Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13861387138813891390 ... 2921>
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 16:18

Richi написав:
  ЛАД написав:Richi
Не будем спорить.
............
Объясните только, почему в мире миллионы желающих иммигрировать в США и США разыгрывает лотерею с грин-картами, а в Украину потока желающих не наблюдается, а наоборот - наши люди едут на заработки за границу?
Зачем едут? ... если легко можно заработать в Украине?
Весь мир тупой (в т.ч. и украинцы)?
Или я чего-то не понимаю?

Вы уверены, что по адресу задаёте вопрос? Это нужно спросить у тех кто туда стремиться.

Вопрос по адресу, т.к. ответы уехавших я и так знаю - уровень жизни выше, возможностей больше, перспективы для детей и т.д.

Относительно меня – мог туда уехать, когда мне было ещё 20 лет (фиктивный брак с американкой, который нужен был ей). Мог бы уехать и сейчас т.к. зарабатываю после вычета налогов больше, чем американское домохозяйство до вычеты налогов. Работаю удалённо и мог бы это делать в любой стране, включая Америку. Однако не еду т.к. не хочу платить конские налоги, за 2 недели записываться к врачу и жить в доме из говна и палок.
Если Украина войдёт в ЕС и здесь увеличат налоги, то я вероятнее всего уеду в течении месяца, т.к. есть более комфортные страны при высоких налогах.

Ваш уровень жизни и причины того, что лично Вы не хотите уезжать, я примерно представлял по Вашим предыдущим постам.

Я бывал в некоторых странах и даже имею там недвижимость, но на сегодня для меня Украина (мирная) – это лучшее сочетания цены, качества, климата, месторасположения и пр.

Для Вас - да, согласен.

Почему люди уезжают (не хотят уехать, а реально уезжают)? В 95%, потом, что жизнь для них становиться невыносимой в стране из которой они уезжают. Как только человеку терять нечего – он идёт на все тяжкие.

Вот это вопрос, который я задавал.
Вряд ли все уехавшие ехали, когда "жизнь для них становится невыносимой", не настолько уж в Украине плохо. Скорее всё же едут потому, что тяжело (это не то же самое, что "невыносимо") и рассчитывают на лучшее. Хотите сказать, что они все ошибаются?
Ой, вряд ли. Лично для Вас переезд не означал бы улучшения материального положения, но почти для всех других это так. И когда я писал о более высоком уровне жизни на Западе, я говорил именно об этих "почти всех других".
Можно ли это понимать так, что Вы согласны, что "там" уровень жизни для обычного человека выше, чем в Украине, и смысл в эмиграции есть?

Вы вроде писали ранее, что эмиграция – это процесс, который заранее планируют, подход … и пр. Вы вообще прикидывали, сколько денег нужно, чтобы просто переехать в США с семьёй, хотя бы на первый год?

Я писал не совсем так. Вы синтезировали мои высказывания с высказываниями rjkz. :) Но в общем, так.
Нет, я никогда не прикидывал, т.к. не собирался уезжать, а сейчас в силу возраста мне уж точно это не нужно. Разве что уж совсем форс-мажор. Но я знаю людей, которые уезжали без сколько-нибудь серьёзных финансовых запасов. Да, сначала было тяжело, но выплывали.

Спасибо за пост, но на вопрос Вы в итоге не ответили (если говорить не лично о Вас).
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 16:24

Denik написав:
  akurt написав:інші не будуть розуміти, як можна водити дітей в школу під бомбами...

Знов маніпуляція.
Бомби російською авіацією застосовувалися десь до квітня - потім будь-які спроби припинилися через нанесення українським ППО неприйнятних втрат російській авіації. Школи тоді не працювали.
Школы в Харькове и сегодня "не працюють".
Занятия онлайн.
А гулять с детьми во время обстрелов - тоже "маніпуляція"?
И для Вас есть принципиальная разница между бомбой и ракетой, когда они падают где-то поблизости?
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 19 жов, 2023 16:49, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 16:27

Gastarbaiter написав:
  flyman написав:
  Gastarbaiter написав:Керівник одного з напрямків надіслав свої плани по змінам у команді. Замість одного технаря, що звільняється у Зах. Європі, хоче набрати двох у Кракові.

за з.п. одного зааутсорсити двох.

Насправді, там співвідношення вже навіть не 1/1.5. Але тренд на перенесення позицій до Польщі не спадає.

А сколько? Меньше, больше?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 16:37

Не хочеться витрачати час шановного панства, але просто щоби всі знали. що воно таке і яке тут вештається по форуму...

Ну, що пані Вишня2021: ви просили оприлюднити мій лист відкрито – де я просив вас не брехати та не обманювати, та принижувати напівсироту 17 років - я оприлюднив.
Ви просили ось це:
  Wisznia2021 написав:Тоді оприлюдніть конкретні мої дописи, де я пишу про те, що виділила ** зірочками. Або приберіть за собою.

Будь ласка, віделене зірочками:
Віделене ВАМИ зірочками номер 1:
  Wisznia2021 написав:**что я взял деньги с мамы 17-ти летнего парня (живут без отца - отец бросил семью, когда мальчишке не было и годика) за совет, какую специальность выбрать для обучения в университете.**

А ось і ваша виварка бруду – бруд вилито відразу після того, як я написав, що 17-ти річний хлопець вступив до варшавської політехніки, що вас дуже зачепило:
  Wisznia2021 написав:
  Shaman написав:
  akurt написав:Спеціальність - за моєю порадою -

Ви всім даєте безплатні поради?
І всі слухають? Ніхто не посилає?

Але ж до того часу гроші за безцінні консультації будуть вже заплачені і претензії пред'явити буде нікому :D

Моїх грошей захотілося - дати помацати гаманець?

Виділене ВАМИ зірочками згадування про вашу брехню номер 2:
  Wisznia2021 написав:**То розказуєте, що я з відра дістаю дипломи американських університетів, то чергову дуровину у запалений мозок притягнули.**

Ось ваш допис за 26 червня 2023 року:
  Wisznia2021 написав: Я ось просто впевнена , що не можна купити диплом американських чи європейських вузів, але колишній турецький пан вже багато раз робить наголос, що він " торгує" дипломами( раніше тільки американських), а зараз вже розширив поле діяльності:)) і європейських вузів. І мабуть є люди які мають бажання але не мають можливості і повірять, що пан щось там справді може. В чешському вузі українці можуть навчатися безкоштовно, а не за великі гроші. Але є причина, по якій той абітурієнт навчався за гроші. Може, пан напише? Як і є причина, по якій їм не "зайшло" навчання в Чехії. По цій же причині він і польського диплому може не отримати- бо від пана там нічого не залежить. Це не турецька нерухомість, тут інші закони.

Кишені мені вивертати- виторг підрахуєте?

Вибачатися не потрібно – просто закрийте ліве око та перестаньте брехати та шарудіти пальцями по моїх кишенях та гаманцях.
Якщо потрібно – попросіть трохи грошей – надішлю.
Це дуже просто.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 19 жов, 2023 16:43, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 16:41

Wisznia2021 написав:Почему уезжают из Украины в Америку(Европу)?
Среди ( пост)советского населения живы воспоминания о временах, когда было невозможно/или дорого купить шмотки, какую-то еду. А на западе всё это было и стоило копейки. Ещё родственники, знакомые присылали посылки или рассказывали о своей " сытой" жизни "там". А все слушали завидуя и никто не вдавался в детали: а как это "счастье" им досталось, какой ценой.
......
Так и про иммиграцию- никто не вдается в детали- если человек говорит, что у него все в шоколаде,- значит, так и есть! А детали?- а кому они нужны. И так годами складывается устойчивое мнение, что "там" лучше. А мир уже 10 раз изменился, но "мнение" не все хотят пересматривать- т.к. это тоже работа и требует какого-то ума.

Т.е. Вы, так же, как Richi в viewtopic.php?p=5636572#p5636572:
Всё-таки в дерьме что-то есть, миллионы мух не могут ошибаться.(с)

, считаете, что всё дело в пропаганде?
И годами-десятилетиями люди поддаются на обман? И никак не поймут, что "там" не мёд, а дерьмо?
И миллионы людей летят как бабочки на огонёк?
И только вы двое разгадали этот обман?
И объективные данные тоже подтасованы? Хотя бы то, что в Украине на еду у среднего человека уходит около половины дохода, а на Западе меньше 15%? Или это не показатель?
Сомнения не возникают?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 17:05

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:А гулять с детьми во время обстрелов - тоже "маніпуляція"?

Тривога не означає обстріл.
  ЛАД написав:И для Вас есть принципиальная разница между бомбой и ракетой, когда они падают где-то поблизости?

Близько - це означає менше 150 м при перебуванні поза приміщенням. І менше 15 м при знаходженні в приміщенні.
Різниця є.
Бомба 500 кг коштує не більше 10 тис. доларів. Відповідно їх можуть скидати тисячами, як це було в Маріуполі.
Ракета з такою саме б/ч коштує від 2-5 млн доларів. Якщо крилата - має ймовірність збиття десь-75-80%. Тобто ураження одної цілі коштує 10+ млн. доларів. Відповідно - це штучний товар й орки стрілятимуть ними по житлових будинках, лише коли потрібен медійний "акт возмездія". При цьому похибка в 10 м від будинку, яка можлива, дасть вибиті вікна і максимум легко/поранених (уламками) контужених.
Ймовірність потрапити в таку пригоду - звісно більша аніж вибух побутового газу, але менша за ДТП.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 17:37

кіна не буде, розходимся

Denik написав:Любителям 2-3 тижнів щодо війни в Ізраїлі та короткого періоду високих облікових ставок.
https://glavcom.ua/world/world-politics ... 63217.html
Ізраїлю знадобляться місяці для перемоги над радикальним палестинським рухом ХАМАС, особливо якщо у війні братиме участь озброєне крило партії шиїтів «Хезболла».

кіна не буде, розходимся
  roberto dark написав:Ось і все. Видихаємо. ЦАХАЛ демобілізує резервістів: наземну операцію в Газі відкладено на... НЕВІДОМИЙ СТРОК.
Велика війна на Ближньому Сході відміняється. Рашка із Китаєм плачуть і ридають. https://news.israelinfo.co.il/115010
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 17:38

Дюрі-бачі написав:Коли я писав, що ІТ в Україні входять до вищої касти, то я мав на увазі 2 можливості:
1. Побудувати свій будинок за кілька років
2. Найняти на роботу інших людей (кухаря, водія, персонального вчителя дитини, тощо)
Це вже явно вище середнього класу

1. не показник
2. це якась азіатщина.

з.і.
є країни, де ще гарем наложниць можна дозволити собі
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 17:41

akurt написав:Ах, здавалося буде вічною суперечка - відома з історії суперечка "фізиків" та "ліриків"...
"Что-то физики в почете.
Что-то лирики в загоне.
Дело не в сухом расчете,
Дело в мировом законе..."
(Б. Слуцький, народжений в Славянську, Україна).

у Вас в цитаті помилка, правильно: "сухом законє"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 17:47

В мене немає і не може бути помилок в цитатах.
Дякую за гарну новину про Ізраїль.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 13861387138813891390 ... 2921>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему