Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14261427142814291430 ... 2918>
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 17:51

Faceless написав:Взагалі, саме змусити вчитися по суті неможливо, якщо дитина не відчуває, що це саме їй потрібно. Це її життя, її майбутнє, її можливості в подальшому заробляти і чогось досягти.
Немає в неї цієї потреби, не вдається їй донести - щож, це її вибір. В старших класах людина вже досить доросла, щоб хоч якось уявляти своє майбутнє. Отримає свій атестат і вперед на вільні хліба

Теоретик ви наш.
Зараз в школі 95% відсотків таких. Які не бажають. Ще може з відсотків 25 батьки якось заставляют, щоб діти хоч більш менш вчилися.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 18:04

Shaman написав:
  antey1969 написав:Мне достаточно, если он будет со мной на польском или на английском говорить, или даже через переводчик, как-нибудь пойму. Потому что я склонен искать компромисс, а не горланить и права качать.
Мне нужно добраться из пункта А до пункта В, и если меня довозят качественно, я плачу традиционные чаевые. И уж точно, сирийца или афганца за это никто из такси не уволит, и даже не оштрафует. Здесь учат в первую очередь толерантности.
Добавлю еще... Если вы наорете или другим образом попытаетесь давить на работников сферы услуг, у вас могут возникнуть проблемы. Он банально может вызвать полицию и той будет абсолютно все равно, что вы орали на говорящего по арабски. Воспитательную беседу проведут именно с вами. А не дай бог выяснется, что вы при этом оскорбляли по национальному признаку, а оскорбленный дело спустить на тормозах не хочет, - готовьтесь платить штраф.
В этом вся разница.

давайте не плутати на якій мові розмовляти й саме як. якраз частіше бикують російськомовні, бо розуміють, що неправі.

й окрім толерантності там вчать німецькій мові й поважати клієнтів, тому гадаю за вимогою там любий водій відразу перейде на німецьку, а не почне щось розповідати

Лапша это все. Тупое оправдание для личностей, желающих стать в позу.
Различие между немецким от сирийца или от украинца-таксиста от собственно немецкого для немца гораздо больше, чем между украинским и русским. И прикиньте, понимают и истерики не закатывают.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 18:16

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:По описанию, это и есть концлагерь.
кажуть, що це типові умови трудового контракту в Китаї. Робоче житло (за копійки) поруч із робочим місцем і прописка в місті рекламувались як суттєва перевага.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 18:46

antey1969 написав:
  Shaman написав:
  antey1969 написав:Мне достаточно, если он будет со мной на польском или на английском говорить, или даже через переводчик, как-нибудь пойму. Потому что я склонен искать компромисс, а не горланить и права качать.
Мне нужно добраться из пункта А до пункта В, и если меня довозят качественно, я плачу традиционные чаевые. И уж точно, сирийца или афганца за это никто из такси не уволит, и даже не оштрафует. Здесь учат в первую очередь толерантности.
Добавлю еще... Если вы наорете или другим образом попытаетесь давить на работников сферы услуг, у вас могут возникнуть проблемы. Он банально может вызвать полицию и той будет абсолютно все равно, что вы орали на говорящего по арабски. Воспитательную беседу проведут именно с вами. А не дай бог выяснется, что вы при этом оскорбляли по национальному признаку, а оскорбленный дело спустить на тормозах не хочет, - готовьтесь платить штраф.
В этом вся разница.

давайте не плутати на якій мові розмовляти й саме як. якраз частіше бикують російськомовні, бо розуміють, що неправі.

й окрім толерантності там вчать німецькій мові й поважати клієнтів, тому гадаю за вимогою там любий водій відразу перейде на німецьку, а не почне щось розповідати

Лапша это все. Тупое оправдание для личностей, желающих стать в позу.
Различие между немецким от сирийца или от украинца-таксиста от собственно немецкого для немца гораздо больше, чем между украинским и русским. И прикиньте, понимают и истерики не закатывают.

це ви не розумієте різницю, що може й на ломаній, але німецькій мові розмовляють. ні разу не чув, щоб когось за погану українську ганьбили.

й майже певен, що якби з німцем принципово не розмовляли німецькою - то багато хто б викликав би поліцію та вимагав би позбавити ліцензії ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1636 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 18:49

Bolt написав:
  Faceless написав:Взагалі, саме змусити вчитися по суті неможливо, якщо дитина не відчуває, що це саме їй потрібно. Це її життя, її майбутнє, її можливості в подальшому заробляти і чогось досягти.
Немає в неї цієї потреби, не вдається їй донести - щож, це її вибір. В старших класах людина вже досить доросла, щоб хоч якось уявляти своє майбутнє. Отримає свій атестат і вперед на вільні хліба

Теоретик ви наш.
Зараз в школі 95% відсотків таких. Які не бажають. Ще може з відсотків 25 батьки якось заставляют, щоб діти хоч більш менш вчилися.

а мені щось підказує, що відсоток тих, хто добре вчиться й погано вчиться, приблизно однаковий що зараз, що колись. просто зараз це комп'ютер та тікток, а раніше була вулиця.

а от як мотивувати вчитися й від чого це залежить - частково від батьків, частково від хисту. як стимулювати - оце складне питання, я так розумію готової відповіді немає
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 18:52

Shaman написав:
  Bolt написав:

Теоретик ви наш.

а мені щось підказує, що відсоток тих, хто добре вчиться й погано вчиться, приблизно однаковий що зараз, що колись. просто зараз це комп'ютер та тікток, а раніше була вулиця.

а от як мотивувати вчитися й від чого це залежить - частково від батьків, частково від хисту. як стимулювати - оце складне питання, я так розумію готової відповіді немає

Як я маю мотивувати власним прикладом, якщо останнні сім років практично не працюю і чорти знає чим займаюсь?! 😏
Пи. Си. В школі, на останніх батьківських зборах, то взагалі був цирк. Там мали бути збори зі всіма вчитилями. І ось приходить таке щось і говорить. Я розумію, що в вас діти і так з репетиторами займаються, тож не буду їх на уроках напрягати, а оцінки і так хороші поставлю. 🤦‍♂️
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 28 жов, 2023 19:01, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 19:01

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:Теоретик ви наш.

Як я маю мотивувати власним прикладом, якщо останнні сім років практично не працюю і чорти знає чим займаюсь?! 😏

може ви всі відповіді наперед знаєте? ;)

бо це теж фактор - якщо в батьків є вища освіта чи ще навіть якійсь ступені - це одне. якщо лише середня - це вже інший приклад.

до речі, цим Німеччина мені подобається, що розводить таких дітей з якогось класу.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 19:01

Bolt написав:
  BIGor написав:
  Hotab написав:rjkz , вы сейчас о своем поколении.
Возле которого наверное и я где-то рядом хожу.
А я о говорил о нынешних школьниках.
Так уж вышло, что у моей близкой родни дети в школе. Барышни, с которыми я имел честь общаться за послание несколько лет - у них тоже школьники и школьницы. Порой даже приходилось делать с ними домашку, благо я почти помню школьный курс)) В общем это такая деградация знаний!!! Нынешние отличники школы - едва были бы троечниками в моей школе, когда я учился. Это подтверждают все. Единственное, я не имею выборки по частным школам. Может там иная картина.

Ну це звичайно дуже поверхневий висновок.
От наприклад моє покоління вже під час навчання в школі користувалось інженерними калькуляторами, а попереднє - логарифмічними лінійками чи таблицями Брадіса. Зараз цілком можливо учні користуються якимось Матлабом (нормальні, а не тіктокери чи Майнкрафтери). Це ж не означає що люди тупішають - просто міняються інструменти і підходи які полегшують життя та навчання - і у людей вивільняється час на щось більше цінне.

А ось запитав у ChatGPT по цій темі, і от що він відповів
Немає наукових доказів або загальноприйнятої думки, яка б підтверджувала, що сучасні учні є "більш тупішими" ніж учні попередніх поколінь. Усі покоління мають свої особливості та виклики, і може виникати враження, що молодь сьогодні менше зацікавлена в навчанні або має менше знань через різні соціокультурні аспекти.

Замість загальних стереотипів важливо визнати, що кожен учень є унікальною особистістю і може мати свої власні переваги та виклики в навчанні. Освіта та методи навчання також змінюються з часом, і можуть бути різні думки щодо того, наскільки вони ефективні.

