Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ustinovse написав:У банка нема умови постійної наявності коштів саме на картковому/поточному рахунку. Необхідно щоб були лише в момент оформлення замовлення та в момент видачі.
Нарешті до мене дійшло що малося на увазі, то так, за цією процедурою можна зробити так. Бо я спочатку не зрозумів про що йдеться мова, а це ж "схємотозік" Дійсно, працююча тема. Її можна використовувати. Коли показав колезі, що малося на увазі, вона зауважила, що наші клієнти дуже розумні
Раз уж так откровенно обсуждаем схематоз, возник такой интересный вопрос: "сумма на счету" для каждого заказа учитывается отдельно или суммарно по всем заказам? Иными словами можно ли, имея на счету сейчас только 2700$, сделать, допустим, 10 заказов по 2700$? Формально по каждому заказу условие наличия средств выполнено.
ustinovse написав:У банка нема умови постійної наявності коштів саме на картковому/поточному рахунку. Необхідно щоб були лише в момент оформлення замовлення та в момент видачі.
Нарешті до мене дійшло що малося на увазі, то так, за цією процедурою можна зробити так. Бо я спочатку не зрозумів про що йдеться мова, а це ж "схємотозік" Дійсно, працююча тема. Її можна використовувати. Коли показав колезі, що малося на увазі, вона зауважила, що наші клієнти дуже розумні
Раз уж так откровенно обсуждаем схематоз, возник такой интересный вопрос: "сумма на счету" для каждого заказа учитывается отдельно или суммарно по всем заказам? Иными словами можно ли, имея на счету сейчас только 2700$, сделать, допустим, 10 заказов по 2700$? Формально по каждому заказу условие наличия средств выполнено.
Всім привіт. Довірився додатку і став спонсором. Після метушливого дня треба було перерахувати гроші на картку в інший банк через додаток. Поспішав і вирішив, що додаток мені покаже комісію перед переказом, якщо вона виникне. Додаток намалював 0 комісії з Хамелеону і я відправив кошти. Після переказу був баланс 0. Потім заходжу в додаток, бачу баланс 0 і проводку в мінус - комісія за переказ. При оновленні балансу він скакав то 0, то мінус, не міг визначитись. Про всяк випадок я зарахував суму комісії на картку і вона не списувалась десь протягом доби. Незважаючи на наявну мінусову проводку, баланс картки довго залишався позитивним. Сьогодні позитивний залишок вже списався. Звісно, потім з планшету заліз в тарифи, подивився історію переказів і виявив, що перевищив безкошт. ліміт в серпні. Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання. Заплатив за науку, що не можна довіряти тому, що малює додаток.
Клиент_ написав:Всім привіт. Довірився додатку і став спонсором. Після метушливого дня треба було перерахувати гроші на картку в інший банк через додаток. Поспішав і вирішив, що додаток мені покаже комісію перед переказом, якщо вона виникне. Додаток намалював 0 комісії з Хамелеону і я відправив кошти. Після переказу був баланс 0. Потім заходжу в додаток, бачу баланс 0 і проводку в мінус - комісія за переказ. При оновленні балансу він скакав то 0, то мінус, не міг визначитись. Про всяк випадок я зарахував суму комісії на картку і вона не списувалась десь протягом доби. Незважаючи на наявну мінусову проводку, баланс картки довго залишався позитивним. Сьогодні позитивний залишок вже списався. Звісно, потім з планшету заліз в тарифи, подивився історію переказів і виявив, що перевищив безкошт. ліміт в серпні. Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання. Заплатив за науку, що не можна довіряти тому, що малює додаток.
Доброго дня. А підкажіть, будь ласка, у вас зараз остання версія застосунку Sense SuperApp?
Бо я щойно вирішив перевірити і коли ввів номер картки іншого банку, то під табличкою суми, є інформування, а саме: "Додатково може бути списана комісія за переказ: 4% (мінімум 20 грн) за рахунок кредитних коштів і 1% + 5 грн за рахунок власних коштів понад ліміт 20 000 грн на місяць"
Клиент_ написав:Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Це питання до будь-кого/чого, але тільки не до Алки. Вона ТУПО списує по факту проводки по рахунку, тобто через +2..3 дні Будете знати що таке СуперПуперАп
🏁Гра MAUDAU QUIZAU у чаті підтримки завершилася — і ми вже знаємо про неї головне:
💪1028 гравців Не рекорд, але онлайн гри був на рівні! Чимало готувалися заздалегідь: у перші ж хвилини за правильними відповідями кинулися десятки геймерів.
🏆659 тих, хто правильно відповів на всі запитання Більше половини всіх, хто грав! За призи MAUDAU точилася серйозна баталія.
Клиент_ написав:Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Це питання до будь-кого/чого, але тільки не до Алки. Вона ТУПО списує по факту проводки по рахунку, тобто через +2..3 дні Будете знати що таке СуперПуперАп
я так довірився спеціалістці з відділення. вона мене запевнила, що після використання 20к у застосунку можна буде потягнути монькою і буде без комісу. ну власне так і було до тих пір поки на Хам не впав депо через 2 дні і коміс успішно списався
Sense Bank написав:Гра MAUDAU QUIZAU у чаті підтримки завершилася — і ми вже знаємо про неї головне:
1028 гравців Не рекорд, але онлайн гри був на рівні! Чимало готувалися заздалегідь: у перші ж хвилини за правильними відповідями кинулися десятки геймерів.
659 тих, хто правильно відповів на всі запитання Більше половини всіх, хто грав! За призи MAUDAU точилася серйозна баталія.