Райффайзен Банк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 115116117118119 ... 270>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Райффайзен Банк 3.4 5 47
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
17%
8
2- Погане. Некомпетентне.
13%
6
3- Задовільне. Хотілося б краще.
13%
6
4- Добре. Як і повинно бути.
32%
15
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
26%
12
Всього голосів : 47
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 16:29

Единственный вопрос, который у меня остался:
"Можно ли при открытии VISA Fishka привязаться к уже существующему счету Fishka, чтобы не открывать новый?"

Если можно, то я открою эту карту. Если нет, то ну ее нафиг
Искатель

Подякував: 1069 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2023 23:54

она читала
мир
как роман,
а он -
оказался повестью...
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2023 11:42

Искатель написав:Единственный вопрос, который у меня остался:
"Можно ли при открытии VISA Fishka привязаться к уже существующему счету Fishka, чтобы не открывать новый?"

Если можно, то я открою эту карту. Если нет, то ну ее нафиг

ессно можно - в тарифах Райфкарты есть же, открываете как допку
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 19:11

Re: Райффайзен Банк

Nadaite protiagom 5 dn. na vb.doc@raiffeisen.ua dokumenty, scho pidtverdzhuiut nadhodzhennya na vashi rahunky za ostanni 2 mis. - такий лист щастя прийшов мені сьогодні.
Я офіційно є клієнтом райфу 20 років, всі ці 20 років я отримую абсолютно білу ЗП на їх карту. Ця біла ЗП - єдине джерело моїх доходів. Ну так сталося

24 серпня зняв 100 тис грн з карти на операцію сестрі. Врешті готівка не знадобилася, і, щоб не їздити у філію, я вирішив повертати гроші на ту ж карту через термінали EasyPay та City24 біля будинку, по 5 тис грн (такі там обмеження на добу). Всього повернув на карту 75 тис. грн. Причому поповнити можна тільки підтвердивши номер телефону, тобто легко перевірити, що це робив саме я, звернувишь до партнерів. Але навіщо робити запит про номер телефону і турбувати партнерів, якщо можна тупо заблокувати рахунок свого клієнта?

Тепер мені погрожують заблокувати рахунок (де є кілька депозитів, в т.ч валютних, причому це всі мої заощадження, в інших банках рахунків немає), якщо я не доведу документально, звідки в мене кошти - що вони могли перевірити, просто глянувши виписку: я зняв 100 тис, потім повернув 75 тис. Тобто, документальним підтвердженням джерела цих коштів є сам банк. Компетентність підтримки в чаті закінчується на словах "Що саме я порушив?".

Такі запитання.
1) Порадьте, в який банк краще перевести свій зарплатний рахунок і, власне, всі заощадження, щоб не потрапляти в ситуацію, коли тебе без пояснень збираються залишити без копійки? Бо таке відношення до клієнта з 20-річної історією якось не надихає
2) Чи має сенс в такій ситуації писати заяву в НБУ? Чи це сам НБУ й придумав?
DrVadson

Подякував: 7 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 20:21

DrVadson написав:Такі запитання.
1) Порадьте, в який банк краще перевести свій зарплатний рахунок і, власне, всі заощадження, щоб не потрапляти в ситуацію, коли тебе без пояснень збираються залишити без копійки? Бо таке відношення до клієнта з 20-річної історією якось не надихає
2) Чи має сенс в такій ситуації писати заяву в НБУ? Чи це сам НБУ й придумав?

Оті всі пояснення і надайте банку письмово!
Додайте довідку про з/п за 12 міс по 01/09/23, можна Довідку про доходи з https://cabinet.tax.gov.ua/...
0. І запам'ятайте, шо операції з подібним поповненням через тумбу з/без телепоном -- це ЗНЕОСОБЛЕНІ операції, які найбільше викликають підозру про відмивання грошей, тим паче у такій кількості в один день...
Не робіть так більше ніколи :P
1. Будь-який банк просто оху..т!! від такого безладу :!: :mrgreen:
І в цьому плані Райф ще більш-менш нормальний, особливо до своїх старих зарплатних клієнтів :wink:
2. Це така (поліцейська) вимога НБУ вже років 10!
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 20:43

Amethyst так сміх і гріх у тому, що зарплата не була фактично джерелом походження саме цих внесених коштів. Виходить так, що цим джерелом був мій рахунок в райф, з якого я й зняв готівку. Тобто їм потрібна довідка з їх банку, що я в них зняв готівку, якою й поповнив рахунок у їх же банку
DrVadson

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 21:04

DrVadson написав:Amethyst так сміх і гріх у тому, що зарплата не була фактично джерелом походження саме цих внесених коштів. Виходить так, що цим джерелом був мій рахунок в райф, з якого я й зняв готівку. Тобто їм потрібна довідка з їх банку, що я в них зняв готівку, якою й поповнив рахунок у їх же банку

Ні. НБУ (і банк, який йому звітує) розглядає в цілому платоспроможність клієнта, а не конкретно окрему операцію. Причому за якийсь фінперіод, частіше від 90 останніх днів і до року... Буває, що деякі надходження враховуються трирічної давнини (наслідство).
Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)
Більше того, якщо вам буде відмовленно в обслуговуванні, то це може бути доведено і до інших банків...і НІХТО вас не захоче далі обслуговувати :!:
Тому... надайте док-ти походження коштів, биро. І це не депозит, з депозиту походять тільки відсотки... а тіло депо -- це ваша з/п 8)

Рекомендую все робити спокійно, урівноважено.
Ото не хотіли сходити у від-ня, то тепер будете маятися 1..2 тижня :(
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 22:38

Amethyst написав: якщо вам буде відмовленно в обслуговуванні, то це може бути доведено і до інших банків...і НІХТО вас не захоче далі обслуговувати :!:
ну это, вроде, еще не факт!
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 19 вер, 2023 22:57

DrVadson, банк цікавиться первинним походженням грошових коштів і те, що Ви через нього отримуєте зарплату, то все одно треба документи.

Також у банку правильно заповнюйте анкеті-опитувальник, в якій зазначайте, що не бомж і є кошти, отримуєте за тощо.

ps Краще було цю суму занести в касу банку...
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:56

Howl та я вже розумію, що краще б заніс в касу. З довідкою не питання, вже зробив.
Але тепер нова вимога на додачу до довідки: "Розкрити суть взаємовідносин з третіми особами яким було перераховано кошти, для аналізу були взяті найбільші суми перерахувань, а саме: ...."
і далі дві суми, які я переказав сину і сестрі всередині країни. Мова вже не тільки про походження моїх коштів, а й про те, куди я їх витратив. Це теж вимога НБУ?

Сиджу і думаю, як розкрити суть взаємовідносин зі своїм сином і сестрою? І що картки, на які я переказував, це саме їх картки (не авалівські, причому)
DrVadson

Профіль

#<1 ... 115116117118119 ... 270>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор