Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
klug написав:Акція з АТБ: купив хліба - отримав половину білета на валютну карусель. P.S. ви оцінили, яку статистику малює Ломбард за покупками цією карткою?
Хліб має бути від 200 грн.
2.1.2. Здійснити щонайменше 2 (дві) успішні оплати в мережі супермаркетів АТБ з картки “АТБ” як POS-транзакцію та/або в мережі Інтернет, будь-яких товарів на суму від 200 грн (двісті гривень) кожна одним чеком з ПДВ на всій території України протягом Періоду проведення Акції
Вітаю. Шановні підкажіть, надали кредитний ліміт. Виявилося, що він розповсюджується і на карту АТБ. Я правильно розумію, що я можу так само його використовувати,як і на Зеленій? Не буде додаткових комісій саме для карти АТБ за рахунок кредитн. коштів?
JanIs написав:Вітаю. Шановні підкажіть, надали кредитний ліміт. Виявилося, що він розповсюджується і на карту АТБ. Я правильно розумію, що я можу так само його використовувати,як і на Зеленій? Не буде додаткових комісій саме для карти АТБ за рахунок кредитн. коштів?
Только что не смог заплатить "Зеленой" на сайте кинотеатра. Три попытки - три отказа. Горячая линия ничего конкретно сказать не смогла, "мы выясним - и перезвоним". Обалденный сервис от Шапито. Интернет-лимит выставил, если что Не помогло.
Цирк. Перезвонили из банка и сказали "Проблема на стороне платежной системы" (т.е. Мастеркарда). Решил не экспериментировать, т.к. билеты могли перекупить другие, заплатил VISA ПУМБа. Прикол... интересно, будет ли сегодня в течение дня еще у кого-то жалоба на Мастеркард Скорее всего, банк вовремя депозит в МПС не пополнил...