vitaliiangel написав:Я поэтому хочу видеть в окопах людей, бенефициаров коррупционной системы, потому что они породили главную причину войны - слабую армию. И должны почувствовать на себе все прелести. Тогда возможно что-то изменится. А если в окопах будут Васьки пойманные военкоматами так и будем жить в дерьме. Потому что те кто принимают ошибочные решения никак за них не отвечают только ищут крайних
Чтобы видеть в окопах коррупционеров от вас требуется всего лишь взять фотки коррупционеров, оружие, и идти в окоп. В этом случае ваше желание гарантировано сбудется и сможете видеть коррупционеров и в окопе, и блиндаже, и в любом месте где будете находиться.
vitaliiangel написав:Я поэтому хочу видеть в окопах людей, бенефициаров коррупционной системы, потому что они породили главную причину войны - слабую армию. И должны почувствовать на себе все прелести. Тогда возможно что-то изменится. А если в окопах будут Васьки пойманные военкоматами так и будем жить в дерьме. Потому что те кто принимают ошибочные решения никак за них не отвечают только ищут крайних
Чтобы видеть в окопах коррупционеров от вас требуется всего лишь взять фотки коррупционеров, оружие, и идти в окоп. В этом случае ваше желание гарантировано сбудется и сможете видеть коррупционеров и в окопе, и блиндаже, и в любом месте где будете находиться.
Не сомневался, что найдется тот , кто скажет, что коррупционер хорош на своем месте и посылать его в окоп не надо.
vitaliiangel написав:Не сомневался, что найдется тот , кто скажет, что коррупционер хорош на своем месте и посылать его в окоп не надо.
Дело не том, кого надо посылать в окоп. Лучше чтобы в окопе сражались инопланетяне. Но по факту, в окопе скорее окажетесь вы, чем Ахметов. Верите?
Без сомнений. Только с коррупциией нам войну не выиграть Коррупция пожирает ресурсы которых и так дефицит. Ни один бюджет мира не накормит аппетиты наших коррупционеров. Посыл в общем был не о том кому сидеть в окопе, а о том что карма должна найти своего героя, 30 лет чиновники из бюджета сосали приличные суммы, пилили госзаказы, брали откаты. Всё это в ущерб нашей обороне (и другим отраслям), но когда пришло время воевать, то бля некому.
Radiy Radutny Трохи про люті ізраїльскі РТЦК та СП. В каменти запрошуються всі бажаючі розповісти про порушення прав, конституцію, свободу пересування і т.п. Уникнути служби неможливо! Ти одразу станеш зневаженим суспільством і ненависним державою. Довічно. Краще відразу їхати. Щоправда, багатенькі батьки, які готують чад до міжнародної торгівлі або медицини, можуть захистити їх від ризику загинути за Батьківщину. Але ці випадки поодинокі. Можна легко косити під дурня. Не візьмуть наркомана і злочинця. Але куди ти потім підеш із таким початком біографії? Гній кидати не візьмуть. Без проблем можна втекти за кордон. Але якщо задумаєш повернутися, то просто від борту літака поїдеш у військовому джипі в наручниках. Терміну давності за дезертирство немає, і що більше гуляєш, то більше отримаєш. Мати все життя їздила в Америку побачитися із сином-дезертиром. Але ось уже здоров'я не дозволяє. Благає: "Вибачте сина, він уже старий і вам для служби не придатний. Дайте побачити його перед смертю". Інша дівчина поїхала вчитися до США і стала там ученим зі світовим ім'ям. Для неї на батьківщині створили лабораторію і вмовили повернутися. Але... спочатку хай відсидить. Мій приятель Саша Фіксман заліз на хмарочос і почав кричати, що зістрибне. Зірвав голос, поки дочекався лікарів, які визначили його в "дурку" для списання з армії. Кілька днів не дочекавшись оформлення документів, ломонувся в Росію.
А от цікаво -- якщо у бігунця є купа нерухомості, банк.вкладів, майна -- такому/такій у них дадуть змогу продати то все й вивести з країни країни гроші повністю дистанційно?
тобто якщо підвести підсумки: а) в Ізраїлі виїхати все ж можна вільно, у нас ні б) згідно допису, в Ізраїлі ти чи діти повинні відслужити щоб не зіткнутись з "зневагою, осудом, ненавистю суспільста" та планувати щось більше ніж карєру двірника в майбутньому. У нас навпаки - для верхів тільки права, а низів - обовязки. в) маю велику підозру що це все стосується тільки резервістів, і якщо з якихось причин людина не служила в армії Ізраїля то жодних питань до неї не буде. У нас - самі знаєте як г) також сумніваюсь що всі 100% чиновників та поліції мають бронь д) сльозиві історії з допису можна опустити