Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
у табличці обмінок кілометри - 5 знаків. для тих хто на Трої показує у всіх 9.999 бо переповнення. чи можна замість точності до метра зробить 2 знаки для цілих? ну це шоб по феншую вже.
Сьогодні пару годин витратив на біготню по обмінниках на Лесі Українки, а по вказаних телефонах ніхто не бере трубку. Обмінника за адресою Лесі Українки 5 - не існує, по факту обмінка в сусідній будівлі за адресрою Лесі Українки 3. Актуальність курсів і мінімальна сума також мимо каси.
daap написав:у табличці обмінок кілометри - 5 знаків. для тих хто на Трої показує у всіх 9.999 бо переповнення. чи можна замість точності до метра зробить 2 знаки для цілих?
Специально для жителей Трои ) - размерность колонки "Расстояние (км)" расширена до формата XX.YYY
Вопрос на счет таблички "Онлайн-курсы обмена валют в банках Украины по состоянию на ..." Там данные запрашиваются по апи без подтверждения возможности обмена? Я попробовал Альт и Рада банки - там такой возможности нет. У Аккорда можно поменять на 50к
У Аккорда хороший курс, но в кассе получать хреновыми купюрами прийдётся. Поэтому, если за бугор едите, то подойдут, а если хотите на них ещё крутится по программам НБУ, то обменники их берут с дисконтом.
У Аккорда хороший курс, но в кассе получать хреновыми купюрами прийдётся. Поэтому, если за бугор едите, то подойдут, а если хотите на них ещё крутится по программам НБУ, то обменники их берут с дисконтом.
Змінить відділення і буде сінус,може особисто вам віддають такий гімняний долар бо ви все гребете? Мені довелося у різних банках стикатися зі спробами зробити видачу пеніциліном
sens написав:Змінить відділення і буде сінус,може особисто вам віддають такий гімняний долар бо ви все гребете? Мені довелося у різних банках стикатися зі спробами зробити видачу пеніциліном
Зачем менять отделение, если валюта лежит на карте и можно по Украине везде снимать. У Аккорда сейчас мне кажется настали "месячные"...))
sens написав:Змінить відділення і буде сінус,може особисто вам віддають такий гімняний долар бо ви все гребете? Мені довелося у різних банках стикатися зі спробами зробити видачу пеніциліном
Зачем менять отделение, если валюта лежит на карте и можно по Украине везде снимать. У Аккорда сейчас мне кажется настали "месячные"...))
Чому гроші лежать без діла і відсотків на карті,що це за жест доброї волі
Обменка - КАТЕ На сейчас курс 38,10 https://t.me/kate_currency/19846 От 3 тыс, принимают только синие и 2006 ( 1999 и 1996 по курсу улицы, примерно -20 коп )
Виктория https://t.me/obmnvlt/4567 На сейчас курс 38,05 ( это для синих ) 2006 года(-5 коп) 1999-1996 ( -20 коп ) Сумма от 2к
Гарант https://t.me/obmen_kyiv/27957 Берут все, без разницы от года выпуска !!!! Но курсы немного ниже рынка. 🇺🇸 USD: 37,92/38,22 від 1 000$ 🇺🇸 USD: 37,94/38,21 від 5 000$ 🇺🇸 USD: 38,02/38,20 кращий курс на відділеннях від 10 000$