|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 16 сер, 2023 11:38
Hotab написав:Як виявилося, вона виїхала за кордон із усіма грошима (які за нього отримувала, поки його не було) та подала на розлучення. Летусрок казав , що так не буває і хто думає, що так буває, то у нього в попередньому житті був травматичний досвід.
Letusrock просто вміє робити правильний вибір. Співчуваю тим хто помилився у виборі і його шлюб розсипався під час першого ж випробування. P.S. моя дружина біля мене, відмовилась виїхати, недивлячись на багато пропозицій весни 2022 від знайомих, родичів, кумів які вже були облаштовані в різних країнах ЄС
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 11:45
Letusrock , Letusrock просто вміє робити правильний вибір.
Навряд чи хоч один з тих, хто постраждав, казав в день весілля «я роблю неправильний вибір». Бажаю вам і надалі щасливого сімейного життя , померти разом в один день в 120 років. 2 Denik: потрібна порція оптимізму. Є у вас трохи? Що там на фронтах? А то Верещук щось зовсім зіпсувала настрій . Я не тішив себе, що в цьому році фініш, але якось і на ще кілька років я морально не встиг налаштуватись. Обіцяю з зарплати задонатити суттєву суму, хоч і дістаються мені вони дуже важко.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:03
Hotab написав:Навряд чи хоч один з тих, хто постраждав, казав в день весілля «я роблю неправильний вибір». Бажаю вам і надалі щасливого сімейного життя , померти разом в один день в 120 років.
можливо, але бачив зі сторони багато молодят де відразу зрозуміло що діла не буде. в більшості сімей вже на протязі перших півроку-рік видно чи варто їхати у відрядження лишивши дружині ключ від сейфу чи ні)). дякую за побажання. моя впевненість в нашому шлюбі можливо з боку дратує, але тільки я знаю характер, виховання, моральні/духовні принципи дружини. повірте таких людей мало, і я це ціную. Хоч ці якості стають недоліками коли справа стосується взаємодії з соціумом (десь шось вигризти для себе, та інше), але це вже таке
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:07
Hotab написав:Я не тішив себе, що в цьому році фініш, але якось і на ще кілька років я морально не встиг налаштуватись.
Долярчиком прикинулись))) Я не Денік, але оптимізм в мене є. Пуйло виглядає так собі. Може скоро здохне
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:13
sashaqbl , Долярчиком прикинулись)))
Я морально міцніший)) Але Долярчику і поважче у всіх сенсах. По куйлуші я вірю, що його смерть може змінити багато. Проте я поки що її не очікую. Для близької смерті існують деякі маркери, яких зараз не спостерігається: тривала відсутність на публіці, самі появи короткотривалі, бо сил на довгі нема, нечітка мова та важкість формулювання думок. На жаль поки що нема цього всього.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 16 сер, 2023 12:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:14
sashaqbl написав:Долярчиком прикинулись))) Я не Денік, але оптимізм в мене є. Хуйло виглядає так собі. Може скоро здохне
там запасні є, молодші
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:15
Знов підіймають тему  ️ЗАЕС буде підірвана: путін прийняв рішення, рашисти планують провести теракт наприкінці серпня-початку вересня, – ТСН. Про це почали писати русняві канали посилаючись на джерела у Кремлі. Окрім того, очільник Кремля планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:16
Letusrock з запасними можна буде домовитися. Запасні можуть розвернутися на 180 градусів...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:20
GALeon написав:ЗАЕС буде підірвана: путін прийняв рішення, рашисти планують провести теракт наприкінці серпня-початку вересня, – ТСН.
готують жест доброї волі?
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 сер, 2023 12:21
GALeon написав:Про це почали писати русняві канали посилаючись на джерела у Кремлі. Окрім того, очільник Кремля планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну.
Виглядає як маячня. По-перше, Курська АЕС діюча, а ЗАЕС заглушена. Навіть якщо підірвати реактори - то це руйнування АЕС, купа проблем, але на техногенну катастрофу рівня аварії на ЧАЕС не потягне і на ситуацію на фронті не вплине. Натомість Курска АЕС працює. І це брат двійник ЧАЕС. Тому аварія там може мати дуже серйозні наслідки. Але не для фронту.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|