Замість порівняння учнів поколінь можна досліджувати та розуміти, які чинники впливають на навчання і розвиток сучасної молоді, і працювати над покращенням системи освіти та підтримкою учнів у досягненні їхнього потенціалу.

Вони просто не доходять до разрахунків де потрібен інж. калькулятор, логарифмічна лінійка, табл Брадіса. Вже писав тут, що прорішав тест ЗНО з 21 року(який завалила моя донька) на 155 балів взагалі не використовуючи навіть ручки і паперу. Яж бачу, як у них проводять в школі туж математмку:один тиждень оффлайн вчитель ще проводить, а один онлайн раптом один-два уроки з чотирьох проводить.
Пи. Си. Тут вже вчені б'ють на сполох, що в дітей прогресує цифрове слабоумство. (Легко гуглиться) Це, наприклад, коли нам вчитель пояснював теорему Піфагора, приходив додому, робив домашку, ще декілька раз задачі на неї і ти вже її знав, і я зараз, коли роблю домашку з малим побачив, що може після двох років з моменту її вивчення нарешті навчився її застосовувати і то після того, як я може зі сто раз пояснював її. 😟
Пы. Сы. Закинуло в рекомендованые на Ютубе:
https://youtu.be/P_V9OAQ-uYU?si=RHW7NiMRMSUk-VgP
Много думал, или выпускники нашей школы, а потом и ВТУЗа смогут, что-то подобное склепвть...

В Китаї вже видають ліцензії на літаюче таксі.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 19:05

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:а мені щось підказує, що відсоток тих, хто добре вчиться й погано вчиться, приблизно однаковий що зараз, що колись. просто зараз це комп'ютер та тікток, а раніше була вулиця.

може ви всі відповіді наперед знаєте? ;)

бо це теж фактор - якщо в батьків є вища освіта чи ще навіть якійсь ступені - це одне. якщо лише середня - це вже інший приклад.

до речі, цим Німеччина мені подобається, що розводить таких дітей з якогось класу.

Малий сказав, що в них пів класа дебілів які не хочуть вчитись і заважають іншим. Раніше такі природнім шляхом витискались в ПТУ, а тепер та вся шушара вчиться до 11-го.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 19:54

Re: Еміграція, заробітчанство

https://www.pravda.com.ua/news/2023/10/28/7426172/
Ердоган на пропалестинському мітингу порівняв загиблих у Газі з жертвами війни РФ проти України

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган на пропалестинському мітингу в Стамбулі звинуватив Захід у кровопролитті в Секторі Гази і порівняв загиблих там цивільних із загиблими у війні Росії проти України.

Джерело: турецьке агентство Anadolu

Пряма мова Ердогана: "Ті, хто проливає крокодилячі сльози за мирними жителями, загиблими в українсько-російській війні, мовчки спостерігають за смертями тисяч невинних дітей в Газі".

Деталі: Водночас Ердоган сказав, що Туреччина не потурає нападам на цивільних осіб в Ізраїлі. "Ми сумуємо за кожним мирним жителем, але Ізраїлю на це начхати", – додав він.

"Ми проливали сльози за жителями багатьох регіонів: від Криму до Карабаху, від Боснії до Кіркука, від Палестини до Туркестану, від Афганістану до Чечні", – заявив Ердоган.

Під час виступу на президенті Туреччини був шарф у палестинських кольорах.

Він заявив, що "головним винуватцем різанини, яка розгортається в Газі, є Захід", не згадавши про те, що загострення конфлікту почалося з атаки терористів ХАМАС на Ізраїль, внаслідок якої загинуло близько 1400 ізраїльтян.

Ердоган також сказав, що Туреччина представить Ізраїль світові як військового злочинця.

"Звичайно, кожна країна має право захищати себе, але де справедливість? У Газі відбувається не захист, а відкрита, жорстока різанина", – сказав він.

Ердоган також заявив, що Ізраїль – це "пішак у регіоні, який принесуть у жертву, коли прийде час".

Походу Ердоган підсів на російський героїн, нести таку дичину і підтримувати терористів... мда.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 14261427142814291430 ... 2918>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей