Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Була інформація, що в кінці серпня НКЦПФР мала подати законопроект, що мав би врегулювати проблему клієнтів Фрідома і дозволив би їм перевести кошти і цп на інших. Що відомо на зараз?
Філ написав:Була інформація, що в кінці серпня НКЦПФР мала подати законопроект, що мав би врегулювати проблему клієнтів Фрідома і дозволив би їм перевести кошти і цп на інших. Що відомо на зараз?
дійсно є таке, але наразі без посилань і документів, вербальні інтервенції так сказать
НКЦПФР розробила та подала до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики законопроєкт, який вирішить проблему клієнтів з Фрідом Фінанс Україна
1. Тут були питання - чи не є "липовою" виписка про стан рахунку в цінних паперах, де власником зазначається фізична особа. Копію такою виписки з відповідним питанням я спрямував до НКЦПФР та отримав відповідь - власник саме та фізична особа, що зазначена у виписці. Додали багато обгрунтувань, але факт - все добре з цим.
2. Хто тут вперше, або ще не створював (ла) запити з існуючої проблеми блокування коштів - нагадую - тут на стор. 38 є рекомендації як створити заяви, вказано адреси, куди їх надсилати. Саме наші заяви дали поштовх тому, що питання здвинулося з мертвої точки.
У вас ОЗДП, на сколько я помню? Вопрос задавали по выписке оздп или овдп?
Приношу вибачення за несвоєчасну відповідь, питання задав до НКЦПФР, до якого приклав копію виписки, в якому значились і ОВДП, і ОЗДП. Відповіли, що володарем і ОВДП, і ОЗДП є особа, яка зазначена у виписці.
А куда именно писали? Имейл или бум вариант? Можете в личку шаблон обращения и адреса? Спасибо
asin Приношу вибачення за несвоєчасність. Писав до НКЦПФР, РНБО, СБУ, Мінфіну, Мінекономіки, НБУ, до народних депутатів від свого міста, до уповноважених з інвестиційної діяльності при уряді України. Звідусіль відповіді що звернення перенаправляється за належністю до НКЦПФР. Звідтіля відповідь що до скасування санкцій нічого не буде, у вас є право звернення до суду. І лише звернення до комітету Гетманцева принесло плоди. Тут раніше я це викладав. Юридична сила однакова у зверненнях що поштою, що електронною поштою. Адреси читайте тут раніше. У зверненнях задавайте абсолютно всім питання, що цікавлять, відповідь однозначно прийде, якщо звернення буде складне з урахуванням всіх вимог згідно ЗУ "Про звернення громадян". У особисті надішлю вам. Не буду тут "заповнювати ефір" - перегляньте тут мої повідомлення за останні півроку, картина буде більш зрозуміла.
Шановні друзі, нам разом вдалося сколихнути ситуацію з мертвої точки. Не зволікайте - поки суть та діло пишіть звернення, лише це здатно пришвидшити вирішення питання та не дати зупинитися процесу. В кого які питання - пишіть мені в особисті.
Хтось слідкує за діями НКЦПФР? Чи читав хтось їх закон, чи знаєте на якому етапі він зараз (коли буде на голосуванні)? Що взагалі буде якщо його приймуть і підпишуть?