Новий прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що не буде підтримувати військову допомогу Україні, як і казав під час виборчої кампанії. "Нехай краще 10 років (Україна та Росія - ред.) ведуть переговори про мир, ніж 10 років вбивають одне одного без жодного результату", - сказав він.
Реально дивує впевненість всяких Фіцо та Орбанів що війна їх не зачепить. недавно орбан говорив типу "українці нас не захищають, нас захистить НАТО при потребі" чому ж ніхто з журналістів його не спитав чи це означає, що він надає перевагу війні безпосередньо на своїй території руками мадяр у складі НАТО
Те що нам втовкмачують і що насправді дві великі різниці.
fler написав:Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують
Щиро сподіваюсь, що ви брешете. Бо якщо справді люди, які приймають рішення, вірять в ту маячню,що ви тут транслюєте, то шансів не програти в нас дуже мало.
++ Реальність трохи інша, ніж в теплих міністерських кабінетах.
Ось трошки позитиву "з полів", на противагу зневаги, бруду та знеціненню ваги тилу, волонтерства та донатів від цивільних.
Новий прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що не буде підтримувати військову допомогу Україні, як і казав під час виборчої кампанії. "Нехай краще 10 років (Україна та Росія - ред.) ведуть переговори про мир, ніж 10 років вбивають одне одного без жодного результату", - сказав він.
Реально дивує впевненість всяких Фіцо та Орбанів що війна їх не зачепить. недавно орбан говорив типу "українці нас не захищають, нас захистить НАТО при потребі" чому ж ніхто з журналістів його не спитав чи це означає, що він надає перевагу війні безпосередньо на своїй території руками мадяр у складі НАТО
Там все геть запущено:
Очільник дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель відреагував на заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що членство в ЄС можна порівняти з радянською окупацією
Про це він сказав під час конференції "Європа і світ" у Брюсселі, передає ZN.ua. За словами Борреля, ніхто не зобов'язує Угорщину бути частиною Євросоюзу. "Чесно кажучи, я не бачу жодної подібності між радянською окупацією Будапешта і тим, що відбувається у Берлямоні . Я не бачив там жодного танка. Ніхто не зобов'язує Угорщину бути членом ЄС", - заявив Боррель. Берлямон - це будівля в Брюсселі, де розташована штаб-квартира Європейської комісії. Раніше Орбан порівняв членство Угорщини в Європейському Союзі з більш ніж чотирма десятиліттями радянської окупації його країни під час виступу честь річниці антирадянської революції в Угорщині 1956 року.
Очільник дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель відреагував на заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що членство в ЄС можна порівняти з радянською окупацією
Про це він сказав під час конференції "Європа і світ" у Брюсселі, передає ZN.ua. За словами Борреля, ніхто не зобов'язує Угорщину бути частиною Євросоюзу. "Чесно кажучи, я не бачу жодної подібності між радянською окупацією Будапешта і тим, що відбувається у Берлямоні . Я не бачив там жодного танка. Ніхто не зобов'язує Угорщину бути членом ЄС"
припинити їм все фінансування, прибрати війська НАТО (якщо вони там є), а якщо не прийдуть до тями за півроку то показово викинути їх
або ще краще: визнати угорщину понаїхавшими азіатами що незаконно окупували сувенні території сусідніх держав))
тоді стогін долярчиків "підмінить, підмінить" сублімується у свідомості читачів,
Коли очікувати вашу сублімацію?
2 ЛАД: не знаю хто у вас буйні патріоти, але Фріз так само просить (ні , вимагає вже!) заміни і поповнення! Не ухилятись. Вже не залишилось тихих патріотів. Нерви у всіх на грані. Проте флумани , кацо і фокси чекають якусь професійну армію, яка матуть десь формується . В Європі, Африці, чи ще десь. Не розуміючи, що саме вони і є ця професійна армія в нинішніх реаліях. Кращої нема.
Я не писал о "буйных". Говорил об "ура-патриотах". Или "супер-патриотах". А Фриз пишет правильно. Так же, как давно, но более экзальтированно писали Успих и Бобюа.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 26 жов, 2023 16:23, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:припинити їм все фінансування, прибрати війська НАТО (якщо вони там є), а якщо не прийдуть до тями за півроку то показово викинути їх
або ще краще: визнати угорщину понаїхавшими азіатами що незаконно окупували сувенні території сусідніх держав))
Не надо иметь 2 млн армию мирного времени. Но надо, чтобы 5-7 млн. (грубо, точную цифру не назову) прошли в мирное время через армию, получили воинскую специальность (и не на строительстве генеральских дач), после этого более-менее регулярно проходили военные сборы,
5-7 млн , которые хотя бы раз в год по месяцу проходят сборы (реальные сборы с боевой подготовкой, вождением, стрельбой из неавтоматов) - это ежедневно и постоянно на полигонах находится 0.5 млн человек. .......... И это я беру в расчет лишь финансовую сторону. А еще надо найти 5 млн желающих. ..............
1. Не обязательно призывать ежегодно на месяц. Навыки и знания теряются не настолько быстро. 2. У Вас та же ошибка, что у многих. У гражданина есть права, но есть и обязанности. Обязанности должны выполняться независимо от желания. У нас об этом за 30 лет как-то забыли. И в мирное время этого (службы в армии) добиться проще, чем во время войны. И обратите внимание, кто поставил Вам + за этот пост. Один, видимо, "по приколу" или ещё из каких соображений, а 2 довольно характерны.
Почему-то и мой и Ваш пост на эмигрантской ветке удаляют. Не по теме? Попробую здесь.
fler написав:Насправді, я дуже далека від телемарафону. Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують. Ці інсайди я частково пишу сюди + те, що особисто дізнаюся на заходах у Києві.
fler написав:Є ідея - відкрити кордони, але відбирати хати, гаражі, дачі - за несплату комуналки чи інших платежів за них. Якщо власник не сплачує, значить йому ця власність не потрібна. Виключення - окуповані території та розбите майно.
fler написав:виїхали та не збираються повертатися, але претендують на безкоштовну освіту для дітей, не сплачують комуналку та податки, але навідуються на безкоштовне лікування і т.п. Саме цю лавочку я б прикрила.
fler написав:Цей збій стався через кібератаку наших ІТ-вців. ІТ-армія чули? 300 тисяч осіб. За понад півтора роки вони зробили багато подібних речей на рф. "ІТ-армія активно працює, майже щодня російські сайти виходять з ладу, дані витікають, а робота держустанов паралізується. Один з останніх кейсів — зупинка найбільших аеропортів РФ. IT-армія зламала російську систему бронювання авіаквитків Leonardo"
fler написав:Ще раз повторюю: перемогти їх цифровим шляхом для нас цілком можливо..
fler написав:що таке криптовалюта? Всі 70+ це знають?