Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52235224522552265227 ... 14848>
Повідомлення Додано: Суб 07 жов, 2023 23:52

Banderlog написав:
  pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров

Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики :)
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 07 жов, 2023 23:54

Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.

Або арабські страни як завжди обісруться. Скільки вони його вже, років 70 стирають?..
sergey_sryvkin

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 00:03

katso написав:ну и потом было собственно вот - https://remix.aljazeera.com/aje/Palesti ... _main.html

Ви нам ще телебачення ДНР покажіть... Нагадати вам середній вік "палестинського біженця"? 16 років. Ця сволота живе на халяву десятиріччями за рахунок ООН, та все чим вони займаються - тусуються в Хамасі.
sergey_sryvkin

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 00:44

Zebra написав:Израиль сотрёт сектор Газа под ноль, что вызовет бурю зла у арабских стран и те нападут на Израиль, стерев его с лица земли. Последний нанесет ядерные удары.

Тю, арабські країни якби могли, то давно б стерли Ізраїль з лиця землі. Щось не виходить :D
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 02:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:1) фільтруйте інформацію

інформацію в першу чергу має фільтрувати той, хто її публікує. Це прояв елементарної поваги до читачів, в даному випадку, форумчан.
  fler написав:2) вчіться розуміти прочитане

вибачте, але я беру участь в інтернет-дискусіях не перший день, на мене такі демагогічні прийоми не діють.
  fler написав:то додайте мене до чс і заспокойтеся.

я нікого ніколи не додаю до чс, тому не варіант.

Я вам скажу чесно - всі на форумі знають, що ви любителька вкинути сенсаційну новину, взяту незрозуміло звідки, по факту яка виявляється або повністю фейком, або дуже великим перебільшенням. Я не проти тематики ваших дописів (про те, як у орків все погано), принаймні це краще, ніж постійно зрадофілити, як роблять деякі інші дописувачі, але все ж таки потрібно дотримуватися інформаційної гігієни, щоб потім не виставляти себе на посміх.
Я би, мабуть, і не став піднімати це питання, але сьогоднішній вкид про "міжконтинентальні ракети для Ізраїлю" побив всі межі абсурду, так що я не витримав, вибачте.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 03:18

sergey_sryvkin написав:
  Banderlog написав:
  pesikot написав:Если переговоры с РФ, то о чём ? Напишите предмет переговоров

Жду ваших ответов, господа ночные переговорщики :)
про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
ні звичайно. Но це дасть їм змогу зберегти лице. Обявити своєму населенню побєду. вони теж в тупіку і без успіхів за рік ,тільки втрати.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 03:28

Shaman написав:
й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики.

в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 07:00

Banderlog якщо ми перші кинемо, то буде не міжнародна підтримка, а недосанкції проти нас
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 07:42

Banderlog написав:
  Shaman написав:
й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики.

в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.

Всем Доброе Утро .
Здоровья и Удачи !
Хорошего дня и настроения .

Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ?
С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ?
Вы точно военнослужащий ВСУ ?
Я перестал вам доверять вообще .

Я был вчера в госпитале .Работы там хватает , так что можете поговорить о мире среди сослуживцев .
А еще лучше напишите лозунги о мире с росией на простыне и идите к ним на переговоры .Думаю они вам достойно ответят .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 09:08

холява написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:

Всем Доброе Утро .
Здоровья и Удачи !
Хорошего дня и настроения .

Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ?
С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ?
Вы точно военнослужащий ВСУ ?
...

ОК, допустим -- договариваться не с кем и не о чем. А какие альтернативы? -- там у зели в Штатах про План Победы спрашивали -- так он скромненько отмолчался (хотя, обычно, ротом говорить любит -- даже то, что никто его не спрашивал)...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 52235224522552265227 ... 14848>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей