Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Це ви квітку описали. 15 м від вентканалу (через всю кватиру), воздуховод 150мм, 3 повороти на 90 градусів + правда, канальний вентилятор на 800 кубов. Коли вмикається все з витяжкою та закритими вікнами - спочатку закладає вуха, а через 15 хвилин закіпає кров.
Ви кухню в спальню перенесли? Вірне рішення.
Важко сказати що планував забудовник, бо в більшості квартир стіни розмічені були першим рядком цегли на підлозі (що добре, бо планування від забудовника були жахливі). Але робити кухню в кімнаті, яка знаходиться в кінці квартири і не має балкону, а спальню прямо при вході в квартиру і з балконом - це неправильно. А зараз в квітці ідеальне планування. До речі, мені вдалось залишитись в межах мокрих зон від забудовника - приміщення в якій влаштована кухня я збільшив за рахунок санвузлу і мокра зона кухні повністю залишилась на площі санвузлу.
Так и запишем, ваши фекалии будут литься в борщ соседям.
UA написав:Ви кухню в спальню перенесли? Вірне рішення.
Важко сказати що планував забудовник, бо в більшості квартир стіни розмічені були першим рядком цегли на підлозі (що добре, бо планування від забудовника були жахливі). Але робити кухню в кімнаті, яка знаходиться в кінці квартири і не має балкону, а спальню прямо при вході в квартиру і з балконом - це неправильно. А зараз в квітці ідеальне планування. До речі, мені вдалось залишитись в межах мокрих зон від забудовника - приміщення в якій влаштована кухня я збільшив за рахунок санвузлу і мокра зона кухні повністю залишилась на площі санвузлу.
Так и запишем, ваши фекалии будут литься в борщ соседям.
Так все навпаки, це кухня у Ейра під (і над) санвузлом сусідів.
UA написав:Швидкі спекуляції та житло для власного споживання це різні речі.
А 4 сезони в якій категорії ? Я не розумію - відромонтована школа з басейном, благоустрій старої Лівобережки під Євробачення зведенні нанівець сусідством з Галактикою, а сусідство з 4 ма сезонами Голосієво не псує ?
Ездил сегодня утром по делам в Бучу, обратно решил поехать электричкой после 12, в итоге ехал до Белич 2 часа, а потом вышел в лесах и пошел пешком на Академ. Искренне сочувствую всем тем кто живет в пригороде и ездит на работу в Киев
Феодал написав:Ездил сегодня утром по делам в Бучу, обратно решил поехать электричкой после 12, в итоге ехал до Белич 2 часа, а потом вышел в лесах и пошел пешком на Академ. Искренне сочувствую всем тем кто живет в пригороде и ездит на работу в Киев
а что электричку останавливают из-за тревоги? опоздала или почему так долго. По расписанию из бучи до новобеличей 20 минут
в том виде в каком оно сейчас хорошего мало. Была попытка за местные бюджеты пустить фирменную электричку со столиками и шторами с бучи на святошин, шоб она ездила туда-сюда раз в час. Но проект не состоялся по неизвестным мне причинам.
Феодал написав:Ездил сегодня утром по делам в Бучу, обратно решил поехать электричкой после 12, в итоге ехал до Белич 2 часа, а потом вышел в лесах и пошел пешком на Академ. Искренне сочувствую всем тем кто живет в пригороде и ездит на работу в Киев
а что электричку останавливают из-за тревоги? опоздала или почему так долго. По расписанию из бучи до новобеличей 20 минут
расписание - выглядит красиво, на него я и повелся. Тривоги не было, просто почему-то от Лесной Бучи очень медленно ехали, и в Ирпене пассажирский поезд на Киев стоял
расписание - выглядит красиво, на него я и повелся. Тривоги не было, просто почему-то от Лесной Бучи очень медленно ехали, и в Ирпене пассажирский поезд на Киев стоял
стоял несколько часов? у меня вариант что штормовой ветер как то повлиял.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 28 жов, 2023 18:48, всього редагувалось 1 раз.
та сьогодні багато чого поламалось, відірвалось та повідлітало я бачив як люди сьогодні 5 метрів від авто до двері пройти з першої спроби не могли, то може пізніше повиїзджали