Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 8788899091 ... 227>
Повідомлення Додано: Чет 07 вер, 2023 22:43

Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)

"Доповнено перелік індикаторів підозрілості, що стосуються фінансових операцій клієнта, а саме перевищення більше ніж у два рази на місяць максимальної суми фінансових операцій, заявленої клієнтом до встановлення ділових відносин/оновленої під час його обслуговування, та нетипова активність за рахунками клієнта."
Тобто заніс депо у розмірі двох зарплат і попав.А враховуючи що багато людей у нас офіційно працюють за мінімальну зарплату цікава ситуація получається.Про конвертдепозит я взагалі мовчу.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 вер, 2023 22:50

посетитель написав:"Доповнено перелік індикаторів підозрілості, що стосуються фінансових операцій клієнта, а саме перевищення більше ніж у два рази на місяць максимальної суми фінансових операцій, заявленої клієнтом до встановлення ділових відносин/оновленої під час його обслуговування, та нетипова активність за рахунками клієнта."
Тобто заніс депо у розмірі двох зарплат і попав.А враховуючи що багато людей у нас офіційно працюють за мінімальну зарплату цікава ситуація получається.Про конвертдепозит я взагалі мовчу.

Странный вывод. Что мешает работающему за минимальную ЗП сказать банку, что он он может и миллионами будет ворочать?

Другой вопрос, что я в вопросниках пока не встречал пункта про максимальную сумму. Только про планируемую типовую обычно спрашивают.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 710 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 03:37

Райф точно запитував, скільки планується "прокручувати за квартал".
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 03:54

klug написав:Райф точно запитував, скільки планується "прокручувати за квартал".

Именно. А вот "до какой максимальной суммы может быть захотите прокрутить" - такого не видел.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 710 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 08:26

klug написав:Райф точно запитував, скільки планується "прокручувати за квартал".

В цьому місяці ще там не був. Дуже цікаво боротьба з карусельщиками . Може одразу на касі кожному хто купляє і має нулі за останні ТРИ місяці в ДІЇ по довідці ОК-7 видавати підозру по ст.208 КПК і робити обшук житла за місцем проживання? Точно либіді доведуть країну до краху
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 10:38

По Пумбу что узнал.Максимальная сумма прихода три месячные зарплаты в квартал.Любого прихода.У них оно там прямо так и написано в программе.Пумба в принципе в своем репертуаре.
Востаннє редагувалось посетитель в П'ят 08 вер, 2023 12:09, всього редагувалось 1 раз.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 11:08

По спорт банку.В связи с новой бумажкой НБУ касательно финмониторинга решил актуализировать данные так три года назад когда получал карту был временно безработный и с минимальным официальным доходом(вроде бы.Так как точно не помню в какой именно конкретный момент получал карту.Именно поэтому и захотел уточнить.).Так вот хрен вам.Изменить данные по материальному положению нельзя никак!Нет технической возможности.Был ты бомжом при приходе в спорт банк так им и останешься навсегда.

Ну и вишенка на торт.В связи с тем что я уже не помню что там в моей анкете клиента, попросил прислать мне ее.Так вот: посмотреть свою анкету нельзя.Совсем нельзя.Анкету которую я заполнял лично, давал личные данные, лично подписывал посмотреть нельзя.Ответ: я должен помнить что подписывал три года назад.О*уеть.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 11:42

посетитель написав:По спорт банку.В связи с новой бумажкой НБУ касательно финмониторинга решил актуализировать данные так три года назад когда получал карту был временно безработный и с минимальным официальным доходом(вроде бы.Так как точно не помню в какой именно конкретный момент получал карту.Именно поэтому и захотел уточнить.).Так вот хрен вам.Изменить данные по материальному положению нельзя никак!Нет технической возможности.Был ты бомжом при приходе в спорт банк так им и останешься навсегда.

Ну и вишенка на торт.В связи с тем что я уже не помню что там в моей анкете клиента, попросил прислать мне ее.Так вот: посмотреть свою анкету нельзя.Совсем нельзя.Анкету которую я заполнял лично, давал личные данные, лично подписывал посмотреть нельзя.Ответ: я должен помнить что подписывал три года назад.О*уеть.

у них с ТАС одинаковая информация, можете обратиться в ТАС и там все актуализировать
flex123

Подякував: 28 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 12:08

flex123 написав:
  посетитель написав:По спорт банку.В связи с новой бумажкой НБУ касательно финмониторинга решил актуализировать данные так три года назад когда получал карту был временно безработный и с минимальным официальным доходом(вроде бы.Так как точно не помню в какой именно конкретный момент получал карту.Именно поэтому и захотел уточнить.).Так вот хрен вам.Изменить данные по материальному положению нельзя никак!Нет технической возможности.Был ты бомжом при приходе в спорт банк так им и останешься навсегда.

у них с ТАС одинаковая информация, можете обратиться в ТАС и там все актуализировать

Хрен его знает как как они там его ведут.Не факт что не отдельно каждый.С них станется.Отправил в Изи, те вроде взяли изменить.Непосредственно именно таза у меня нет никаких продуктов. То есть в отделение идти наверное смысла нет.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 15:48

Amethyst написав:
  maxxi написав:Их утвердили проставлением НБУ №110.

Встановлено додаткові вимоги щодо здійснення банками фінансового моніторингу

"...які здійснюють звичайні фінансові операції на суми та в обсязі, що мають раціональне обґрунтування"

Ну і що тоді, на вашу думку, означають ці слова, які являються ключовими критеріями для прийняття рішення по фінмону? який у них правовий статуc в цьому питанні?
Все отдається на відкуп клерку із банка? :shock:
maxxi

Подякував: 22 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 8788899091 ... 227>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість