Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 9969979989991000 ... 1484>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 21:17

AlexTk написав:Це якби в потягу крім чаю стали розносити щось "до чаю", і після цього потяг став частіше запізнюватися.

Обычное явление в большом проекте. Мы же про СуперАпп. У него главная фишка (почему оно и Супер), что всё вместе, а значит от любого чиха всё ломается. А для любителей раздельного есть Приват, где переводы физиков, депозиты физиков и предприниматели - это три разных приложения.
moveton

Подякував: 71 раз.
Подякували: 723 раз.

Профіль

2
6
Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 23:20

moveton написав:Обычное явление в большом проекте. Мы же про СуперАпп. У него главная фишка (почему оно и Супер), что всё вместе, а значит от любого чиха всё ломается. А для любителей раздельного есть Приват, где переводы физиков, депозиты физиков и предприниматели - это три разных приложения.

Я й не знав шо у Сексі є страхування автомобілів, поки ви не сказали. Для страхування є страхові компанії.
Приват не зрозумів, фізики депо, перекази все в одному додатку.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 жов, 2023 23:42

Water написав:Приват не зрозумів, фізики депо, перекази все в одному додатку.

Посмотрел. Да, уже в Приват24 тоже депо завезли. Раньше посылало ставить "Мої вклади" Значит Приват уже тоже не торт.
moveton

Подякував: 71 раз.
Подякували: 723 раз.

Профіль

2
6
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 01:09

moveton написав:

Посмотрел. Да, уже в Приват24 тоже депо завезли. Раньше посылало ставить "Мої вклади" Значит Приват уже тоже не торт.

Я теж не знав, досі юзаю "Мої вклади".
Могли б якось це афішувати
motosmile

Подякував: 21 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 09:27

motosmile написав:
  moveton написав:

Я теж не знав, досі юзаю "Мої вклади".
Могли б якось це афішувати

Та вже більше п'яти років так точно ))
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 10:21

Re: Sense Bank

Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?
Solar_simfi

Подякував: 32 раз.
Подякували: 350 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 10:40

Solar_simfi написав:Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?

Вітаю!
1. Жодних проблем зараз чи 30 хвилин назад не спостерігалося з My Sense Bank. Додатково перевірив, зміг увійти, жодного повідомлення не було. Перевірте ще раз, будь ласка, зараз можете увійти?
2. Sense SuperApp (для деяких клієнтів на щастя, або на жаль) залишається нашим головним проєктом. Тому дійсно, ви можете спостерігати заклик у MSB на перехід до застосунку у телефоні :)

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 185 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:02

Sense Bank, 11.00 впустило, о 10.20 не пускало
Solar_simfi

Подякував: 32 раз.
Подякували: 350 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:13

Sense Bank написав:
  Solar_simfi написав:Та ви дістали вже. "Сервіс тимчасово не працює, скористуйтесь цифровим банком". А вот, б***, не хочу я користуватись цифровим банком. І, по-друге, аби дійти навіть до повідомлення про те що не МуСенс не працює треба ввести: номер телефону, день народження, останні цифри картки, CVV та отримати смс з otp-паролем. Ви там геть кукухою вже поїхали?

Вітаю!
1. Жодних проблем зараз чи 30 хвилин назад не спостерігалося з My Sense Bank. Додатково перевірив, зміг увійти, жодного повідомлення не було. Перевірте ще раз, будь ласка, зараз можете увійти?

А вот этот иезуитский способ входа в МАБ - вы считаете его нормальным ?
Какой смысл в искусственном создании трудностей для клиента ?
Или это мелкая месть со стороны банка тем своим клиентам, которые позволяют себе неслыханную наглость - пользоваться интернет-банкингом ?
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1567 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:28

mustbe написав:А вот этот иезуитский способ входа в МАБ - вы считаете его нормальным ?
Какой смысл в искусственном создании трудностей для клиента ?
Или это мелкая месть со стороны банка тем своим клиентам, которые позволяют себе неслыханную наглость - пользоваться интернет-банкингом ?

Вітаю) Ми ж робимо плавний перехід клієнтів до застосунку Sense SuperApp. Я не підкажу, ще скільки буде веб-версія працювати, можливо завжди, можливо ще років 5. Але колеги вирішили зробити один вхід всюди, тобто, вже не за логіном, а за вашим мобільним номером та вашими даними, як у Sense SuperApp.
Звісно ми хочемо зробити так, щоб одного дня, всім було зручно користуватися "банком у телефоні".
p.s. звісно, з маленьким відсотком "щось пішло не так" :mrgreen:

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 185 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

2
2
2
  #<1 ... 9969979989991000 ... 1484>
Форум: