Сибарит написав:И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену
в нашей стране такого никогда не будет. потому что у нас зарабатывают на марже а не на оборотах. а вообще такое возможно. в экономических дисциплинах поясняется как это происходит.
барабашов написав:Деньги зайдут завтра! Уже ж написал и там(в байках о банках) и тут Шо сняла то везёт Если в Варшаве вечером не протрынькает
был у меня матрос вахтенный(одессит) в 1998м, летим в Одессу, приземлились(трап подали) -ну все, мы дома...до следущего рейса -он отвечает: мне бы сейчас еще и деньги до дома довезти (???) -а в чем проблем: жена и дочь тебя уже встречают -та бывало разное(!!!???)
Сибарит написав:И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену
в нашей стране такого никогда не будет. потому что у нас зарабатывают на марже а не на оборотах. а вообще такое возможно. в экономических дисциплинах поясняется как это происходит.
к 2005/06 в рф собирали до 12-15марок авто (общей численностью 1млн+/-), (города Питер, Кенигсберг, Калуга,Владивосток и тд) почему не было построено ни одного завода в Украине (англичане мне в 2001г говорили, что у нас маленький рынок), по факту дело было не в рынке .. орки давали огромные взятки производителям, и объясняли так-вы нас сборочную линию (а мы потом будем продавать во все бывшие республики )
Колись, в юнацькі роки, я ніяк не міг збагнути, чому люди постійно повторюють одні і ті самі помилки. Потім подорослішав і почав цікавитись політикою. Моє не розуміння тільки посилилось. Потім президентом вибрали Януковича... І я зрозумів, що ніколи не дізнаюсь, чому так відбувається. Потрібно напевне було йти на психологію та займатись дослідженнями. (швидше за все вчені вже все пояснили просто я про це не знаю).
striped написав:Не хочу вступать в полемику, просто мысли для тех, кто уверен, что нам спишут долги.
Мне кажется, что апологеты этой теории (что спишут) допускают очень серьезную ошибку - они априори считают, что наши чиновники играют за нашу страну. Мне же кажется, что это (как минимум) не совсем так. При том водопаде помощи и грантов, который на нас обрушился, правительство ведет переговоры с МВФ о кредите под грабительский процент и кабальные условия. Текущее правительство. Но оно же не исключение - историю с варрантами Яресько надеюсь еще не забыли?
Вижу ситуацию следующим образом - те, кто нас кредитует, очень хорошо понимает, что за долю малую наши чиновники будут более благосклонны к иностранным кредиторам, чем к отечественным пенсионерам. А потому долги будут отдавать сполна и с лихвой.
скільки "+"
а можна детальніше, що за "под грабительский процент и кабальные условия"?
Realist написав:Вже майже вихідні. На правах офтопу.
Колись, в юнацькі роки, я ніяк не міг збагнути, чому люди постійно повторюють одні і ті самі помилки. Потім подорослішав і почав цікавитись політикою. Моє не розуміння тільки посилилось. Потім президентом вибрали Януковича... І я зрозумів, що ніколи не дізнаюсь, чому так відбувається. Потрібно напевне було йти на психологію та займатись дослідженнями. (швидше за все вчені вже все пояснили просто я про це не знаю).
1. "А шо такоє?" Тобто як - аж на третій рік побачили правопорушення??? "Зоркий глаз"!)) 2. Я аж спеціально гілку відкрив був про В2В і сам, так би мовити, прийняв участь у цьому експеременті, щоб висвітлити(і висвітлював на гілці) все з середини!
Хоча, чим воно далеко втікає від сьогоднішніх довгострокових гривнедепо(на рік), коли навіть, кожен бомж знає, що "як тільки так зразу" буде обвал гривні? Але ж грають в гривнедепо(і я теж) і чудово всі розуміють, щр як тільки музика перестане грати, стільців на всіх не вистачить! Але кожен думає, що він таки встигне застрибнути в долар! От тільки ще трохи прокручу на гривнедепо і "як тільки, так зразу" стрибаю у валюту...
Тим паче - зараз ще добре "заспокоюють" конвердепозити...
Успіх написав:Тобто як - аж на третій рік побачили правопорушення??? "Зоркий глаз"!)) 2. Я аж спеціально гілку відкрив був про В2В і сам, так би мовити, прийняв участь у цьому експеременті, щоб висвітлити(і висвітлював на гілці) все з середини!
Хоча, чим воно далеко втікає від сьогоднішніх довгострокових гривнедепо(на рік), коли навіть, кожен бомж знає, що "як тільки так зразу" буде обвал гривні? Але ж грають в гривнедепо(і я теж) і чудово всі розуміють, щр як тільки музика перестане грати, стільців на всіх не вистачить! Але кожен думає, що він таки встигне застрибнути в долар! От тільки ще трохи прокручу на гривнедепо і "як тільки, так зразу" стрибаю у валюту...
Ви на повному серйозі порівнюєте фінансову піраміду із гривневими депозитами які пропонують наші банки? Не відповідайте. Це риторичне питання. Або краще сказати - констатація... (далі кожен із читачів форуму вирішує чого саме)
Та звичайно, що ні! Але просто асоціації, що "в будь-який момент...." А так звичайно - все "підкріплено і застраховано фондом гарантування..." От тільки не повністю... Не повністю від раптового курсу, наприклад, 80...
Україна пішла на поступку Угорщині, щоб розблокувати 500 млн євро з військового фонду ЄС
Національне агентство з питань запобігання корупції в п’ятницю оголосило про призупинення статуту міжнародного спонсора війни для угорського OTP Bank, чого неодноразово вимагав Будапешт. Про це йдеться в повідомленні на сайті НАЗК, пише "Європейська правда". Статус міжнародного спонсора війни призупинили для OTP Bank, а також п’ятьох грецьких перевізників, яких Київ звинувачував у нелегальному транспортуванні російської нафти в обхід цінової стелі. "Таке рішення ухвалене за результатом переговорів між представниками Агентства та представниками компаній та урядів цих країн щодо припинення співпраці з Російською Федерацією", – зазначає НАЗК, не уточнюючи подробиць. Там прямо пояснили, що сподіваються у відповідь на розблокування Угорщиною траншу в 500 мільйонів євро з Європейського фонду миру й відмови Греції від блокування майбутнього пакета санкцій ЄС, спрямованого на зменшення можливості РФ продовжувати війну. Водночас, підкреслюють у НАЗК, виключення грецьких компаній та угорського банку з переліку міжнародних спонсорів війни залежатиме від виконання умов стосовно співпраці з Росією.
Сибарит написав:Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з...............29.09.2023...........02.10.2023 дата розрахунку..............28.09.2023............29.09.2023 Євро.................................38,5543.................38,7408...+0.48% Долар США......................36,5686.................36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0594 (вчера 1.0543)
Индекс доллара DXY в 15-00 105.87 (вчера 106.33). Падение продолжается вторые сутки примерно в том же темпе, что и двухсуточный рост до этого. .........................................................
Yuri_61 написав:Тим, що постіно купують долари, памятники потрібно ставити від вдячних українців за укріплення гривні.
И присудить Нобелевскую премию по экономике за развитие теории о том, что рост спроса снижает цену
можно наивно попросить надеяться что нам введут евро и не разрешат нам его печатать ? Мьі ж в европу хотим. Бабки на лавочках уже во всю по телевизору слигат что в декабре уже будем в ЕС.