Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13561357135813591360 ... 2920>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:07

Denik написав:
  rjkz написав:В США аннуитет только.
И расклад такой, что снижение с 7% (сейчас и под 8% выдают) до 3- % делает расклад совершенно другим.
То есть, при 7% это будет половина дохода (надо еще помнить про налоговый возврат, поэтом не только минус но и плюс), а при 3% это будет менее трети.
Да и не дадут мортгидж, если это половина дохода. Порог, обычно, 30%. Лучше меньше.

Не буде в (енергетично неправильно) "розвинених" країнах ставка 3% ще довго - принаймні стільки стільки триває війна в Україні та війна на Близькому Сході (Сектор Газа з ризиким втручання Ірану).
Ставку можна легко зробити 3% - прогнутися під х.... Але тут, де я ніхто не збирається робити. Навпаки - щодня знищуємо та "займаємо військовими питаннями" потенційних працівників нафтової промисловості арктичної півночі рф.

Проблема військових злочинів рф є більшою за високі ставки кредитування ( які також спричинять зменшнння соціальних плюшок з бюджетів різних рівнів) та недоступність житла для умовного @rjkz, який вибрав невірну стратегію іміграції.

Ну-ну.
Расскажите мне про недоступность жилья и неудачную эмиграцию на основании высокого потребления ДВС для моделей автомобилей предназначенных для продажи на рынке БВ, а также о влиянии вырубки лесов в бассейне Амазонки на рынок недвижимости Нью_Брансуика, Канада.
:mrgreen:
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 17:09

Denik написав:
  rjkz написав:На данный момент, они выплатили более 50% принципал (платили с опережением). То есть, если они сейчас продадут, то их эквити примерно 750-645/2=430 куе. Это было на май. Сейчас, если они платили по графику, то еще немного +.

В Еквіті на рахується первинне житло та автомобіль.
  rjkz написав:SP, что даст в районе 10% годовых.

10% річних ніхто гарантовано не дасть. Вартість акцій при високих ставках навпаки падатиме. Поки дивідендна дохідність не зрівняється зі ставками кредитування.

Тут на форуме материться можно?
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:49

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Ну-ну.
Расскажите мне про недоступность жилья и неудачную эмиграцию на основании высокого потребления ДВС для моделей автомобилей предназначенных для продажи на рынке БВ, а также о влиянии вырубки лесов в бассейне Амазонки на рынок недвижимости Нью_Брансуика, Канада.

https://ru.investing.com/analysis/article-200307982
Почитай щось розумне про інверсію дохідності, потім пиши своє бла-бла-бла.
І дуже прості питання:
США надасть Ізраїлю озброєння? Так вже надали.
Чи призведе це до збільшення видатків військового бюджету США? Певно так.
Чи призведе підвищення відсоткових ставок на витрати бюджетів на обслуговування боргів? Так, призведе.
Чи зменшиться при цьому кількість соціальних плюшок як безкоштовна медицина та дешева освіта? Так зменшиться.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:52

Faceless написав:
Сибарит написав:
  Faceless написав:Але я взагалі трохи про інше, що не може бути прийнятним довгостроково підписатися віддавати половину доходів хаузхолду за мортгідж, це якийсь фінансовий авантюризм на грані суїциду.

Я не совсем понимаю, кто такой хаузхолд?
Покупая дом в кредит, человек становится его собственником, а банку он просто должен деньги. Процент от доходов тут не особо важен, важно, что плата по кредиту вместе со страховкой меньше, чем аренда аналогичного жилья. Т.о. посильность платы зависит исключительно от выбора жилья по карману.

Хаузхолд - економічна одиниця, так би мовити, в США і, думаю, Канаді теж. Значною мірою статистика там теж про домогосподарство, а не про окремого громадянина.
Так само й мортгідж, якщо його бере сім'я, розрахоаується з врахуванням доходів подружжя, а не однієї особи.
Якщо почитаєте звідки взагалі пішла дискусія, зрозумієте, що тут мова про сферичного робітника в вакуумі з середньою ЗП, що хоче взяти мортгідж

Хаузхолд - это не обязательно семья. Это могут быть люди совместно проживающие и имеющие общий бюджет. Например, если Вы живете с тещей, которая вместе с Вашей семьей пользуется общими комунальными услугами и ест из той-же кастрюли, что и Вы, то можно ее вписать в хаузхолд.
Если у тещи низкий доход (например, пенсия), а у Вас и супруги высокий, то ее доход поможет снизить средний доход хаузхолда и перевести ваши с супругой доходы в менее налогооблогаемый диапазон.
Одновременно, это будет + для оценки банком дохода вашего хаузхолда.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:58

Denik написав:
  Сибарит написав:Начнем с конца, поднятие ставок было не причиной кризиса, а методом борьбы с ним.

Зараз так само: підняття ставок - метод боротьби з кризою.
  Сибарит написав:В кризисные времена цены на жилье иногда падают, но кризисы проходят, и цены наверстывают упущенное.

Ця криза, яка може перерости в світову війну триватиме достатньо довго. Зараз високі відсоткові ставки є бар'єром отримання іпотеки для нещодавніх мігрантів. Цей бар'єр може протриматись достатньо довго для того, щоб стати загороджувальним для мігрантів середнього віку.
Ті, хто вліз у іпотеку перед підвищенням відсоткової ставки та отримав іпотеку по плаваючій ставці (таких більшість) - отримають підвищені платежі протягом цього ж періоду та падіння вартості застави. Це не є критичним для молодих, але є критичним для людей середнього віку. При продажі такого об'єкту вихлоп буде близьким до 0.
  Сибарит написав:Серьезный физический износ дому вряд ли грозит. Вопреки нашим предубеждениям, их дома, построенные по дендро-фекальной технологии служат весьма долго. Купить уже убитый дом банк не даст. При покупке дома страховая, которая будет его страховать, проводит несколько очень тщательных инспекций. Ну а если что с домом все-таки случиться, это станет страховым случаем.

Сонце вітер та вода своє роблять. Дерево не є таким саме стійким як бетон чи цегла.
  Сибарит написав:Американцы очень консервативны, они новшества внедряют, но жестко навязывать их частным домовладельцам не будут.

Запасів нафти в США на 6 років по даних EIA.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... l_reserves
Я розумію, що щось знайдуть. Але років 5 тому ця цифра була 8-9 років.
В США зараз продається 95% автомобілів на викопному паливі. Термін служби - 15 років. Криза вже висить у повітрі, але всі відволіклись на короновірус, війну в Україні, тепер Ізраїль.
  Сибарит написав:Для перевода дома на отопление тепловым насосом необходимо и достаточно из модульной стойке в подвале или на чердаке выбросить газовый или электрический нагревательный модуль и заменить кондиционер (это тепловой насос воздух-воздух) на такой, который умеет работать на обогрев. Систему воздуховодов, по которым подогретый или охлажденный воздух разводится по дому, трогать не придется. Стоимость этого мероприятия совершенно не соизмерима со стоимостью дома.

Ви забули, що треба десь розмістити зовнішні теплообмінники та з'єднати їх з внутрішнім модулем. А також мати достатню потужність електричної проводки та вводу у будинок для живлення теплового насосу та іншого обладнання.
  Сибарит написав:Добавить пару розеток перед гаражом тоже не проблема.

Я з такою проблемою вже зіштовхувався роки 4 тому. Треба мати вхідний автомат 50 або 63 А. Та вести окремий кабель від вхідного щитку до кожної із розеток зарядки електромобіля.
Чи вистачить потужності старого вводу електрики та найближчої трансформаторної підстанції а також перерізу кабелю для заміни системи опалення з газу на тепловий насос та двох нетривіальних розеток по 3-5 а може й 8 кВт?
  Сибарит написав:Ну и на самый крайний случай, есть процедура банкротства, которая очень надежно защищает должника в ущерб банку. Ценой потери кредитного рейтинга можно списать все долги, кроме долгов по налогам. Из единственного жилья никто не выгонит. Кредитный рейтинг со временем восстановится.

Умовна Тесла теж дорожча за автомобіль з ДВЗ. Кредит/лізинг Тесли за рахунок вищої вартості та відсоткових ставок теж буде дорожчим. На заощадження або іпотеку лишиться ще менше грошей у пересічного мешканця.
Ну і мабуть мрія емігранта: поїхати в США, влізти в іпотеку, курити тачку в кредит і оголосити себе банкротом)))
  Сибарит написав:Народ! Перестаньте пытаться проецировать наши проблемы и обычаи на чужую систему. Там все по-другому, и именно это по началу, а иногда и долго, становится проблемой для большинства иммигрантов. Та народ, страшно подумать, даже в трастовые фонды вкладывается, и это не является запредельным риском.

