Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13701371137213731374 ... 2921>
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 12:44

Shaman написав:самі не пробували? ;)

якісні відосики - це дуже багато часу. тобто перестаєш бути кимось й починаєш знімати відосики, але вже з досвідом :D

Я б, можливо, і спробував, але ж не буду я на весь Ютуб демонструвати фін. результати компанії чи файли з зарплатами працівників :wink:
Щодо часу - так, це зрозуміло. Так само як і те, що є люди, які успішно поєднують основну працю і відео. Наприклад, дивлюся канали кількох пілотів, які літають, тренують курсанів і ще встигають записувати. Ясно, що з 1-2 мільйонами підписників це вже праця команди та продукт студійної якості, але ж спочатку усе було в аматорському режимі.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 12:45

Denik написав:
  ЛАД написав:Не меняйте тему, Вы писали не о проблемах держателей бондов, а о проблемах выплаты долгов государством, для которого выплаты долгов под 5% становятся неподъёмным грузом.
А veles-capital.ru "крах доллара" не предрекает? В РФ это очень популярная тема уже много лет.

Я натякаю на те, що токсичні 20-30 річні облігації під 2-3% все одно потраплять до "активів" державних органів. При механізмі їх "викупу" при розпродажах або банкротствах на ринок потрапить кеш, який підживить інфляцію, яка не повернеться до цільових 2% ще довго.
плюс витрати на війну.
плюс триваючий піпець на енергетичних ринках.

Так когда там "конец доллара"?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 12:52

ЛАД написав:
  Denik написав:
  ЛАД написав:Не меняйте тему, Вы писали не о проблемах держателей бондов, а о проблемах выплаты долгов государством, для которого выплаты долгов под 5% становятся неподъёмным грузом.
А veles-capital.ru "крах доллара" не предрекает? В РФ это очень популярная тема уже много лет.

Я натякаю на те, що токсичні 20-30 річні облігації під 2-3% все одно потраплять до "активів" державних органів. При механізмі їх "викупу" при розпродажах або банкротствах на ринок потрапить кеш, який підживить інфляцію, яка не повернеться до цільових 2% ще довго.
плюс витрати на війну.
плюс триваючий піпець на енергетичних ринках.

Так когда там "конец доллара"?

канєц аттягіваєццо
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 13:11

flyman написав:канєц аттягіваєццо

Пʼять балів!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 14:11

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:В США есть "святые коровы" - дети и пожилые одни из них.

Не бачив ні в США, ні в Європі взагалі хоч якоїсь стимуляції для народження дітей з боку держави. Навпаки там діти - це важкий фінансовий тягар.
1) Декретні відпустки надзвичайно короткі.
2) Дитячі садочки, няні, школа, університет коштують дуже дорого
3) Нема виплат "при народженні", хоч трохи пропорційних до витрат
4) Нема програм розширення жилої площі при народженні дитини...
В Україні в плані стимуляції народжування все краще, хоча далеко від ідеалу.

Серйозно :shock: ?
Ваші сусіди:
Угорський уряд пропонує подружнім парам 10 мільйонів форинтів (близько 30 590 євро) за третю дитину в родині. https://tsn.ua/svit/v-ugorschini-propon ... 86627.html

Це так собі в 30 раз більше як в Україні.
В Польщі:
Допомогу на виховання "500+" може отримати один із батьків на кожну дитину до 18 років, якщо вони проживають разом.
З 1 січня 2024 року українці отримуватимуть грошову допомогу на дітей на рівні з поляками. Суму виплати підвищать до 800 злотих (7420 гривень) на місяць, йдеться у повідомленні Сайту Республіки Польщі.

За 18 років набереться так з на 1.5 млн в грн еквіваленті.
Університети є і безкоштовні і з грантами.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 15:08

Faceless написав:
Denik написав:
  rjkz написав:Я не знаю откуда берутся данные о продолжительности жизни в США, но большинство пожилых людей доживают примерно до 90 лет. +\-. Есть, конечно, и те, кто рано уходит, но и много долгожителей.
Нередка картина, когда у пенсионеров еще живы их родители и вполне себя чувствуют.
у меня соседи, маме 92, сыну около 70. Кстати, музыкант. Играл по ресторанам и тем самым садикам для старичков. Оба курят как паровозы. И вроде не совсем табак.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0 ... 0%B3%D0%BE
І навіть Вікі російську давати в посиланні...
Ну хоч не "тінькоф ру" як попереднього разу

Та не, пусть сразу видос со скабеевой закидывает.
Тот еще ...
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 15:15

