Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
AlexTk написав:Це якби в потягу крім чаю стали розносити щось "до чаю", і після цього потяг став частіше запізнюватися.
Обычное явление в большом проекте. Мы же про СуперАпп. У него главная фишка (почему оно и Супер), что всё вместе, а значит от любого чиха всё ломается. А для любителей раздельного есть Приват, где переводы физиков, депозиты физиков и предприниматели - это три разных приложения.
moveton написав:Обычное явление в большом проекте. Мы же про СуперАпп. У него главная фишка (почему оно и Супер), что всё вместе, а значит от любого чиха всё ломается. А для любителей раздельного есть Приват, где переводы физиков, депозиты физиков и предприниматели - это три разных приложения.
Я й не знав шо у Сексі є страхування автомобілів, поки ви не сказали. Для страхування є страхові компанії. Приват не зрозумів, фізики депо, перекази все в одному додатку.
Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?
Solar_simfi написав:Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?
Вітаю! 1. Жодних проблем зараз чи 30 хвилин назад не спостерігалося з My Sense Bank. Додатково перевірив, зміг увійти, жодного повідомлення не було. Перевірте ще раз, будь ласка, зараз можете увійти? 2. Sense SuperApp (для деяких клієнтів на щастя, або на жаль) залишається нашим головним проєктом. Тому дійсно, ви можете спостерігати заклик у MSB на перехід до застосунку у телефоні
Solar_simfi написав:Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?
Вітаю! 1. Жодних проблем зараз чи 30 хвилин назад не спостерігалося з My Sense Bank. Додатково перевірив, зміг увійти, жодного повідомлення не було. Перевірте ще раз, будь ласка, зараз можете увійти?
А вот этот иезуитский способ входа в МАБ - вы считаете его нормальным ? Какой смысл в искусственном создании трудностей для клиента ? Или это мелкая месть со стороны банка тем своим клиентам, которые позволяют себе неслыханную наглость - пользоваться интернет-банкингом ?
mustbe написав:А вот этот иезуитский способ входа в МАБ - вы считаете его нормальным ? Какой смысл в искусственном создании трудностей для клиента ? Или это мелкая месть со стороны банка тем своим клиентам, которые позволяют себе неслыханную наглость - пользоваться интернет-банкингом ?
Вітаю) Ми ж робимо плавний перехід клієнтів до застосунку Sense SuperApp. Я не підкажу, ще скільки буде веб-версія працювати, можливо завжди, можливо ще років 5. Але колеги вирішили зробити один вхід всюди, тобто, вже не за логіном, а за вашим мобільним номером та вашими даними, як у Sense SuperApp. Звісно ми хочемо зробити так, щоб одного дня, всім було зручно користуватися "банком у телефоні". p.s. звісно, з маленьким відсотком "щось пішло не так"