kyk написав:Ви особисто вважаєте того, хто за гроші поїде в чужу країну, стане там найманцем і буде вбивати людей, нормальним?
Чому відразу вбивати людей. Швейцарські гвардійці (найманці) кілька століть охороняють Ватикан. Класичні найманці, абсолютно. Надійні і злочинів не вчиняють.
Все почалося з того, що Успіх запропонував наймати іноземців. Якого біса тут почали писати про те, що відбувалося сто чи тисячу років тому - я не розумію.
Успіх написав:А циганчука з будь-якої бідної країни залучати виключно до війська!(на контракт)
к иностранцам нет возможности применить строгость закона, например если он дезертирует. Будем их по африкам искать? Это ж не колхоз, дело добровольное. Захотел он через месяц домой, дальше что?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 02 сер, 2023 18:45, всього редагувалось 1 раз.
kyk написав:Все почалося з того, що Успіх запропонував наймати іноземців. Якого біса тут почали писати про те, що відбувалося сто чи тисячу років тому - я не розумію.
Це відбувається в Україні прямо зараз. Тисячі найомниців-окупантів скоюють злочини щосекунди. Знайомі з окупованих територій казали, що можна хоча б на вулицю вийти віколи приїхали ч.Мобіки замість "чурок"
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 02 сер, 2023 18:46, всього редагувалось 1 раз.
kyk написав:Ви особисто вважаєте того, хто за гроші поїде в чужу країну, стане там найманцем і буде вбивати людей, нормальним?
Чому відразу вбивати людей. Швейцарські гвардійці (найманці) кілька століть охороняють Ватикан. Класичні найманці, абсолютно. Надійні і злочинів не вчиняють.
Все почалося з того, що Успіх запропонував наймати іноземців. Якого біса тут почали писати про те, що відбувалося сто чи тисячу років тому - я не розумію.
тому що сказали що найманці це погано (мабуть тому, що іноземцям треба платити не менше як у Вагнері, а успіхів можна припахати і за $500, а "в нас дєнєг нєт", тому напирають на свідомість і патріотизм - це добро, а воювати за гроші - зло), це приблизно так, як умовний Болт на зарплат це добрий працівник (хоча він робить вигляд, що працює: "шашечки"), а умовинй Флайман на контракті поганий (хоча він працює на результат, а не для "шашечок", а щоб "їхати")
Востаннє редагувалось flyman в Сер 02 сер, 2023 18:52, всього редагувалось 2 разів.
kyk написав:Все почалося з того, що Успіх запропонував наймати іноземців. Якого біса тут почали писати про те, що відбувалося сто чи тисячу років тому - я не розумію.
Це відбувається в Україні прямо зараз. Тисячі найомниців-окупантів скоюють злочини щосекунди. Знайомі з окупованих територій казали, що можна хоча б на вулицю вийти віколи приїхали ч.Мобіки замість "чурок"
До чого тут найманці зі сторони рф? Мова про можливих найманців на стороні України. Віталіан вважає, що вони себе поводити будуть не гірше ніж українці.
"На Закарпатті правоохоронці викрили керівника районного територіального центру комплектування, у якого знайшли символіку РФ та видані в Росії документи, та який змушував підлеглих будувати власний будинок." https://www.pravda.com.ua/news/2023/08/2/7413918/
flyman написав:це приблизно так, як умовний Болт на зарплат це добрий працівник (хоча він робить вигляд, що працює: "шашечки"), а умовинй Флайман на контракті поганий (хоча він працює на результат, а не для "шашечок", а щоб "їхати")
Флайман - настоящий батискаф, пропал с радаров и хрен найдёшь ))) А Будивельник просто молодец! я его сегодня ещё не хвалила )))