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from Ukraine

Вчора вели розмову з нашою людиною, яка мешкає в 100 км від Києва: зібрався в еміграцію в Канаду.
Розмова почалася з питання «Де можна отримати безкоштовний авіаквиток в Канаду».
Я відповів, що програма роздачі безкоштовних квитків закінчилася ще взимку і не варто на них вже розраховувати.
Людина почала мені задавати питання далі і тут було саме цікаве. Діалог по-памʼяті.
- Хочу почати нове життя - в Канаді. Чи варто?
- Можливо і варто, але почати треба з двох найважливіших чинників: а) знання мови; б) професія та здатність її змінити, якщо буде треба.
- Мені 51 рік, мови не знаю, я працюю в дитячій музичній школі та викладаю вміння гри на трубі.
- Ви не можете виїхати з України, сказав я, згадуючи, що в пʼятницю був на концерті симфонічної музики та грав на кларнеті запрошений з Німеччини відомий музикант. Це було цікаво. Але в даному випадку..,
- Я інвалід ІІІ групи, тому можу виїхати.
- Ну, якщо інвалід… але розумієте, з того, що знаю я, ні музикант, який грає на кларнеті і трубі (згадав слова відомої пісні) не знайдуть себе в Канаді.
Можливо, при певних витратах та довгих пошуках місця в якомусь оркестрі, щось би і получилося, але треба мати «подушку безпеки» мабуть мінімум на 1/2 роки… важка ваша справа…
Діалог закінчився тим, що порадив шукати дешевий квиток через Німеччину або Францію, але не через UK або USA.

Після цього я подумав, що людина невірно вибрала спеціальність: тут треба бути або віртуозом (якого я бачив в пʼятницю, але таких одиниці), або людиною, у якої руки виросли із правильного місця…

Все залежить від соціуму, наскільки затребуваний музикант будь-якого рівня, не враховуючи просто тих, що лабають на весіллях, хоч і там є свої винятки.
І друге, від своїх намірів та бажань.
Наприклад можу навести знайомого, який переїхав рік тому Німеччину, музикант, грає щоправда на багатьох інструментах сам пише пісні.
Йому вже близько 60.
Нині закінчив курс B1 німецької, працює у музичній школі помічником викладача, організовує сам концерти, до того ж підробляє на будь-яких торгових виставках та будь-яких заходах – грає на акордеоні.
Ну ось якось так. Зірок не збирає, але цілком задоволений.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 15:20

Richi написав:
  rjkz написав:В США есть "святые коровы" - дети и пожилые одни из них.
Поверьте, хоть в одну десятую такой заботы от Украины к своим пенсионерам, сделает их старость счастливой.

Вы в курсе сколько длится декретный отпуск? 12 неоплачиваемых недель. Так себе забота.
А стоимость детского сада?
Или Вы только в курсе зарплат и то, до уплаты налогов?

Оплачиваемый декретный отпуск 12 недель.
Место на работе, в зависимости от работодателя, могут держать 3 года и даже больше. Знакомая вышла на сити после 2 подряд декретов. Адвокат на Сити-джаб.
Работодатель может уволить работника и...6 месяцев работник будет получать анэмплоймент.
Размер анэмплоймента и зарплат в США и в Украине подскажете?
Что-то мне подсказывает, что в Украине оно фактически и есть неоплачиваемое.
Стоимость детского сада - примерно в штуцер в месяц. Но они списываются потом с налогов.
Конечно, я знаю сколько я зарабатываю и сколько плачу налогов и сколько мне потом идет возврат налогов. И то, что за тьюторинг младшего получаю списание налогов.
А, кстати, за ребенка до какого-то возраста, если доход домохозяйства менее 55 куе в год, можно получать до 5,5 куе в год налогового возрата. Я по доходу не прохожу.
Спрашивайте, что Вас еще интересует?
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 15:30

cherchiltank написав:
  копейка написав:
  The_Rebel написав:Можу сказати за свій досвід (чому я і повернувся в Україну) - я вважаю, що рівень життя з урахуванням наявності власного житла у нас вищий, ніж у країнах заходу (я жив у Чехії та Англії) в оренді.

Рівень життя вищий у нас у порівнянні на рівні з Києвом, це малось на увазі? Регіони досить різноманітні за рівнем, але далеко не дотягують до нього.

Все просто - однокімнатна десь на околиці столиці за 1500 баків чи безкоштовне житло на умовних поздняках - все упирається в доходи)
В мене дружина заробляла під час війни 5000 чистими ( зараз звільнилася тому що я так сказав - хай займається дитиною) - але порахувавши всі витрати - тут може жити краще ніж в умовній Німеччині)

Коли все зводиться лише до володіння нерухомістю це не про рівень життя.
Можна ще поговорити про патріотичність, але ми не про це.
Рівень життя є досить недисциплінарним параметром і залежить більшою мірою від задоволення матеріальних і духовних потреб людей.
Говорити однозначно – краще, не сказати нічого. Якщо ніде не був, то рівень життя в Україні однозначно кращий. Але категоричність відразу пропаде якщо взяти будь-яку розвинену країну, наприклад Німеччину, Чехію, ту саму Словаччину там рівень життя навіть у селах далеко попереду наших багатьох міст і не провалюється в порівнянні між містами та поселеннями.
Кожен вирішує сам наскільки та чи інша країна задовольняє його потребам та можливостям, категоричність тут такий самий поганий порадник.
Але комусь достатньо і того рівня, що є в Україні.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 жов, 2023 16:35

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Что-то мне подсказывает, что в Украине оно фактически и есть неоплачиваемое.

Це помилково.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 13701371137213731374 ... 2921>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти