Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 47564757475847594760 ... 14745>
Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 20:54

vt313 написав:
  Letusrock написав:Багато хто погодиться з Успіхом... Ви або дуже гіперболізуєте або унікальний трудоголік.. Працювати без вихідних по 12год в день на протязі 30 років, залишаючи для сімї копійки.. це безумство. Життя одне, скільки таких я знаю що пропахали всю молодість а потім в 50+ інфаркт/інсульт і все.
Хоча робота/дяільність є різна, водити туристів в гори я б погодився і по 16год в день, а от рити канави у водоканалі категорично ні))
В даному випадку це робота на форумі (на кількох).
Але що це було 30 років тому, питання. :D
Премія
Перше - 100 000 грн тому , хто знайде хоч один мій допис на якомусь іншому форумі за виключенням строимдом в 2009 і пару місяців на якомусь кримському в 2014
Друге - 10 000 грн тому, хто покаже приклад письменника на форумі який за 30 років заробив 10 млн грн тому що писав на форумі ( одному або кількох - не принципово)

Слабо?
Дерзай.

Тепер про унікальність
В якійсь мірі я унікальний, адже приписую себе до 5% найуспішніших в цій Державі
З іншого боку
Якщо просто працювати і вкладати не більше 10% доходу( і так будуть робити всі, тобто не пробуватимуть вкладати у розвиток бізнесу( а купівля це станка чи вивчення нової мови програмування - не суттєво) - то така країна приречена на ріст ВВП не більше 1-2% в рік( можу пояснити , але навряд чи це цікавить тих 70% які вірять голобородькам, а тих 30% що залишились і самі в стані розрахувати)....Тобто ця країна постійно буде відставати від середньостатистичних світових темпів розвитку
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 21:09

[quote="5605059:Faceless"]
І вже сьогодні, Ams1, наплювавши на російські погрози, входить в українську гілку Дунаю. Це перший корабель, який прорвав російську блокаду Чорного моря після бомбардування Рені 25 липня.

Ams1
Летний дедвейт: 3670 t
Наибольшая длина судна x Наибольшая ширина: 84 x 14.52 m
Год постройки: 1991
Осадка (доложенная/максимальная): 3.6 m

старая зубочистка 32года,
2,2т тон зерна максимум- а сколько шуму
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 22:52

kyk написав:
  mephala написав:
  sashaqbl написав:Станом на лютого цього року рівень витрат сім'я з двома дітьми за рік виріс з 34 до 42 тис., тобто не повних 25%, тому я більше схильний довіряти цифрам andrijk777.
При цьому припускаю, що в Харкові рівень інфляції може досить сильно відрізнятися від Львова внаслідок здорожчання логістики та бойових дій.

те що рівень витрат зріс на 25% це каже про те що зп на 25% виросла. до інфляції це не має жодного відношення.
умовно візьміть якщо хтось отримує 1К баксів і тут все в 2 рази подорожчало. Він почне витрачати 2К баксів чи що? Ні - буде витрачати стільки ж але змінить структуру споживання.

Тобто варіант, що людина стала меньше заощаджувати, а більше витрачати ви не розглядаєте? :lol:

ага. прям всі таки заощадливі трапилися. економили 25% а тут хоба і почали витрачати :lol:
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 лип, 2023 23:01

andrijk777 написав:
Повторюю (в десятий раз напевне): якщо вибирати між офіційною статистикою і статистикою бабки з базару(чи вашою) то я вибираю офіційну.

Та вибирайе що завгодно, можете хоч портрет гетьманьцева, чи хто там у вас в авторитеті, над ліжком повісити і молитися на нього, та може все ж не варто смішити людей, котрі знають цю кухню з середини, своїм беззаперечным віруванням в "чесний держстат". :mrgreen: Тверезе критичне мислення людині не завадить. Нагадало:
Я верю в честность Президента
И в неподкупность постовых ,
В заботу банка о клиентах…
В русалок верю, в домовых...
п.с. Де ви тут побачили статистику від "бабці з базару":shock: ніяк не второпаю, це мабуть у вас якийсь дитячий комплекс на "бабок", що ви його як мантру повторююте?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 02:33

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Я вообще ничего не хочу.
Просто мне очень нравятся "патриоты", доказывающие "совку" невозможность производства оружия в крупном промышленном центре во время войны. "Пусть люди торгуют на рынках". Во время войны. Оружие дадут "партнёры". Может быть.

ІМХО, нелогічно будувати виробництво зброї в місті, яке обстрілюється Смерчами. Вартувало б все таки трохи далі. Поки що єдиний, хто таке робить - це Ізраїль, і йому це обходиться дуже дорого, попри те, що можливості Хезболли по обстрілам на порядок нижчі, ніж можливості РФ.
Тим більше, що харківське машинобудування опиралось на металургію Придніпровя/Донбасу, які в свою чергу опиралась на вугілля Донбасу.
Зараз збирати техніку з імпортних вузлів логічніше в Житомирі чи Львові.

Смерчами нас уже давно не обстреливают (после харьковского наступления).
Обстреливали С-300. Сегодня первый раз шахедами.
Возможности обстрелов ракетами и шахедами, как показывает практика, существуют практически во всех городах.
И я говорил не о крупноузловой сборке, а о производстве.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 09:01

Перша заповідь зелебобіків - кради якомога більше 8)
Друга заповідь зелебобіків - кожного наступного разу кради більше за попередній 8)
Третя заповідь зелебобіків - ніколи не зупиняйся у процесі "крадівництва" :lol:

Сотні мільйонів гривень на відбудову Київщини без проведення тендерів виділили компаніям, які фігурують в кримінальних провадженнях, не мали відповідного досвіду, купленим на "Олх", а також структурам, які журналісти пов’язують з керівництвом Київської ОВА та Офісу президента.
https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/1/7413659/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 10:04

Тривала і ще більша. План Путіна щодо війни

https://ua.korrespondent.net/ukraine/46 ... hodo-viiny
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 11:28

там де газопроід в ЕС - там і війна

Похоже, что проект газопровода «Трансахара» из Нигерии в Европу через Нигер и Алжир так и не будет реализован. Через него Европа планировала ежегодно получать 30 млрд кубометров нигерийского газа

Зображення
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 12:58

За пів року 2023-го в Україні народилося 96 тис. 755 дітей, з них 47 тис. 129 дівчаток та 49 тис. 626 хлопчиків. Це на 28% менше порівняно з відповідним періодом 2021 року

Війна призвела до страшних втрат населення. Головним завданням у післявоєнній відбудові України стане відновлення чисельності населення. Це буде надзвичайно складно, адже треба визнати, що велика частина жінок дітородного віку вже виїхала з України. А з ними — сотні тисяч дітей. І навіть після Перемоги процес міграції в інші країни буде продовжуватись як мінімум декілька років.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 сер, 2023 13:08

andrijk777 написав:..............
Як согласується?
+10% - номінальні доходи за 2022р
26% - інфляція
Результат: -16% реальні доходи.
Що не зрозуміло? Цифри грубі.

Я на все цифры дал ссылки. Вы откуда-то (с потолка?) берёте цифру +10% и объясняете мне элементарную арифметику.
Я встречал утверждение, что номинальные доходы не изменились. Но в Госстате не нашёл, поэтому спорить не буду. Могу привести такую ссылку - https://www.rbc.ua/ukr/news/dohodi-ukrayintsiv-perevishchili-riven-minulogo-1672232631.html
Но там сплошные противоречия. Такое невозможно анализировать.

"Одяг для чоловіків" предусмотрено 0,00867 всех расходов.
Я не спеціаліст. Але думаю вони рахують не те що люди купляють(це порахувати просто не можливо), а те, скільки і яких товарів продається. Одягу продається мало, тому такі цифри.
Якщо ви 100% одіваєтесь на гуманітарці, або через ОЛХ/Шафу то у вас взагалі буде 0 витрат по цій статті в статистиці!

0,00867 это норма расходов - вес этого параметра при расчёте инфляции (ИПЦ). Никто не считает, сколько Вы или я реально купили. Считают стоимость какого-то стандартного набора одежды в 2021 (допустим это 100 грн) и примерно такого же набора в 2022 (пусть это 120 грн). Т.о. инфляция по этому параметру 20%. При расчёте ИПЦ эти 20% берутся с весом 0,00867. Фактически это означает, что Ваши расходы на одежду всего 0,867% от всех ваших расходов. Т.е. если у вас расходы за год, допустим, 200 тыс., то на одежду вы тратите 1734 грн. Если расходы 100 тыс, то на одежду - 867 грн.

А зачем математику статистика за 10 лет, если речь об инфляции за 2022? - для того щоб оцінити "похибку". Неправильні розрахунки за рік - не помітні! Можна збрехати і сказати на чорне біле. А за 10 років ви не збрешете тому що у вас будуть нереальні цифри - наприклад зростання цін в 1000 разів(при 100% кожен рік). Або наприклад ви не можете брехати типу: 0%, 0%, 0%, 0%, 0%, 0%, 100%. :D бо це смішно. У вас просто не зіграють цифри за 10 років.

Что я могу сказать?
Только то, что врать Вы, к счастью, не умеете. :)
Но вообще это не очень сложно. Учить публично не буду. Для этого достаточно врать регулярно понемногу и в результате получить, что за 10 лет цены выросли не в 10, а "всего" в 6 раз. И попробуйте доказать, что в действительности был рост в 10 раз. Из короткой дискуссии, которая здесь состоялась, Вы могли убедиться, что это практически невозможно. Для большей убедительности (невозможности проверить) можно изредка менять методику расчёта или хотя бы веса различных товаров в потребительской корзине.

Так, продовольча інфляція за 2022 сильно вища за загальну, але я подивився попередні роки - це виключення з правил. В минулі роки таке не спостерігалось.

Такое бывало. В какие годы, искать не буду.
Но какая разница, было это в предыдущие годы или не было. В этом 2022 году было. Поэтому важны данные именно этого года, а не за 10 лет.

Вы явно неглупый человек. Но никто не может знать всё. Если чего-то не знаешь, не грешно спросить.

Кстати, Вы не ответили на мой вопрос - в количество населения 41.130.432 человек по данным Госстата Вы тоже свято верите?
По этому параметру есть данные не за 10, а за все 20 лет с прошлой переписи. :)

Интересно, кому не понравился этот пост? И что в нём нашли неверным?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 47564757475847594760 ... 14745>
Форум:
+ Додати
    тему