|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 30 лип, 2023 08:52
Hotab написав:Москву трішки полякали ударні БПЛА. «Най буде».
не розумію я радості від ударів по відносно мирних цілях. Чим ми в цьому кращі москалів. Зовсім інше діло коли атака досягає своєї цілі й горять склади боєприпасів
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 лип, 2023 08:59
Дюрі-бачі написав: Hotab написав:Москву трішки полякали ударні БПЛА. «Най буде».
не розумію я радості від ударів по відносно мирних цілях. Чим ми в цьому кращі москалів. Зовсім інше діло коли атака досягає своєї цілі й горять склади боєприпасів
Знов "хорошіьє русскіє"?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 лип, 2023 09:09
Дюрі-бачі , не розумійте і далі. А насправді воно ж московіту зручно дивитись війну як футбол, коли їх самих воно не торкається. Можна і 10 сезонів просити відзняти. А якщо тобі по голові, так відразу виникають думки «а для чого вона ця війна?» , «я не хочу війни». Ну і я вже казав, хочеш не хочеш будеш розпорошувати ппо по великим неприкритим територіям. Менше буде на фронті і на важливих стратегічних обʼєктах.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 30 лип, 2023 09:20
Дюрі-бачі написав: Hotab написав:Москву трішки полякали ударні БПЛА. «Най буде».
Цілі швідше за все були інші. Але московіти не збивають бпла, а глушать РЕБом, тому бпла після "осліплення" летить, куди витер дме. Але і так не погано вийшло. Ворог повинен нервувати
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 30 лип, 2023 09:21
не разделяю оптимизма хотаба, во первых есть сомнения что это мы, русские сами себя взрывать любят и умеют, во вторых зачем стрелять аж по МСК если по пути есть казармы, аэродромы, склады? Если беспилотник долетел до Москвы с не меньшей вероятностью он мог бы напакостить в Туле, Калуге, Воронеже. в третьих "нападения на РФ" только поднимают рейтинги пуйла, типа смотрите враг таки планировал ударить по мск, а пуйло красавчег его опередил (перед началом войны реально такую дичь народу втирали). То есть от этого удара мы получили вообще ничего, а у пуйла добавился рейтинг.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 лип, 2023 10:06
Русня пишет, что подавили дроны средствами РЭБ. То есть, понимаете? Кацапы кричат о том, что украинская ПВО сбивает над городами ракеты, при этом используя средства РЭБ, из-за которых набитый взрывчаткой беспилотник - а не обломки - теряет управление и падает на "Мосвку-Сити". Вы не понимаете, это другое 
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 10:46
Бачу дивну закономірність
Москву атакують бпла одночасно з масованою атакую роя бпла на Крим Іице вже не вперше така зв'язка
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 10:55
GALeon написав:из-за которых набитый взрывчаткой беспилотник
не было там взрывчатки. 3 окна разбитых. и без пожара.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 30 лип, 2023 11:14
whois2010 написав: Дюрі-бачі написав: Hotab написав:Москву трішки полякали ударні БПЛА. «Най буде».
Цілі швідше за все були інші. Але московіти не збивають бпла, а глушать РЕБом, тому бпла після "осліплення" летить, куди витер дме. Але і так не погано вийшло. Ворог повинен нервувати
3 министерства. Ветер подул дважды точно в 2 цели )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 лип, 2023 11:20
5-6 серпня Саудівська Аравія має намір провести переговори щодо України між західними країнами, Україною та ключовими країнами, що розвиваються, зокрема Індією та Бразилією. Україна і західні офіційні особи сподіваються, що результатом цих перемовин стане мирний саміт наприкінці року. Очікується, що на саміті буде підписано документ із загальними принципами розв'язання війни в Україні, які потім дадуть старт майбутнім мирним переговорам із росією. Тихим сапом... Xenon написав:Якщо серед цих країн буде Китай і його вдасться схилити на свою сторону, тоді можна на щось сподіватися.
Китай буде відстоювати інтереси рф, тому краще щоб його там не було. Добрий знак, що Україна там буде, а кацапія - ні.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|