перед собой я более честен :lol: .
А вот выехать и из Вены набрасывать на вентилятор - ну, это надо очень извращенную мораль иметь.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 04:28

Re: Еміграція, заробітчанство

Потихоньку про недвигу в США.

rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 06:58

rjkz написав:
  Shaman написав:
  rjkz написав:Мне показалось или имеет место быть упрек?

Я не могу возращаться "без приказа" (с).

не треба накидати на вентилятор, й очікувати залишитися в білому - вентилятор то така штука

И что я набросил?
Я очень хорошо отношусь к adeges, если шутка получилась не очень, то у него и попрошу прощения.
Ни в коем случае не осуждаю никого кто выехал. Не только потому что и сам не в Украине. Напомню, в моем случае имела место быть эмиграция и было это сделано за несколько лет ДО большой войны. Хотя, признаю, именно угроза большой войны была решающим фактором и пенделем стремиться сделать это как можно скорее.
Поэтому ДЛЯ САМОГО СЕБЯ я не делаю особой разницы между собой и теми кто выехал после 24.02. "Для "отмазки" (ТМ кроссовок) сойдет. :mrgreen: , перед собой я более честен :lol: .
А вот выехать и из Вены набрасывать на вентилятор - ну, это надо очень извращенную мораль иметь.

ми ж розуміємо, що основний бенефіціар жартів - інша людина. бачите, її не називають, але всі розуміють про що йде мова - вже досягнення. :D

я, наприклад навіть не зрозумів, що ще хтось виїхав до Вени. тут треба більше жартувати про Львів - в мене таке враження, що тут багато форумчан. Провели ротацію з Успіхом - займаємося у Львові своїми справами, доки він боронить/відвойовує інші міста (такий собі сумний жарт)...

я за добрі жарти, але проти злого сарказму - а останнє наразі значно переважає... :(

а так, навіть американці їдуть боронити Україну ;) - але з профільним досвідом.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 07:50

Shaman написав:
  rjkz написав:
  Shaman написав:не треба накидати на вентилятор, й очікувати залишитися в білому - вентилятор то така штука

И что я набросил?

ми ж розуміємо, що основний бенефіціар жартів - інша людина. бачите, її не називають, але всі розуміють про що йде мова - вже досягнення. :D

я, наприклад навіть не зрозумів, що ще хтось виїхав до Вени. тут треба більше жартувати про Львів - в мене таке враження, що тут багато форумчан. Провели ротацію з Успіхом - займаємося у Львові своїми справами, доки він боронить/відвойовує інші міста (такий собі сумний жарт)...

я за добрі жарти, але проти злого сарказму - а останнє наразі значно переважає... :(

а так, навіть американці їдуть боронити Україну ;) - але з профільним досвідом.

Мені дуже сумно, що "склалося як гадалося".
Сумно, що хтось ризикує своїм життям й здоров"ям, а хтось наповнює собою київськи рестікі.
Сумно, що хтось віддає останнє за для перемоги над ворогом, а хтось розкрадає це останнє.
Сумно, що коли з місяць назад розмовляв з другом, який на фронті, відчував сором. Він там, а я тут. Але розумів, що нічого не можу змінити.
Сумно, що деяки люди навіть сором не можуть відчути. Хоч нічого це й не вирішує за великим рахунком.
Не знаю хто тут, в Америці правий.
Тот хто скористався обставинами щоб попасти, заробити грошей та повернутися в Україну (чоловік 35 років) та не дуже переймається війною, навіть свою родину не намагаєтся привезти.
Чи жінка, яка втекла від війни з двома дітьми, старою й не здоровою мамою, в якої чоловік залишився в Києві. Але вона не знає скількі та война буде тягнутися й відчуває, що має моральне зобов"язання перед своїми дітьми, намагається тягнути "лямку". Це дуже важко, коли й дітей треба адаптувати, й про матір дбати, й самої адаптуватися, працювати так, щоб вистачало на винайм житла, на харчування поки хватає фудстемпів яки родина отримує як біженці. Та вона намагається досягти ліпшого життя для своїх дітей. Й сподівається заціпитись в Америці, евалювати свій диплом, щоб діти закінчили тут школу, щоб змогли отримати тут післяшкільну освіту та увійти в доросле життя в ліпшому стані ніж вона.

З боку декого з форумчан, хлопець - красавчег. Грошей заробить, в Україну їх привезе. А ота жінка? Зрадниця? Я протилежної думки. Вже пояснював чому.

З приводу американців.
На цьому тижні в новинах розповіли, що вдалося знайти та повернути в США рештки загиблого американського ветерана, який минулого року загинув, здається, на Миколаївщині. Ідентификувати змогли тільки за допомогою ДНК тесту.
Поховали тут минулого тиждня, якщо не помиляюся.
Не українського походження.Піщов добровольцем воювати за незнайому країну на іншому боці Земної кулі.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 07:59

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 08:25

rjkz написав:

Вибачаюсь за оффтоп, можливо в нас починають догадуватись, що треба робити копії шахідів. Війна скінчиться рівно тоді коли "глубінний народ" рф побачить на свої очі що таке війна.

А можливо таке-собі посилання транснаціональним компаніям зі США чи Європи з офісами в Москва Сіті...
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 08:34

BIGor написав:
  rjkz написав:

Вибачаюсь за оффтоп, можливо в нас починають догадуватись, що треба робити копії шахідів. Війна скінчиться рівно тоді коли "глубінний народ" рф побачить на свої очі що таке війна.

А можливо таке-собі посилання транснаціональним компаніям зі США чи Європи з офісами в Москва Сіті...

Шахеди слабовато, в новинах написали, що вчора Крим атакували 25 беспілотників з ним половина рашка посадила РЕБрм. Все таки ракети краще.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 08:59

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:я за добрі жарти, але проти злого сарказму - а останнє наразі значно переважає...

А стосовно "людини-кросівка" це не стосується? Щось не бачив щоб Ви йому щось дописували, під його лицемірними дописами.

це хто? :shock:

Включіть голову, Airmax же.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 30 лип, 2023 09:10

BIGor написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:А стосовно "людини-кросівка" це не стосується? Щось не бачив щоб Ви йому щось дописували, під його лицемірними дописами.

це хто? :shock:

Включіть голову, Airmax же.

трохи було емоційно, згоден. :) але розумієте, мене це не чіпляло від слова зовсім. а когось це надто зачепило. чому б це? :D

й здається, ж Airmaх повернувся. ніхто там не обіцяв свій капелюх з'їсти? а то стільки було впевненості, що не повернеться.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 10191020102110221023 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти