Евгений Н. написав:Зараз в ЗСУ писали наче про 1млн, тобто 100тис з них багатiiв.
По вашому розрахунку виходить, що четверта частина всiх багатих воює. Навіть якщо не брати до рахунку те, що бідні в окопах воюють, а багаті в ЗСУ купують яйця за 17грн та сидячи умовно у Львові дають накази групам бідних куди та в якій кількості їм наступати, вам самому від цього вашого "3,14здежу" не смiшно?
якраз хотів щиро позаздрити budivelniku у його вмінні малювати цифри зі стелі і маніпулювати ними. Про 1% і 10% він звісно перевершив себе
Образити художника може кожен..а от допомогти матеріально. Якщо Вам не подобаються мої цифри Спробуйте привести свої....але так щоб загальна суть змінилась... Дам парочку запитань 1 Так скільки Ви вважаєте у нас багатих? 2 Яке співвідношення на сьогодні в ЗСУ між багатими і бідними...
І Ви відразу потрапляєте у вилку Збільшити кількість багатих в три рази до 1 200 000 осіб( тобто до 3%) З одночасним зменшенням багатих в ЗСУ також в 3 рази до 30 000 осіб.. Не вийде А раз так - моя теза залишиться вірною Багаті так само як і бідні( а точніше навіть в більшій пропорції) служать в лавах ЗСУ
То як Позубоскалили? А розумним то все одно не виглядаєте.
sergey_sryvkin написав:Два класи церковно-прихадской ? А нічого, що 40 мільйонів - це всього, з пенсами жінками та дітьми, а 1 млн в ЗСУ - це військово-зобов'язаних, з яких 96% чоловіки?..
1 клас i той не закiнчений. Але я хоч читата та рахувати навчився, а ти я бачу проффесор, який навіть порахувати і прочитати написане не в змозi. Ну якщо це співробітник будівельника, то тоді можна зрозуміти
budivelnik написав:Правильні питання 1 Скільки у нас багатих ? моя версія - 1% від загальної кількості населення
Тобто умовно 400тис осiб (1% вiд 40млн).
budivelnik написав:2 Яке співвідношення сьогодні в ЗСУ багатих до бідних моя версія - 10% від загальної кількості ЗСУ
Зараз в ЗСУ писали наче про 1млн, тобто 100тис з них багатiiв.
А нічого, що 40 мільйонів - це всього, з пенсами жінками та дітьми, а 1 млн в ЗСУ - це військово-зобов'язаних, з яких 96% чоловіки?..
1 Форум - маєте якісь уточнення - хто вам заважає привести їх в цифровій формі? 2 Зараз в ЗСУ - 60000+ жінок Серед багатих жінок точно більше ніж 6%..як на мене десь 30% жінки+70% чоловіки 3 Далі можете викинути з рівняння 10 млн дітей ( які не є багатими апріорі) і не є призивниками Потім викинути з рівняння 13 млн пенсіонерів , які в основній своїй масі точно не призивники але частина їх є багатими і при цьому служити не зобовязані і ще при цьому з тих 400 000 багатих - серед пенсіонерів знаходяться тисяч 300 000... Що залишається Є 15 млн осіб з яких 8 млн чоловіків і 7 млн жінок з яких 100 000 багатих призивного віку З 8 млн чоловіків - 1 млн служить Щоб пропорція збереглась На 80 бідних достатньо 1 багатого - і це буде відповідати пропорціям в суспільстві В реалі я й далі вважаю що на 10 бідних - в армії служить 1 багатий.
budivelnik написав:1 Так скільки Ви вважаєте у нас багатих? 2 Яке співвідношення на сьогодні в ЗСУ між багатими і бідними
стосовно дійсно багатих, то в армії їх просто мізер (менше відсотка), якщо мова про добровольців та мобілізованих середнього та нижчого складу (не штабістів з Києва)
Прохожий написав:budivelnik подскажите по вашей градации Долярчик с 2мя объектами недвиги бедный или багатый?
Цікаве питання Спробую максимально розяснити 1 Для мене багатий це той хто може собі позволити від 30% і вище поточного доходу- вкладати у свій розвиток(інтелектуальний/кваліфікаційний/інструментальний/бізнесовий...і так далі) розвиток 2 При цьому абсолютна сума зібраних активів залежить від віку Я вважаю багатою людину яка інвестувала в себе(розвиток/бізнес) до 30 років - більше 1 млн грн до 40 років - більше 3 млн грн до 50 років - більше 5 млн грн
Виходячи з цих 2 пунктів До 2019 року -Долярчик був багатою людиною З 2019 по 2022 - він деградував...але ще залишався в потенційно багатих( міг реалізувати низькомаржинальну квартирку, отримати від 1 млн живих гривень і будучи ще не старим спробувати організувати ще щось нове) З 2022 - після призову , в залежності від того як витрачаються кошти , Успіх може провалитись в категорію люмпенів, а може і вирватись вверх ( все що нас не вбиває - робить нас сильнішими)
budivelnik написав:1 Так скільки Ви вважаєте у нас багатих? 2 Яке співвідношення на сьогодні в ЗСУ між багатими і бідними
стосовно дійсно багатих, то в армії їх просто мізер (менше відсотка), якщо мова про добровольців та мобілізованих середнього та нижчого складу (не штабістів з Києва)
Ви напевно гуманітарій.. Цифри - дійсно багатий - це те саме що два пальці в тазіку... Спочатку собі назвіть цифру Потім серед свого оточення подивіться чи ця цифра відповідає дійсності Потім поцікавтесь в армії хто займається логістикою, керує від роти і вище І потім поцікавтесь а який відсоток в армії займають тільки ті дві категорії які я описав - тоді і зрозумієте в чому ваша помилка ПС В середні віки ВСІ дворяни воювали...от тільки проблема - серед загальної кількості війська ці дворяни становили менше 10% по тій простій причині що серед загальної кількості населення вони становили менше 1% От тому й створився стійкий міф про те що армія складалась виключно з багатих.
За його словами, з 01:33 по 01:48 росіяни вдарили шістьма ракетами по Запоріжжю, один з ударів припав на багатоповерховий будинок у центральній частині міста.
ОНОВЛЕНО о 12:00. Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив про "деякі проблеми" зі світлом, проте служби вже працюють над відновленням напруги після прильоту в Індустріальному районі.
Все як завжди. Коли Україна наносить удари по військовій інфраструктурі рашистів, то рашисти, у відповідь, гатять по містам
Ми гатимо по військовим, вони гатять по мирним І це є тероризм з боку рашистів
Спочатку окупанти стверджували, що в районі нібито "спрацювала ППО", проте пізніше деякі з місцевих проросійських каналів заявили, що, ймовірно, був приліт по військовій частині.