Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 922923924925926 ... 1471>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 09:54

nord написав:
  AlexTk написав:
  Дюрі-бачі написав:Кудись зникли депозити із додатку. Це в мене глюк чи так задумано?

Також пропав розділ "депозити"

У мене все на місці.

Відновився
AlexTk
2

Подякував: 74 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:06

Sense Bank написав:
  ustinovse написав:У банка нема умови постійної наявності коштів саме на картковому/поточному рахунку. Необхідно щоб були лише в момент оформлення замовлення та в момент видачі.

:mrgreen: :mrgreen:
Нарешті до мене дійшло що малося на увазі, то так, за цією процедурою можна зробити так. Бо я спочатку не зрозумів про що йдеться мова, а це ж "схємотозік" :mrgreen:
Дійсно, працююча тема. Її можна використовувати. Коли показав колезі, що малося на увазі, вона зауважила, що наші клієнти дуже розумні 8)

Раз уж так откровенно обсуждаем схематоз, возник такой интересный вопрос: "сумма на счету" для каждого заказа учитывается отдельно или суммарно по всем заказам? Иными словами можно ли, имея на счету сейчас только 2700$, сделать, допустим, 10 заказов по 2700$? Формально по каждому заказу условие наличия средств выполнено.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 10:59

moveton написав:
  Sense Bank написав:
  ustinovse написав:У банка нема умови постійної наявності коштів саме на картковому/поточному рахунку. Необхідно щоб були лише в момент оформлення замовлення та в момент видачі.

:mrgreen: :mrgreen:
Нарешті до мене дійшло що малося на увазі, то так, за цією процедурою можна зробити так. Бо я спочатку не зрозумів про що йдеться мова, а це ж "схємотозік" :mrgreen:
Дійсно, працююча тема. Її можна використовувати. Коли показав колезі, що малося на увазі, вона зауважила, що наші клієнти дуже розумні 8)

Раз уж так откровенно обсуждаем схематоз, возник такой интересный вопрос: "сумма на счету" для каждого заказа учитывается отдельно или суммарно по всем заказам? Иными словами можно ли, имея на счету сейчас только 2700$, сделать, допустим, 10 заказов по 2700$? Формально по каждому заказу условие наличия средств выполнено.

и выдадут 10 раз :mrgreen: (с)
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 15:16

Спостерігаються проблеми з розрахунком картою через термінали ПриватБанку, Ощадбанку та Монобанку. При вирішенні проблеми, проінформуємо вас.

upd: проблему вирішено :)
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1417 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:50

Всім привіт.
Довірився додатку і став спонсором.
Після метушливого дня треба було перерахувати гроші на картку в інший банк через додаток. Поспішав і вирішив, що додаток мені покаже комісію перед переказом, якщо вона виникне. Додаток намалював 0 комісії з Хамелеону і я відправив кошти. Після переказу був баланс 0. Потім заходжу в додаток, бачу баланс 0 і проводку в мінус - комісія за переказ. При оновленні балансу він скакав то 0, то мінус, не міг визначитись. Про всяк випадок я зарахував суму комісії на картку і вона не списувалась десь протягом доби. Незважаючи на наявну мінусову проводку, баланс картки довго залишався позитивним. Сьогодні позитивний залишок вже списався. Звісно, потім з планшету заліз в тарифи, подивився історію переказів і виявив, що перевищив безкошт. ліміт в серпні. Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Заплатив за науку, що не можна довіряти тому, що малює додаток.
Клиент_

Подякував: 22 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:59

Клиент_ написав:Всім привіт.
Довірився додатку і став спонсором.
Після метушливого дня треба було перерахувати гроші на картку в інший банк через додаток. Поспішав і вирішив, що додаток мені покаже комісію перед переказом, якщо вона виникне. Додаток намалював 0 комісії з Хамелеону і я відправив кошти. Після переказу був баланс 0. Потім заходжу в додаток, бачу баланс 0 і проводку в мінус - комісія за переказ. При оновленні балансу він скакав то 0, то мінус, не міг визначитись. Про всяк випадок я зарахував суму комісії на картку і вона не списувалась десь протягом доби. Незважаючи на наявну мінусову проводку, баланс картки довго залишався позитивним. Сьогодні позитивний залишок вже списався. Звісно, потім з планшету заліз в тарифи, подивився історію переказів і виявив, що перевищив безкошт. ліміт в серпні. Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Заплатив за науку, що не можна довіряти тому, що малює додаток.

Доброго дня. А підкажіть, будь ласка, у вас зараз остання версія застосунку Sense SuperApp?

Бо я щойно вирішив перевірити і коли ввів номер картки іншого банку, то під табличкою суми, є інформування, а саме:
"Додатково може бути списана комісія за переказ: 4% (мінімум 20 грн) за рахунок кредитних коштів і 1% + 5 грн за рахунок власних коштів понад ліміт 20 000 грн на місяць"

Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 18:09

Re: Sense Bank

Клиент_ написав:Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Це питання до будь-кого/чого, але тільки не до Алки. Вона ТУПО списує по факту проводки по рахунку, тобто через +2..3 дні :evil:
Будете знати що таке СуперПуперАп :mrgreen: :mrgreen:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 18:25

🏁Гра MAUDAU QUIZAU у чаті підтримки завершилася — і ми вже знаємо про неї головне:

💪1028 гравців
Не рекорд, але онлайн гри був на рівні! Чимало готувалися заздалегідь: у перші ж хвилини за правильними відповідями кинулися десятки геймерів.

🏆659 тих, хто правильно відповів на всі запитання
Більше половини всіх, хто грав! За призи MAUDAU точилася серйозна баталія.

🥇500 переможців
Визначених серед фіналістів рандомом! І ми вже оприлюднили їхні імена тут — спробуй знайти своє https://sensebank.com.ua/upload/cashu/Viktoryna_5.0.pdf

Sense Bank
Представник банку

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 09:45

Amethyst написав:
  Клиент_ написав:Але чому додаток показав комісію 0 перед переказом - це питання.
Це питання до будь-кого/чого, але тільки не до Алки. Вона ТУПО списує по факту проводки по рахунку, тобто через +2..3 дні :evil:
Будете знати що таке СуперПуперАп :mrgreen: :mrgreen:

я так довірився спеціалістці з відділення.
вона мене запевнила, що після використання 20к у застосунку можна буде потягнути монькою і буде без комісу. ну власне так і було до тих пір поки на Хам не впав депо через 2 дні і коміс успішно списався :(

рул намбер ван - траст ноу ван :!:
KVV

Подякував: 68 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 15:27

Re: Sense Bank

Sense Bank написав:Гра MAUDAU QUIZAU у чаті підтримки завершилася — і ми вже знаємо про неї головне:

1028 гравців
Не рекорд, але онлайн гри був на рівні! Чимало готувалися заздалегідь: у перші ж хвилини за правильними відповідями кинулися десятки геймерів.

659 тих, хто правильно відповів на всі запитання
Більше половини всіх, хто грав! За призи MAUDAU точилася серйозна баталія.

500 переможців
Визначених серед фіналістів рандомом! І ми вже оприлюднили їхні імена тут — спробуй знайти своє https://sensebank.com.ua/upload/cashu/Viktoryna_5.0.pdf

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав

Три (3шт) аккаунта вийшли в 500 з 659. І ні один не виграв. Шось дуже вірогідність мала. Більше не буду грати. Не вірю.
lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

#<1 ... 922923924925926 ... 1471>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор