Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51575158515951605161 ... 9201>
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 10:34

  fox767676 написав:
  Bobua написав:Тоді вийде, що всього на 4міс, раз на 3 роки і 4міс треба піти у військо (800тисячне).

Є певний сенс в цих розрахунках, але нема головного - для чого це все, оця пермаментна попаболь життя в країні пермаментної корупції та геополітичної невизначеності. Повинні бути якісь плюшки. Наприклад дайте того свина з самборського тцк, зі схильностью до рольових ігор у стилі ОГПУ-Гестапо. Який виявився мамином улюбленцем із подарунками в 4 млн грн. Дайте мобілізованим хлопам пізнати присмак сили та справедливості, здайте корумповану свиню в аренду години на 2-3 щоб мобілізовані теж могли награтись в Гестапо. Буде хоба б не країна закону, то хоча б справедливості. Також не бачу сенсу в олігархах. їх обслузі, соросятах і т.д. Якщо всі тяготи на пересічних, для чого потрібні вони?
Не змогли ні організувати ВПК, ЧВК, ні підкупити кого потрібно в Брюселі та Вашингтоні, щоб євроінтегруватись по-справжньому. Навіщо тоді булда оця 30 річна декомунізація, бо ми все рівно повертаємось до якогось капіталістичного неосталінізму , як в Китаї ?





Ні, ні, ні... Тільки не це...
Бо все оце скиглення -- воно зовсім контр.продуктивне. Навіть якщо і має для себе якісь передумови, підстави і причини.

Інші приклади важливі.

Напр., євреї. Я от ще не чув аби про них хтось „задорний” казав „какіє ж ані тупиє...” А вони навмисно вибрали собі під країну після ІІ світової шматок пустелі в оточенні скажених арабів. Читав, що британці ще вили тоді „ми не дозволимо вам геноцидити палестинців, купа є земель, он в Африці.”
Але все одно -- тепер тонка смужка на березі, площею як одна укр.область, безупинні бойові дії, постійне тренування на виживання, 24/7 засвіченість в новинах всього світу.

У нас теж є можливість перейти на таку модель життя (замість просто зникнути, як-от білоруси). А натомість -- безупинне скиглення, що „тецека ухилянтів зобиииижжжжжааааєєєєє..., ой бідаааа”

Або ще приклад зі свиньми. Домашніми й дикими.
У домашніх квартира... еее, хлів, тобто. Їдло без обмежень. Але вигляд вони мають якийсь нездоровий. Особливо як порівнювати з худішими і тренованішими дикими.
Ізраїль ніби натякає нав'яливою рекламою готелів (різновид хліву... еее... квартири тобто) у всіляких телявівах та ін.: „та ні, ми такі ж як всі”. Але таки ж не такі...

Піти на трошки у військо і на війну -- це можна було би зробити безпечним. Або, принаймні, безпечнішим аніж жити вдома, високо над землею, і без захисту від бомб.
І це бадьорило би країну. Не давало би зовсім запливти салом.


Все що треба, про що я писав ще торік -- народ повинен:
1) вимагати максимум безпеки для військ (як мінімум глибочезні бліндажі і довжелезні мінні поля).
2) не боятись потім піти і на свої кілька місяців раз на кілька років -- аніж біситись з жиру в тилах.

Тобто -- саме народ задає планку.
Не один якийсь гебрей сказав після ІІ світової „я завезу вас (силою!?) у глибоку дупу, і воюватимете там і ви, і ваші діти, і ваші внуки...” Мільйони ж сказали собі це, мабуть. От саме тому що відчули в газ.камерах як небезпечно жити „на розслабоні”. То чому укри на схід від Збруча це не зрозуміли після аж трьох Голодоморів...?

ПереМога -- це не кордони 91p чи якісь інші. Це перевершення звичайних можливостей. Якщо звичайні -- сидіти з пивком на дивані. У житті без боротьби. Бо працювати, аби купувати мотлох, і носити його потім на смітник -- це не боротьба.
„Пере” -- це кілька міс. у бліндажах і зі зброєю.
І не може бути переМоги (спільної і значимої), поки 1% на бліндажному марафоні, а решта і не думає починати і хоч би зрушитись з місця.

А якість влади -- відповідна якості народу.
Якщо всі підуть хоч трошки повоювати, то і влада буде інша. А якщо всі натомість обгавкують тецека -- то яка та влада ще може бути? Вона робить навіть більше, аніж від такої можна було би очікувати -- таки ганяється за ухилянтами.
А могло бути так, що вона, не змігши здати країну на початку 22p. -- зараз просто радісно потирала би лапки: „о, нарешті всі вони таки здались”. Могли все робити „по закону” -- виписати в тецеках мільйони повісток в десятках примірників (за рік чи два часу?), а потім возити повні комплекти у вантажівках по країні (меншій, але хіба ж вони любитимуть її за це менше?), й видавати зі словами „почекайте годинку чи дві, у нас тут на борту вам повістка, але вона прикладена мільйоном інших і то треба трошечки часу аби дістати...”
Не життя, а мрія (для рядового ухилянта). А насправді -- виродження. Затяжне і руйнівне...
Bobua
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2296
З нами з: 24.08.10
Подякував: 112 раз.
Подякували: 147 раз.
 
Профіль
3
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 11:02

  thenewepic написав:Думаю, більшість погодиться, що одним з важливих тригерів агресії було закриття каналів Медведчука.


не погоджуюсь. готуватись до війни кацапи почали в 2007 році
trololo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 6056
З нами з: 16.10.14
Подякував: 2662 раз.
Подякували: 1406 раз.
 
Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 11:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Арестович намедни заявил, что мобилизация ужесточится и мобилизованы будут почти все (за редким исключением). Люся отжигает, однако...
antey1969
Аватар користувача
1

 
Повідомлень: 12340
З нами з: 30.11.11
Подякував: 1699 раз.
Подякували: 3640 раз.
 
Профіль
2
2
1
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 11:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

  Bobua написав:Ні, ні, ні... Тільки не це...


Шо значить "тідьки не це" ??? У вас логика - якщо самі в крапацтві, то треба якомога більше унилим кріпацтвом інших замазати. Без будь-якої позитивної перспективи. Я ж не пропоную пацифізм чи безплідне спокутування ресентимену. Я яккраз пропоную якісне рішення - зменшити громадське відчужження, доєднати якомого більше людей до спільної справи через кровні жертвоприношення найбільш подразнюючих елементів суспільства. Для початку - у безпечний спосіб, без ризику для життя.Це дасть якусь надію що боротьбв не марна, що щось рухаеться з мертвої точки у правильному напрямку у нашій країні. Чого французи при Наполеоні зробили те що зробили, чи ваші гебреї завжди вважалися поганими солдатами, а як створили власну державу то переверщили всі очикування? А в нас на відміну від гебреїв, велике суспільне відчудження від державаи, томи потрібні нові імпульси
fox767676
 
Повідомлень: 1905
З нами з: 13.06.20
Подякував: 304 раз.
Подякували: 129 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 11:28

  antey1969 написав:Арестович намедни заявил, что мобилизация ужесточится и мобилизованы будут почти все (за редким исключением). Люся отжигает, однако...

Побачу цього полковника інформаційних війни і його бородату сєпарьську подругу голованова рядовими в окопах - повірю
fox767676
 
Повідомлень: 1905
З нами з: 13.06.20
Подякував: 304 раз.
Подякували: 129 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 11:29

  antey1969 написав:Арестович намедни заявил

А хто це?
sergey_sryvkin
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2078
З нами з: 19.02.14
Подякував: 568 раз.
Подякували: 620 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 12:16

  lapay написав:За моєю конфіденційною інформацією, під видом навчань сапери розмінували території в районі пропускних пунктів «Чонгар» і «Каланчак». Розмінування проводили інженерно-саперні підрозділи оперативного тактичного Угруповання «Південь» Збройних Сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій з розмінування територій.

якщо розмінування проводили ЗСУ і ДСНС, то там же були задіяні купа особового складу, не один десяток, а може й сотень, осіб. Хіба така проблема знайти кількох безпосередніх свідків цього злочину? Чому журналісти змогли знайти одного військового, що намагався підірвати Чонгар, але все, що ми знаємо про так зване розмінування - лише «конфіденційна інформація»? Вам не здається, що такою «конфіденційною інформацією» вам ссуть в очі? Чи «джентльменам вірять на слово»?
  lapay написав:Може і не було цього розмінування, не це головне. Головне, що проти 25 тис. окупаційних військ з Криму, стояла пара тисяч наших, які фізично не могли їх зупинити, в результаті не дуже велике кримське угруповання, походним маршем, захопило величезні території.

все так, пара тисяч проти десятків тисяч за відсутності переваги в озброєнні не мають шансів. Але потрібно розуміти і обговорювати реальні речі, а не на придумані. Херсонщина ніколи не була готова до серйозної оборони, бо там ніколи не було побудовано серйозних оборонних ліній, бо вона ніколи не мала особливого статусу, що дозволяв би будувати такі лінії на приватних землях. В цьому суть, а не в міфічному розмінуванні.
thenewepic
 
Повідомлень: 138
З нами з: 03.09.22
Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 12:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

  vitaliiangel написав:Если из сограждан так легко делают преступников мотивации воевать за такую власть будет каждый день меньше. Им бы хоть немного мозгов.

очередной прокол
логика мышления мышебратьев с болот...
Прохожий
 
Повідомлень: 13769
З нами з: 05.06.13
Подякував: 912 раз.
Подякували: 1443 раз.
 
Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 12:27

  Прохожий написав:
  vitaliiangel написав:Если из сограждан так легко делают преступников мотивации воевать за такую власть будет каждый день меньше. Им бы хоть немного мозгов.

очередной прокол
логика мышления мышебратьев с болот...


Логика нормальная, классическая греко-римская.
Вот коррумпированых прокуроров которые впаривают феодальные\кастовые понятия, можно и на аутодафе для сплочения гражданского общества
fox767676
 
Повідомлень: 1905
З нами з: 13.06.20
Подякував: 304 раз.
Подякували: 129 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 26 вер, 2023 12:51

  flyman написав:
  thenewepic написав:
  freeze написав:Был такой царь в истории российской империи Борис Годунов, вроде и человек хороший был, но просто притягивал неприятности, и ни в чем персонально не виноват, просто так совпало.
Как по мне Зеленский это Борис Годунов, всё время правления какие-то напасти и беды, короновирус, война, и это ещё не конец правления, уверен что беды ещё не закончились.

ну в коронавірусі Зеленський точно не винен. А щодо війни, то тут ніхто, крім пуйла, точно не скаже. Думаю, більшість погодиться, що одним з важливих тригерів агресії було закриття каналів Медведчука. Але чи це була єдина причина, чи ще вплинули молодість і недосвідченість Зеленського, чи ще якісь причини, хтозна. Як на мене, при Порошенку вторгнення все одно би було, проте, можливо, в інший час, пізніше. А можливо, що опзж + фракція разумкова отримали б 30+ відсотків в парламенті, тож і вторгатися не треба було, був би тихий повзучий відкат реформ і поворот на Схід.
Взагалі, гадати на тему альтернативної історії - невдячне діло.

невинен, але "нефартовий", притягує напасті і біди

"Церковь тоже я развалил?"
Пандемия по всему миру из-за того, что Зеленский "нефартовый"? :lol:
ЛАД
2
 
Повідомлень: 29701
З нами з: 31.08.10
Подякував: 5288 раз.
Подякували: 4825 раз.
 
Профіль
2
2
6
  #<1 ... 51575158515951605161 ... 9201>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
16 63244
Переглянути останнє повідомлення
Чет 27 чер, 2024 14:39
Slon_Nosov
1493 222433
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo
6076 707772
Переглянути останнє повідомлення
Пон 26 лип, 2021 13:00
Михалыч
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама