Як шановне панство оцінює надійність банку кліринговий дім?
Чи можна там розмістити депо в евро?
|
|
![]() Re: Байки про банки і не тільки.... Як шановне панство оцінює надійність банку кліринговий дім?
Чи можна там розмістити депо в евро? ![]() То банк-непотріб. Здирницькі комісії. Питайте про кожну операцію, бо обдеруть як липку... Зважайте також, що їхній контакт-центр запросто може брехати. Я намагався вивести звідти гривні, вони по три доби вдавали, що “в обробці”, хоча відхиляли операції -- а кацешник ще й брехав “це не ми, це інші банки”. цікава різниця у поведінці держ.банок Ще навесні пробував купити ОВДП в Ощі, УкрГазі і Ексімі в ІФ. Перші два відморозились (Ощ -- “ні, ні це неможливо, це треба чекати аукціону, записуватись за місяць ![]() Ексімка одразу знайшла аркушик з переліком строків і ставок первинного і вторинного ринків, спитала скільки грошей, я ще долари дозбирував по банках по дорозі, коли йшов наступного дня, а працівниця активно мене допитувала у вайбері. Також там відкрив депозити типу “захисник України” з підвищеною ставкою, а потім, о чудо -- міг відкривати такі депо і онлайн. Протилежний приклад -- укргаз. Ставки гірші. Але таки відкрив, на жаль, депо “військовий”. Та потім онлайн такі депо вже не висвічує. І підтримка контакт центру в Ексі хороша. Виправлення помилок, які видавав застосунок. І навіть питали по телефону чи маю ЕЦП (маю), але все вдалось і без нього. Єдине що кепсько -- коли ОВДП закінчаться, то все впаде в банк, і то буде якось забагато. А онлайн ОВДП у них ніби-то нема. А у війську нема змоги офлайнитись з банками... ![]() Але як підсумок: Ексі -- банк з найкращими умовами, і працює найкраще (і, мабуть, навіть краще за більшість недерж.) Дивно, що про нього пишуть “збитковий”. А які ж тоді всі інші? ![]() Re: Байки про банки і не тільки.... Підкажіть, клієнтом яких банків можна стати онлайн ( з неіноваційних), які недавно це запровадили?
|
|