|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 07 жов, 2023 23:52
Banderlog написав: pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики 
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.
Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 жов, 2023 23:54
Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.
Або арабські страни як завжди обісруться. Скільки вони його вже, років 70 стирають?..
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 00:03
Ви нам ще телебачення ДНР покажіть... Нагадати вам середній вік "палестинського біженця"? 16 років. Ця сволота живе на халяву десятиріччями за рахунок ООН, та все чим вони займаються - тусуються в Хамасі.
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 00:44
Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.
Тю, арабські країни якби могли, то давно б стерли Ізраїль з лиця землі. Щось не виходить 
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 жов, 2023 02:57
fler написав:1) фільтруйте інформацію
інформацію в першу чергу має фільтрувати той, хто її публікує. Це прояв елементарної поваги до читачів, в даному випадку, форумчан. fler написав:2) вчіться розуміти прочитане
вибачте, але я беру участь в інтернет-дискусіях не перший день, на мене такі демагогічні прийоми не діють. fler написав:то додайте мене до чс і заспокойтеся.
я нікого ніколи не додаю до чс, тому не варіант. Я вам скажу чесно - всі на форумі знають, що ви любителька вкинути сенсаційну новину, взяту незрозуміло звідки, по факту яка виявляється або повністю фейком, або дуже великим перебільшенням. Я не проти тематики ваших дописів (про те, як у орків все погано), принаймні це краще, ніж постійно зрадофілити, як роблять деякі інші дописувачі, але все ж таки потрібно дотримуватися інформаційної гігієни, щоб потім не виставляти себе на посміх. Я би, мабуть, і не став піднімати це питання, але сьогоднішній вкид про "міжконтинентальні ракети для Ізраїлю" побив всі межі абсурду, так що я не витримав, вибачте.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 жов, 2023 03:18
sergey_sryvkin написав: Banderlog написав: pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики 
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.
Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
ні звичайно. Но це дасть їм змогу зберегти лице. Обявити своєму населенню побєду. вони теж в тупіку і без успіхів за рік ,тільки втрати.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 03:28
Shaman написав:й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики. в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 07:00
Banderlog якщо ми перші кинемо, то буде не міжнародна підтримка, а недосанкції проти нас
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 07:42
Banderlog написав: Shaman написав:й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики. в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.
Всем Доброе Утро . Здоровья и Удачи ! Хорошего дня и настроения . Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ? С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ? Вы точно военнослужащий ВСУ ? Я перестал вам доверять вообще . Я был вчера в госпитале .Работы там хватает , так что можете поговорить о мире среди сослуживцев . А еще лучше напишите лозунги о мире с росией на простыне и идите к ним на переговоры .Думаю они вам достойно ответят .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 09:08
холява написав: Banderlog написав: Shaman написав:й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики. в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
Всем Доброе Утро . Здоровья и Удачи ! Хорошего дня и настроения . Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ? С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ? Вы точно военнослужащий ВСУ ? ...
ОК, допустим -- договариваться не с кем и не о чем. А какие альтернативы? -- там у зели в Штатах про План Победы спрашивали -- так он скромненько отмолчался (хотя, обычно, ротом говорить любит -- даже то, что никто его не спрашивал)...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2