Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10261027102810291030 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:35

cherchiltank писал(а):Не всі жили в славутичі - однокімнатна до війни нормальна - 500 баксів, і це не в дупі якою є Славутич а близько до метро і центру, в якій країні Європи в столиці ви в центрі знімете однокімнатну хоча б за 1000 євро? Хіба в Болгарії

Берлін підійде? Чи може Краків (не столиця, але тримає першість по середній з/п)? Я, чесно кажучі, не розумію: навіщо орендувати за 500 баксів у Києві, якщо можна практично за ті самі гроші орендувати аналогічне житло у місті, яке надає можливість заробляти у рази більше?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:36

cherchiltank писал(а):
  BIGor писал(а):
  cherchiltank писал(а):Не всі жили в славутичі - однокімнатна до війни нормальна - 500 баксів, і це не в дупі якою є Славутич а близько до метро і центру, в якій країні Європи в столиці ви в центрі знімете однокімнатну хоча б за 1000 євро? Хіба в Болгарії

Квартира в Києві за 500 доларів близько до центру до війни? :shock:

Я здавав за 14000 грн -10 хв від метро Олімпійська - це далеко?

Короче як завжди, і не 500 доларів, і не центр.
Не знаю, чого до сих пір не можете зрозуміти, що в основному в розвинених країнах дорожче житло? Чогось голандці не їдуть знімать гостінку на Вітряних горах за 300 уе, хоча це ж шара і парадайс!
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:38

BIGor писал(а):
  gonchik74 писал(а):
  BIGor писал(а):Це залежить від стану економіки на момент можливого повернення. Моя, наприклад, проживши рік в Польщі і два в Нідерландах почала більше цінувати Київ. Купити квартиру за 600+ тис уо не кожному під силу) Оренда кімнати 600-700€ в місяць. А зп не дозволяють жити на тому ж рівні, що вдома. За інтернатуру повний день платять 500 €/міс.

Може тоді вже і ЗП порівняєте і пенсії в Нідерландах і Україні? Щось голландці не виглядають біднішими за українців.

у Вас все плоско - якщо дельта між зп і витратами в Польщі більша, ніж в Україні, то ось воно, щастя)
Ще би там про перспективи реалізації отриманих знань, про що говорять пани з НЙ та Анталії, стартовий майданчик для чогось кращого, а то пенсія))) То буде ч-з років 50, а на моменті за умовних півтори євро в місяць витрачених на життя ходить напівголодна.

Незрозуміло пишете. Чого не хоче ладно, не в Київ, хай буде в аналог - Софію. Там дешево. Чого мучається в Нідерландах?
Доречі, от ми і розкрили секрет, чого голандці всі такі худі і підтянуті - дорого їсти, грошей не вистачає. :D[/quote]
Кажу ж плоско))) Ви точно в ай-ті? Бо бачення багатьох ситуацій як у шофера. Нідерланди - нормальні англомовні програми, проте дешевше, ніж в UK, Irl. А що в Софії? На мене ображались знайомі польські викладачі, коли я казав, що у випускників наших шкіл англійська подекуди краща, ніж у деяких викладачів у їхніх вишах на англомовних програмах.
І ще - ні, голандці не жебраки. Але країна для асиміляції важка. Хіба що ти з Сурінаму)
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:39

Gastarbaiter писал(а):

Берлін підійде? Чи може Краків (не столиця, але тримає першість по середній з/п)? Я, чесно кажучі, не розумію: навіщо орендувати за 500 баксів у Києві, якщо можна практично за ті самі гроші орендувати аналогічне житло у місті, яке надає можливість заробляти у рази більше?

Де в берліні чи Кракові однокімнатну можно зняти біля центру за 500 євро?
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:42

[
Короче як завжди, і не 500 доларів, і не центр.
Не знаю, чого до сих пір не можете зрозуміти, що в основному в розвинених країнах дорожче житло? Чогось голандці не їдуть знімать гостінку на Вітряних горах за 300 уе, хоча це ж шара і парадайс![/quote]
Ти - тугуватий? - від метро Олімпійська до Хрещатику - 1,5 км - пішки можна дійти за 15-20 хвилин, що тоді центр? Бакс плигав часто до 28 - що не так?
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:44

cherchiltank писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Де в берліні чи Кракові однокімнатну можно зняти біля центру за 500 євро?

Ну в Кракові точно можна, але не всі в такому жити погодяться.
gonchik74

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:47

Ну в Кракові точно можна, але не всі в такому жити погодяться.[/quote]
Я про нормальну квартиру в новому будинку
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:50

cherchiltank писал(а):Де в берліні чи Кракові однокімнатну можно зняти біля центру за 500 євро?

Так 500 чи 1000?
Я орендую 2-к за 450. 20 хвилин до центра (не знаю, це далеко чи ні? тут усе місто можна хвилин за 30-40 проїхати з одного кінця в інший навіть попри нескінченні ремонти та перекриття основних магістралей).
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 18:54

Gastarbaiter писал(а):
  cherchiltank писал(а):Де в берліні чи Кракові однокімнатну можно зняти біля центру за 500 євро?

Так 500 чи 1000?
Я орендую 2-к за 450. 20 хвилин до центра (не знаю, це далеко чи ні? тут усе місто можна хвилин за 30-40 проїхати з одного кінця в інший навіть попри нескінченні ремонти та перекриття основних магістралей).

Уточнюю - 20 піхотою до Ринку? Чи на авто?
gonchik74

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:04

Re: Еміграція, заробітчанство

Що думають про еміграцію наші бізнесмени
https://www.epravda.com.ua/cdn/cd1/2023/rozmova_z_serhiiem_fursoiu/

Ще одна проблема, яка буде спіткати Україну після війни – брак робочої сили. Ця проблема була і до війни: в Україні дуже давно не було безробіття, але була відсутність кваліфікованих трудових ресурсів. Зараз вона оголиться, особливо на тлі великої кількості людей, яка виїхала за кордон. Частина з них вже не планують повертатися. Причому, чим довше триватиме війна, тим більшим буде відсоток таких людей. Посилиться депопуляція, і наслідки цього ми відчуватимемо впродовж 30 років.

Єдине вирішення цієї проблеми – міграція, і Україна на це приречена. Але суспільство до цього поки що не готове. Звідки приїдуть мігранти? З країн Азії. І готуватись до цього вже потрібно на рівні держави, аби ми самі визначали, хто, як і куди приїде, розробляли програми по інтеграції цих людей. Державі потрібно модерувати весь процес, аби міграція не стала неконтрольованою. Це ключовий виклик, який у нас буде після війни. І це також може стати стримуючим фактором для інвесторів.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 10261027102810291030 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама