Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12101211121212131214 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 12:26

Shaman писал(а):а нормальний диплом - це незалежне підтвердження професійних навичок, на що таки звертають увагу. той же якісний МВА - теж дуже добрий показник.

Якісний МВА коштує дофіга грошей і є сенс його отримувати вже тоді, коли відповідна посада стає відносно близькою перспективою. Чи той диплом магістра з економіки (чи чого там?) канадського університету позбавить цього хлопчину необхідності отримувати цей МВА, якщо він наблизиться до керівної посади?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 12:30

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):а от в ІТ серед кодерів напевне ні - там дійсно більш вагомі професійні навички. хоча знову ж таки - якщо людина вміє добре кодити - то отримати вищу освіту для неї не проблема

Поймал себя на мысли что сколько собесов проводил, ни разу за образование не спрашивал ) Знание фреймворков, сторонние апи типа гугла, амазона и тд, знание баз данных, вот даже как часто со StackOverflow код копируют спрашивал, а за образование ни разу ) В резюме даже не читаю этот раздел )
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 12:49

В Японии вместо детей в школы будут ходить роботы

В городе Кумамото планируют позволить роботам посещать занятия вместо учеников. Педагоги полагают, что причиной прогулов могут быть проблемы с общением и невозможность влиться в социум.

Как это будет работать: роботы, высотой около одного метра и оснащенные камерами, микрофонами и динамиками, будут присутствовать на уроках вместо учеников. Робот и ученик смогут прослушать лекцию и даже поучаствовать в дискуссиях (робот будет поднимать руку и издавать звук).

К ноябрю этого года планируют протестировать двух роботов, если эксперимент окажется успешным, то не за горами и массовое внедрение подобных роботов во все японские школы.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 13:54

akurt писал(а):
  nekefer писал(а):верно, но как писали выше работа будет за 20 дол в час по 40 часов в неделю, что составит около 40000 дол в год, за такую зарплату по местным меркам даже коробочки весом 20 фунтов не каждый согласен поднимать :D

Це дуже вірне зауваження та дуже слушна думка: навіщо хлопцю з Дніпра, який закінчив університет з дипломом бакалавра, їхати навчатися в провідний університет в Канаді, щоби отримати диплом магістра канадського університету та стартову в житті роботу в найбільшому банку Канади.
Дійсно, маячня якась. Дурниця і дурня.
Мені аж соромно стало: перший запис в трудовій книжці: «Слюсар-інструментальщик 3-го розряду Ремонтної-інструментальної майстерні (видалено) заводу». Це було після другого курсу університету за майбутньою кваліфікацією "Інженер-механік" і дійсно допомогло у майбутньому.
Точно памʼятаю не зарплату, а посміховисько.
Ех, треба було відразу влаштовуватися в Державний департамент США або в офіс Премʼєр - міністра Великої Британії.
Хлопці правду кажуть… шкодую я…
Помилка вийшла…
Треба було простіше: купити квиток на літак зі Львова на Лондон, пихнути ногою в Лондонську (світову) фінансову систему: без освіти, без дипломів, без знань, без вмінь, без досвіду роботи за фахом, без стажу роботи за фахом, без позитивних рекомендацій від роботодавців, з пустим голим резюме та колотити бабулєти… складувати бабулєти у мішки з попід цементу та закопувати на північ від Лондона під грушею…
Помилка вийшла…

прост они хитроделанные, сотрудники как винтики, если подходит дешевый винтик зачем покупать дорогой
а так то конечно на лучших из гарварда очередь нанимателей, но вряд ли их выпускник поедет менеджером отделения в забитую дыру
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 14:00

slonomag писал(а):вот даже как часто со StackOverflow код копируют спрашивал

я так понимаю вопрос насколько часто контрибутят StackOverflow даже не стоит :(
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 14:37

fox767676 писал(а):
  slonomag писал(а):вот даже как часто со StackOverflow код копируют спрашивал

я так понимаю вопрос насколько часто контрибутят StackOverflow даже не стоит :(

Я гитхаб смотрю, там обычно больше активности. Если честно еще не встречал наших чтобы активно участвовали на StackOverflow.
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Вт 12 сен, 2023 15:11

Не так часто в мережі можна зустріти реально цікаве відео з правдою про наших українців в Канаді.
Я звернув увагу саме на ці відео - реально "Еміграція, заробітчанство", тому що:
- пан Антон прожив в Канаді один рік і приїхав саме за Програмою CUAET;
- пан Антон починає свою розповідь з міста Calgary (провінція Алберта) - куди я прилетів із San Francisco 29 травня 2023 року; він саме там живе та працює. Мені це місто дуже сподобалося.
- пан Антон - що мене зовсім здивувало - це ж треба таке співпадіння - з Calgary приїхав "на оглядини" в чудове місто Kelowna (провінція Британська Колумбія) - місто Kelowna куди я за кермом орендованого Ford Edge приїхав десь на 5-тий день перебування в Канаді. Це не близько. Курорт канадський...

Ну, погодьтеся, не можна було не звернути увагу.
На чому я зупинявся під час перегляду:
- він приїхав зовсім без знань мови (!) - це сміливо...
- літо в Calgary - я попав на чудову суху погоду, кращу за Анталію - всі дні було +30...+31... А ось через 2 дня після відльоту мого в Ірландію приїхали приятелі та попали на +6 (шість!); погода там цікава...
- на 02:20 цікаві цифри про рівень життя у порівнянні з Україною (звісно, суб"єктивна думка)...
- на 02:40 - як купити авто українцю - старт 5000 канадських доларів та бери НОВЕ авто в кредит на 6 років (це для безробітного на той момент українця);
- на 05:40 про вивчення англійської мови "з нуля" в Канаді; думав він, що буде йому вивчати в тому середовищі легше... НЕ ЛЕГШЕ... А ось дитина вивчила за лічені місяці...
- саме цікаве починається на 08:25 - він показує свою роботу та що він на ній робить...
- на 15:30 він розказує що таке "спекотно" і де це є. Ну, курорт, що ви хочете... Зауважу, що під час мого 2-о денного перебування на цьому курорті не було спекотно, було нормально... канадці грали в гольф на своїх гольф-полях... ми гуляли з нашими українцями, які туди переселилися, вздовж озера...
- на 19:40 починається розповідь про продукти харчування. Тема важлива.
- на 22:50 - коротке згадування про нову Програму прийому українців в Канаді, яку запускають з 23 жовтня 2023.
- на 28:50 розповідає про ціни на готелі в Канаді - він мабуть попав на свята - тому що поблизу Kelowna та в Kelowna я орендував готель за 120 доларів, а в горах в Національних парках - дійсно НЕ дешево - більше за 250 доларів ніч в готелі. Це номер на двох і без сніданку. Сніданок в готелях від 19 CAD.

Рекомендую для перегляду. Цілком адекватна правдива розповідь нашої людини в Канаді.
https://www.youtube.com/watch?v=s_K1_y0HgRE
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 14 сен, 2023 04:24

Тут, кто-то распинался, что в Польше нет коррупции.
,, Польские посольства, в африканских странах, в частности в Уганде за взятки (5 тыс дол) выдавали визы, с которыми потом эти люди расползались по всей Европе.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nowe-do ... de/95xseyq
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 14 сен, 2023 07:25

Ну так это ж не в Польше)
С волками жить, по волчьи выть
Freza

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 457 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 14 сен, 2023 10:36

Но гражданами Польши.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 12101211121212131214 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама