Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Якби ж то дитина стільки обходилась, то у нас проблем з народжуваністтю не було би...
флай по себе судит, мивина, закрутки, вода с подоконника и ребенок готов.
flyman написав:по мінімальному мінімуму прикинув,
кто хочет жить по минимуму у того и так по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.
Ви марите...
Нема голоду у сучасній Україні і не може бути, бо 10ккал -- це максимум 1грв (смачний твердий сир).
При розрахунку GDAs Конфедерації Харчової Промисловості ЄС (CIAA) використовує показник середнього споживання калорій, необхідний для жінок, тому що це найкраще відповідає потребам більшості населення. Жінки потребують близько 1800—2200 ккал./день, діти 1500—2000 ккал./день, чоловіки 2200—2700 ккал./день.
Bolt написав:Якби ж то дитина стільки обходилась, то у нас проблем з народжуваністтю не було би...
флай по себе судит, мивина, закрутки, вода с подоконника и ребенок готов.
flyman написав:по мінімальному мінімуму прикинув,
кто хочет жить по минимуму у того и так по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.
Ви марите...
Нема голоду у сучасній Україні і не може бути, бо 10ккал -- це максимум 1грв (смачний твердий сир).
При розрахунку GDAs Конфедерації Харчової Промисловості ЄС (CIAA) використовує показник середнього споживання калорій, необхідний для жінок, тому що це найкраще відповідає потребам більшості населення. Жінки потребують близько 1800—2200 ккал./день, діти 1500—2000 ккал./день, чоловіки 2200—2700 ккал./день.
Ага, ХХІ століття, а хтось досі оцінює життєві потреби у калоріях. Ну хоч у сирі, а не нормі хліба на добу
Та якби зубожителі не писали про “обірваних” дітей, як про Олівера Твіста (у важкі часи), то і реакція була би інша.
От як у цитаті вище “по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.”
Я розумію цитату буквально.
Я ж не знаю, може там була мова про “по 5 дітей обірваних не модними дизайнерами, а самостійно з якогось секонду. І голодних на айфони та найсучасніші ігрові ноутбуки. Бо без різниці скільки голодних на айфони й ігрові ноути 3 чи 5. А якщо щороку годувати їх новими версіми -- то різниця є”. Але ж трясця -- читачі не повинні вгадувати аж такі глибини глибин чиїхось марень.
Голодні -- це мають бути калорії і білки, а не чиїсь загадкові захцянки. Обірвані -- це має бути мова про увесь одяг, в т.ч. і звичайний, щоденний.
Bobua написав:От як у цитаті вище “по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.”
вы не встречали многодетные семьи у которых проблемы с деньгами? значит у вас ограниченный соц.опыт. Таких семей довольно много. Парочка в нашей церкви кормится. Люди приносят детям одежду. Кто то даёт деньги.
Bobua написав:по 5 дітей обірваних не модними дизайнерами, а самостійно з якогось секонду. І
то есть одевать детей по секондам и кормить самой дешёвой едой это норма? ок. У меня другое мнение. Не Освенцим, но тоже издевательство над теми, кто в силу малолетства является заложником мат. проблем своих родителей.
beee написав:Ну щас может с женой разведусь, поправлю дела
Bobua написав:От як у цитаті вище “по 5 детей оборванных и голодных. Потому что без разницы сколько голодных 3 или 5. А если кормить, то разница есть.”
вы не встречали многодетные семьи у которых проблемы с деньгами? значит у вас ограниченный соц.опыт. Таких семей довольно много. Парочка в нашей церкви кормится. Люди приносят детям одежду. Кто то даёт деньги.
Bobua написав:по 5 дітей обірваних не модними дизайнерами, а самостійно з якогось секонду. І
то есть одевать детей по секондам и кормить самой дешёвой едой это норма? ок. У меня другое мнение. Не Освенцим, но тоже издевательство над теми, кто в силу малолетства является заложником мат. проблем своих родителей.
beee написав:Ну щас может с женой разведусь, поправлю дела
уже до развода дошло или вы просто мечтаете?
От я навіть у сучасних амер.фільмах інколи бачив що у дітей двоярусні ліжка та інші ознаки хоч якоюсь мірою спартанських умов. Тобто, діти -- це не причина одразу розширяти житлову площу. І не причина мати якісь нереальні (з точки зору серед.зарплат) прибутки. Простіше до них треба ставитись.
У що ми перетворимось без хоч якихось елементів спартанських умов у житті -- ідеально видно якраз нині, коли люди не бажають захищати своє майно, житло, життя..., а хочуть втекти в багаті країни, де якісь дивні багатії їх захищатимуть...!? І це ще люди, які пам`ятають 90-ті. Що буде далі?
Про найдешевшу їжу теж не пишу. Увесь час пишу про смачні тверді сири за 333грв/кг (дати фото вітрини?) == 1грв/10ккал == 6100грв/міс. І це є максимум. Бо просто тупо захочеться і чогось іншого, простішого і дешевшого.
UA написав:https://www.olx.ua/d/obyavlenie/sdacha-v-arendu-2-komnatnoy-kvartiry-v-kosmopoliten-degtyarevskaya-25a-IDTeu3m.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=8 Почему в домах со сплошными стеклянными фасадами жильцы рано или поздно устанавливают дополнительные стеклопакеты внутри?
Все просто: найдевевшу систему встановили, при тому встановили ногами. Я добре пам'ятаю той час, коли це будувалось. Мій забудовник в Одесі тоді просто скоротив площі алюмінієвих систем до мінімуму. І без того убогий дизайн будинку перетворився на супер-убогий.
У нас традиция особого извращения - лепить металлопластик, армированный по небалуйся, с необходимостью монтажа усилителей. Вся эта красота увенчана перекошенными створками, не рассчитанными на такие размеры. У нас не юг Франции, и тем не менее лепится огромное остекление - красиво. Кочегарить нужно . В ярграде догадались сделать окна на треть ширина стены. Архиматика заменяет часть окна имитацией - тёмной вставкой стены. Окна проектируют узкими, хоть как то компенсируя теплопотери
Bobua написав:Єдиний мінус -- ліфтовий рушій. Я коли купував мансарду, то навмисно попросив ріелок запустити ліфт, коли двері квартири закриті. Було майже нечутно. Але згодом чомусь почав його чути... І це по діагоналі від нього. Страшно уявити, що у квартирі, яка впритул...
Специалисты по звукоизоляции машинного отделения лифта отсутствуют как класс. Для 99,99999% населения проблема хоть бы уменьшения шума лифта неразрешима.
До речі дуже дивно. Чому не можна зробити тихими ліфти?