Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12481249125012511252 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 11:46

Re: Еміграція, заробітчанство

Wisznia2021 писал(а):
  cherchiltank писал(а):
  akurt писал(а):Приїдете в Хорватію в гості до пані Марії - вона вам все особисто розкаже: і про кухню, і про погоду, і про те, як готує Борщ.
Квитки можна купити тут:
https://rubikon.com.ua/

В мене знайомі дружини в Хорватії живуть - їм подобається, правда про зиму в Хорватії нічого не розказують)

Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні. В Болгарії, до речі, навіть в квартирах, ставлять модернізовані, типу, колишніх "печек- буржуек" і отаплюють так себе. Правда, не завжди дровами, а вуглем, що є погано.

Треба переймати досвід у японців
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 12:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Wisznia2021 писал(а):Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні.

Блин, ну вот не жил бы я тут уже почти год, мб и поверил бы. Это все правда для севера Испании, но явно не центр или уж тем более юг. Самый дубарь был зимой около недели когда ночью температура опускалась до +5 (днем + 15-20).

Ну и то, включил дуйку или кондер на обогрев и более чем достаточно.

Стоимость ээ конечно тут выше чем в Украине - 24 цента примерно, 120евро за 500 киловатт у меня выходило зимой. Но, а сколько стоит отопление в Украине? У меня выходило около 3000грн по курсу 25, тоесть те же 120уе + свет отдельно. А тут в 120евро уже и свет и отопление кондером входит.
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 12:52

slonomag писал(а):
  Wisznia2021 писал(а):Перед поїздкою в Іспанію цього року приєдналася до групи в тг наших біженців в Іспанії. Була в шоці: пишуть, що ще ніколи в житті вони так не мерзли, як там. Туди їхали, в основному, люди з роботою, які працюють віддалено: щоб працювати за компом- під ноги дуйку, самі кутаються в ковдри, на голову шапки, руки мерзнуть. Радять (один одному,серйозно) купляти якісь ковдри для геймерів. Рахунки за електрику космічні.

Блин, ну вот не жил бы я тут уже почти год, мб и поверил бы. Это все правда для севера Испании, но явно не центр или уж тем более юг. Самый дубарь был зимой около недели когда ночью температура опускалась до +5 (днем + 15-20).

Стоимость ээ конечно тут выше чем в Украине - 24 цента примерно, 120евро за 500 киловатт у меня выходило зимой. Но, а сколько стоит отопление в Украине? У меня выходило около 3000грн по курсу 25, тоесть те же 120уе + свет отдельно. А тут в 120евро уже и свет и отопление кондером входит.

Я думаю холодно саме на береговій лінії там вологість з моря - тому і температура плюсова по іншому відчувається
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 12:56

cherchiltank писал(а):
  slonomag писал(а):

Я думаю холодно саме на береговій лінії там вологість з моря - тому і температура плюсова по іншому відчувається

Да и 24 цента как для ЕС маловато. Раза так в 2.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 12:59

Wisznia2021 писал(а):влітку шукала варіант для відпочинку і побачила, що на Канарських островах дуже щось дешево житло здається. Але коли поцікавилася цінами на переліт- пазл склався. Таких високих цін на авіа на Канари я ще не бачила.
....
Схоже, що і тут шара скінчилася.

Маєте рацію: не всім подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звісно: цілих 322 євро ТУДИ і назад з багажем - не кожному мешканцю Німеччини по карману. Та ще й у вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі.
Все - за 322 євро. Дорого...
Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки...
Звісно, всі авіакомпанії хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 13:05

akurt писал(а):
  Wisznia2021 писал(а):влітку шукала варіант для відпочинку і побачила, що на Канарських островах дуже щось дешево житло здається. Але коли поцікавилася цінами на переліт- пазл склався. Таких високих цін на авіа на Канари я ще не бачила.
....

Ну я ж не винний, що вам не подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звічнео: 322 євро ТУДИ і назад з- багажем - не кожному по карману. Та ще й к вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі. Все - за 322 євро.
Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки

Звісно, всі авіакомпанії злодії і хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...

Акурт, просто посоветуйте женщине особенно с детьми использовать в Тае только бутылированную воду, лёд, если не из магазина в пакетах тоже не брать и бутылка воды всегда с собой, даже если на 5 минут вышла в магазин, можно сознание потерять от теплового удара если не будет. Всё остальное пойдёт. Медицина в Бангкоке не европейская конечно, но выживаемость нормально))) в сёлах медицина слово не прижилось, думаю дом как раз из той категории.
Да, по ноябрь там сезон дождей. Надеюсь она не против. Тандерсторм Торонто с фонтанами из люков на 3-5 метров, ни в какое сравнение с сезоном дождей в Тайланде )))
stm

Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 13:10

Спасибо, передам слово в слово.

х х х
Из Торонто в Анталию сегодня вылетает семья приятелей.
Прокатились на недельку - вылетали 14 сентября - изучали действительность.
Семейная пара без детей. Своими глазами хотели все посмотреть/оценить.
Чего бы и нет: были авиабилеты из Анталии в Торонто по 495-505 долларов туда и обратно.
Через Европу.
Последний раз редактировалось akurt Чт 21 сен, 2023 13:18, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 13:18

akurt писал(а):Спасибо, передам слово в слово.

х х х
Из Торонто в Анталию сегодня вылетает семья приятелей.
Прокатились на недельку - вылетали 14 сентября - изучали действительность.

Мабуть в Торонто змерзли, що їх цікаво тоді туди занесло?) для удальонщиків Торонто взагалі не вибір а якщо працюють то де можна працювати в Туреччині?)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 13:20

stm писал(а):
  akurt писал(а):
....

Ну я ж не винний, що вам не подобаються квитки "Мюнхен – Бангкок" з грудня 2023 року до вересня 2024 року від €322 у два боки, звічнео: 322 євро ТУДИ і назад з- багажем - не кожному по карману. Та ще й к вартість включено саудівську візу та ночівля в готелі. Все - за 322 євро.
Або "Франкфурт – Бангкок" з березня до вересня 2024 року від €350 у два боки

Звісно, всі авіакомпанії злодії і хочуть відібрати гроші у трудового народу, який намагається відпочивати на Канарах...

Акурт, просто посоветуйте женщине особенно с детьми использовать в Тае только бутылированную воду, лёд, если не из магазина в пакетах тоже не брать и бутылка воды всегда с собой, даже если на 5 минут вышла в магазин, можно сознание потерять от теплового удара если не будет. Всё остальное пойдёт. Медицина в Бангкоке не европейская конечно, но выживаемость нормально))) в сёлах медицина слово не прижилось, думаю дом как раз из той категории.
Да, по ноябрь там сезон дождей. Надеюсь она не против. Тандерсторм Торонто с фонтанами из люков на 3-5 метров, ни в какое сравнение с сезоном дождей в Тайланде )))

Мені взагалі більш сподобалося у Вʼєтнамі ніж в Тайланді, хоча у тайланді люди вроді добріші)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Чт 21 сен, 2023 13:22

cherchiltank писал(а):Мені взагалі більш сподобалося у Вʼєтнамі ніж в Тайланді, хоча у тайланді люди вроді добріші)

Тайцы - невероятная нация, подтверждаю :) во Вьетнаме не была, ничего сказать не могу, кроме что дешевле.
stm

#<1 ... 12481249125012511252 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама