|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:03
Зеленський закликав Трампа озвучити свій мирний план Він наголосив на "червоних лініях" у мирному плані для закінчення війни. Він попередив Дональда Трампа, що будь-який мирний план, який передбачає відмову від своїх територій, Україна розглядати не буде.
Я в курсі що Трамп зло, що він не все вирішує (система противаг і т.д.) але ситуація з озброєнням просувається повільно з лояльним президентом, а у випадку Трампа затримки будуть ще більші
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:19
при всей моей нелюбви к власти, вследствие плохого воспитания: ну не списывал я никогда, рос слишком правильным, никогда не давал взяток, вырос на книгах и т.п., Зеленский в последнее время вызывает уважение в части общения с партнёрами. полякам ответил достойно, трампу. но откровенно говоря, есть надежда, что трамп, действительно, может закончить войну быстро
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:43
Хто зна, південний міст відкрили для проїзду? Чи то зранку там тягнучка з поважних людей з перепустками?
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:47
Mimohod написав:Хто зна, південний міст відкрили для проїзду? Чи то зранку там тягнучка з поважних людей з перепустками?
ха. живу в Славутиче. КП у меня в окне. спрашивал у соседей, как так получается, что все на дорогих машинах и прямо все медики и журналисты с волонтёрами. за это меня выкинули из группы. спрашивал у постовых. в общем, страна купленных перепусток, что тут сказать
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:47
Hotab написав:katso , от вас регулярно слышно оценку (естественно негативную) действий государства в ответ на нарушение закона мужиками призывного возраста. А будет когда-нибудь оценка действий этих самых мужиков?
Дивно, Є закон, по якому є покарання за ті чи інакші порушення, і по тому ж закону є відповідальність за перевищення службових повноважень, чи за викрадення людей групою осіб, незаконне тримання, і є покарання за незаконний перетин кордону, і я не впевнений що таким покаранням є незаконне утримання, побиття, знущання та погроза вбивством... Якщо представники влади (а співробітники ТЦК, поліції, військові є представниками влади) порушують закони, то як можна вимагати виконання законів простими громадянами? Просто дивна позиція, викрадення це тяжкий кримінальний злочин, але на нього представники поліції ніяк не реагують, суди відмовляють або закривають такі справи, то це явний принцип "друзям все, ворогам - закон!", це не про справедливість і виконання суспільного договору між владою і громадянами. Ви ж наче підтримували законні методи, чи я помиляюся?
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 10:54
лично я бываю в ТЦК регулярно, регулярно обновляю данные. у меня нове посвідчення віськово зобов'язаного. по мере смены регистрации места проживания я был в нескольких ТЦК, голосеевского, оболонского, шевченковского. ВЛК пройдена. кстати голосеевское самое приятное оказалось. так что следите за собой
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 11:18
_Mykola_ , Ви ж наче підтримували законні методи, чи я помиляюся?
Нічого не змінилось. Моє питання просте, я його повторюю: чому він помічає лише злочини і правопорушення «системи», але не бачить і ігнорує такі ж від громадян? Де оця нетерпимість: «хлопці, що ж ви за люди такі, пливете через Тису як Чапай , ховайтесь від повісток, не хочете ставати на облік ?» ну і т.д.  вы ж с бюджета зарплату получаете
Вже ні. Від бізнесу. Критику и попытки разобраться можно воспринимать более адекватно,
Кто ты, чтобы критиковать где надо ставить самолеты , за сколько км?? Ты копенгаген в вопросе?? Разбираться - разбирайся. А не жестокая критика, будучи профан. Один уже покритиковал, потом оказалось что и Роттердам не плох, и войну не закончить по мановению палочки. ощущение,что ты лично припарковал туда МиГ и у тебя начало пригорать.
У меня «подгорает» когда такие как ты не понимают, что война - это такая игра «в кошки-мышки». (кто кого налюбит). Размещение авиации ближе к ЛБС (временное, с соблюдением временнЫх интервалов пребывания) имеет ряд положительных моментов. И одновременно несет риски. В этот раз перехитрить (скрытно разместить и использовать) не удалось . В другие моменты удается. Иногда успехи , иногда потери и неудачи. Что-то новое? Ты умеешь без потерь и поражений, что критикуешь чьи-то действия и решения ? Почему еще не воюешь имея эти знания и умения? Я хз, но оставлять самолёты в 70-80 км от линии боевых действий могут не только лишь все. Опять же, эти аппараты у нас на вес золота
даже русские пытаются разместить самолёты максимально далеко,
Какую авиацию, стратегическую или тактическую? Ты разницу в словах понимаешь? Дальше ты начал дешёвую манипуляцию и перевел разговор с разведывательного БПЛА над военным аэродромом на "кого ты обвиняешь" и "не все БПЛА и ракеты сбивают" (и здесь ты имеешь ввиду в общем, а не конкретно над аэродромом)
А конкретно Украинские БПЛА над рашистскими аэродромами в сотни км от границы , а также над столицей тебя не удивляют, что они долетели и не сбитые, а в 70 км у нас - «ужас, что вы там бестолковые делаете, куда вы смотрите?» При том что ПВО кацапов больше на порядок. Не закрадывается мысль, что выявление и сбивание БПЛА не такая и простая задача?? Наприклад якщо Трамп відповість що "ми припинемо повністю допомогу якщо ви не пристанете на такі-то умови миру" тоді відповідь Зеленського має бути типу "ми будемо битись з лопатами до кінця"?. А далі Трамп скаже "ну і х.. з вами" Здається ОП не розглядає ймовірність перемоги Трампа
Україні (українській владі) розмовляти з позиції шантажу може і недоречно, але ті, хто хотів би злити Україну мають боятись, що оця мільйонна (хай її бойова складова 400 тис) армія від безвиході піде разом з путлєром брати Європу (що загалом і є мрією путлєра) , принаймні її східну пострадянську частину. Ви особисто, шановний, мрієте щоб скоріше припинили постачання зброї? Щоб «мир любой цєной»? Скажіть будь ласка свою позицію з цього питання.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 20 вер, 2023 12:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2444 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 12:24
Hotab написав:Україні (українській владі) розмовляти з позиції шантажу може і недоречно, але ті, хто хотів би злити Україну мають боятись, що оця мільйонна (хай її бойова складова 400 тис) армія від безвиході піде разом з путлєром брати Європу (що загалом і є мрією путлєра) , принаймні її східну пострадянську частину. Ви особисто, шановний, мрієте щоб скоріше припинили постачання зброї? Щоб «мир любой цєной»? Скажіть будь ласка свою позицію з цього питання.
я за здоровий реалізм, тверезу оцінку можливостей та цілей з наявними засобами, щоб не вийшло так що буде Україна, але без українців. наявне постачання зброї абсолютно не відповідає гучним цілям які ставляться. Можливо хлопці що сидять в ОП знають більше мене, і у них протилежна думка, не спорю
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 12:30
beee написав:но откровенно говоря, есть надежда, что трамп, действительно, может закончить войну быстро
Він вже озвучив, як збирався "швидко" - просто віддати все, що окуповане, рашці
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-