Справа в тому, що в "розвинених" США споживання нафтопродуктів більше 3 кубів на людину (всіх, навіть мололітніх дітей і пенсіонерів у будинку похилих). В Японії, Південній Кореї та старому ЄС десь по 1,5-2 куби.
Значна частина з грошей на купівлю цих надмірних енергоносіїв йде на фінансування тероризму, війни, вбивства цивільних в Бучі, Ізраїлі, Алеппо тощо.
Проблема не в нас. Проблема в тому, що "енергетично" пере-"розвинуті" суспільства профінансували терористів.
І тепер шляху 2:
- або фінансувати терористів далі. Тоді терористи рано чи пізно вб'ють таких як я, або в Армії оборони Ізраїлю. Тоді терористи прийдуть на поріг "розвинених" країн. Тоді військовим із "розвинених" країн доведеться платити як зараз топ лікарям, адвокатам, або топ-менеджменту компаній. Бо це не В'єтнам, терористи вже не з АК-47, а з артою, дронами, крилатими та балістичними ракетами, танками та винищувачами.
- припинити торгівлю з терористами. При цьому доведеться купити губозакатувальні машинки щодо надмірного споживання і не тільки енергоносіїв, а й китайського ширпотрібу. Тоді терористів можна буде знищити або поставити в якісь межі, які є безпечними.

Малыш, маразм в твоем возрасте - это редкость.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 19:07

Denik написав:
  rjkz написав:Ну-ну.

https://ru.investing.com/analysis/article-200307982
Почитай щось розумне про інверсію дохідності, потім пиши своє бла-бла-бла.
І дуже прості питання:
США надасть Ізраїлю озброєння? Так вже надали.
Чи призведе це до збільшення видатків військового бюджету США? Певно так.
Чи призведе підвищення відсоткових ставок на витрати бюджетів на обслуговування боргів? Так, призведе.
Чи зменшиться при цьому кількість соціальних плюшок як безкоштовна медицина та дешева освіта? Так зменшиться.

Тебе уже сказали - не натягивай свои комплексы на то, чего не знаешь и не понимаешь.
Даже если твоя мама сидит рядом и подсказывает.
Сейчас у власти демократы, они поднимают налоги и никогда не трогают плюшки для бедных. Когда придут республиканцы, они будут делать наоборот.
Но учетная ставка повысилась не для этого.
Кстати, внещняя политика и все расходы на нее - это федеральный бюджет, а школы и плющки для бедных - это бюджеты штата.
И наполняются они из разных источников.
Еще раз - ты не имеешь ни малейшего понятия о причинно-следственных связях событий, происходящих в США, по причине не знания почти ничего об устройстве и фунционировании американского общества. И я далеко не все знаю, но я не пишу "вещи космического масштаба и космической-же глупости" (с).
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 20:19

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Кстати, внещняя политика и все расходы на нее - это федеральный бюджет, а школы и плющки для бедных - это бюджеты штата.
И наполняются они из разных источников.

А в штатах немає боргів і їх не треба обслуговувати?
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 23:10

rjkz, phantom_systems
Спасибо.
Протупил, не понял, что бонды-стоки это просто бонды и стоки. Решил, что какой-то новый вид бумаг. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 23:20

rjkz написав:Еще раз - ты не имеешь ни малейшего понятия о причинно-следственных связях событий, происходящих в США, по причине не знания почти ничего об устройстве и фунционировании американского общества. И я далеко не все знаю, но я не пишу "вещи космического масштаба и космической-же глупости"
кстати я поэтому вас и читаю чтобы узнать.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 23:31

The_Rebel написав:Можу сказати за свій досвід (чому я і повернувся в Україну) - я вважаю, що рівень життя з урахуванням наявності власного житла у нас вищий, ніж у країнах заходу (я жив у Чехії та Англії) в оренді.

Рівень життя вищий у нас у порівнянні на рівні з Києвом, це малось на увазі? Регіони досить різноманітні за рівнем, але далеко не дотягують до нього.
копейка

Подякував: 428 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

#<1 ... 13561357135813591360 ... 2920>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор