Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 1081510816108171081810819 ... 11916>
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 18:50

Сибарит написав:И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену :lol:

в нашей стране такого никогда не будет. потому что у нас зарабатывают на марже а не на оборотах.
а вообще такое возможно. в экономических дисциплинах поясняется как это происходит.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 18:53

барабашов написав:Деньги зайдут завтра!
Уже ж написал и там(в байках о банках) и тут
Шо сняла то везёт
Если в Варшаве вечером не протрынькает

был у меня матрос вахтенный(одессит) в 1998м, летим в Одессу, приземлились(трап подали)
-ну все, мы дома...до следущего рейса
-он отвечает: мне бы сейчас еще и деньги до дома довезти (???)
-а в чем проблем: жена и дочь тебя уже встречают
-та бывало разное(!!!???)
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 19:04

mephala написав:
  Сибарит написав:И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену :lol:

в нашей стране такого никогда не будет. потому что у нас зарабатывают на марже а не на оборотах.
а вообще такое возможно. в экономических дисциплинах поясняется как это происходит.

к 2005/06 в рф собирали до 12-15марок авто (общей численностью 1млн+/-), (города Питер, Кенигсберг, Калуга,Владивосток и тд)
почему не было построено ни одного завода в Украине (англичане мне в 2001г говорили, что у нас маленький рынок), по факту дело было не в рынке ..
орки давали огромные взятки производителям, и объясняли так-вы нас сборочную линию (а мы потом будем продавать во все бывшие республики )
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 19:24

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Вже майже вихідні. На правах офтопу.

Колись, в юнацькі роки, я ніяк не міг збагнути, чому люди постійно повторюють одні і ті самі помилки.
Потім подорослішав і почав цікавитись політикою. Моє не розуміння тільки посилилось.
Потім президентом вибрали Януковича... І я зрозумів, що ніколи не дізнаюсь, чому так відбувається. Потрібно напевне було йти на психологію та займатись дослідженнями. (швидше за все вчені вже все пояснили просто я про це не знаю).

І от коли з'явилось B2B Jewelry, то ми всі неначе опинались в лабораторії, де проходить експеримент. І ви знаєте, це "шоу" не підкачало. Нехай кожен сам зробить собі висновки.
Просто хотів вас поінформувати, що експеримент офіційно завершено. Тому приступайте до висновків.
Realist

Подякував: 3095 раз.
Подякували: 2233 раз.

Профіль

1
2
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:18

striped написав:Не хочу вступать в полемику, просто мысли для тех, кто уверен, что нам спишут долги.

Мне кажется, что апологеты этой теории (что спишут) допускают очень серьезную ошибку - они априори считают, что наши чиновники играют за нашу страну. Мне же кажется, что это (как минимум) не совсем так. При том водопаде помощи и грантов, который на нас обрушился, правительство ведет переговоры с МВФ о кредите под грабительский процент и кабальные условия. Текущее правительство. Но оно же не исключение - историю с варрантами Яресько надеюсь еще не забыли?

Вижу ситуацию следующим образом - те, кто нас кредитует, очень хорошо понимает, что за долю малую наши чиновники будут более благосклонны к иностранным кредиторам, чем к отечественным пенсионерам. А потому долги будут отдавать сполна и с лихвой.

скільки "+" :oops:

а можна детальніше, що за "под грабительский процент и кабальные условия"?
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:30

ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©)))

Realist написав:Вже майже вихідні. На правах офтопу.

Колись, в юнацькі роки, я ніяк не міг збагнути, чому люди постійно повторюють одні і ті самі помилки.
Потім подорослішав і почав цікавитись політикою. Моє не розуміння тільки посилилось.
Потім президентом вибрали Януковича... І я зрозумів, що ніколи не дізнаюсь, чому так відбувається. Потрібно напевне було йти на психологію та займатись дослідженнями. (швидше за все вчені вже все пояснили просто я про це не знаю).

І от коли з'явилось B2B Jewelry, то ми всі неначе опинались в лабораторії, де проходить експеримент. І ви знаєте, це "шоу" не підкачало. Нехай кожен сам зробить собі висновки.
Просто хотів вас поінформувати, що експеримент офіційно завершено. Тому приступайте до висновків.

1. "А шо такоє?" :mrgreen:
Тобто як - аж на третій рік побачили правопорушення??? :lol: "Зоркий глаз"!))
2. Я аж спеціально гілку відкрив був про В2В і сам, так би мовити, прийняв участь у цьому експеременті, щоб висвітлити(і висвітлював на гілці) все з середини!

Хоча, чим воно далеко втікає від сьогоднішніх довгострокових гривнедепо(на рік), коли навіть, кожен бомж знає, що "як тільки так зразу" буде обвал гривні?
Але ж грають в гривнедепо(і я теж) і чудово всі розуміють, щр як тільки музика перестане грати, стільців на всіх не вистачить!
Але кожен думає, що він таки встигне застрибнути в долар! От тільки ще трохи прокручу на гривнедепо і "як тільки, так зразу" стрибаю у валюту... :mrgreen:

Тим паче - зараз ще добре "заспокоюють" конвердепозити... :D

Але ж і їх можуть раптово прикрити ;)
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1004 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:37

Успіх написав:Тобто як - аж на третій рік побачили правопорушення??? :lol: "Зоркий глаз"!))
2. Я аж спеціально гілку відкрив був про В2В і сам, так би мовити, прийняв участь у цьому експеременті, щоб висвітлити(і висвітлював на гілці) все з середини!

Хоча, чим воно далеко втікає від сьогоднішніх довгострокових гривнедепо(на рік), коли навіть, кожен бомж знає, що "як тільки так зразу" буде обвал гривні?
Але ж грають в гривнедепо(і я теж) і чудово всі розуміють, щр як тільки музика перестане грати, стільців на всіх не вистачить!
Але кожен думає, що він таки встигне застрибнути в долар! От тільки ще трохи прокручу на гривнедепо і "як тільки, так зразу" стрибаю у валюту... :mrgreen:

Ви на повному серйозі порівнюєте фінансову піраміду із гривневими депозитами які пропонують наші банки?
Не відповідайте. Це риторичне питання. Або краще сказати - констатація... (далі кожен із читачів форуму вирішує чого саме)
Realist

Подякував: 3095 раз.
Подякували: 2233 раз.

Профіль

1
2
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:40

У кожному жарті - є доля жарту©))

Realist написав:на повному серйозі
Та звичайно, що ні!
Але просто асоціації, що "в будь-який момент...." ;)
А так звичайно - все "підкріплено і застраховано фондом гарантування..."
От тільки не повністю...
Не повністю від раптового курсу, наприклад, 80... ;)
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1004 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:50

Україна пішла на поступку Угорщині, щоб розблокувати 500 млн євро з військового фонду ЄС

Національне агентство з питань запобігання корупції в п’ятницю оголосило про призупинення статуту міжнародного спонсора війни для угорського OTP Bank, чого неодноразово вимагав Будапешт.
Про це йдеться в повідомленні на сайті НАЗК, пише "Європейська правда".
Статус міжнародного спонсора війни призупинили для OTP Bank, а також п’ятьох грецьких перевізників, яких Київ звинувачував у нелегальному транспортуванні російської нафти в обхід цінової стелі.
"Таке рішення ухвалене за результатом переговорів між представниками Агентства та представниками компаній та урядів цих країн щодо припинення співпраці з Російською Федерацією", – зазначає НАЗК, не уточнюючи подробиць.
Там прямо пояснили, що сподіваються у відповідь на розблокування Угорщиною траншу в 500 мільйонів євро з Європейського фонду миру й відмови Греції від блокування майбутнього пакета санкцій ЄС, спрямованого на зменшення можливості РФ продовжувати війну.
Водночас, підкреслюють у НАЗК, виключення грецьких компаній та угорського банку з переліку міжнародних спонсорів війни залежатиме від виконання умов стосовно співпраці з Росією.

https://www.eurointegration.com.ua/news ... 9/7170490/
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2023 20:57

Сибарит написав:Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю
Починає діяти з...............29.09.2023...........02.10.2023
дата розрахунку..............28.09.2023............29.09.2023
Євро.................................38,5543.................38,7408...+0.48%
Долар США......................36,5686.................36,5686...зафиксирован
Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0594 (вчера 1.0543)

Индекс доллара DXY в 15-00 105.87 (вчера 106.33).
Падение продолжается вторые сутки примерно в том же темпе, что и двухсуточный рост до этого.
.........................................................
  Yuri_61 написав:Тим, що постіно купують долари, памятники потрібно ставити від вдячних українців за укріплення гривні.

И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену :lol:
можно наивно попросить надеяться что нам введут евро и не разрешат нам его печатать ? Мьі ж в европу хотим. Бабки на лавочках уже во всю по телевизору слигат что в декабре уже будем в ЕС. :mrgreen:
yama

Подякував: 9189 раз.
Подякували: 1068 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1081510816108171081810819 ... 11916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей