Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:vitaliiangel , тут один вообще в 1 куб воды вкладывается.. зачем 2 санузла, когда одного много.
Ха. Не розумієтеся на вкладанні в олин куб... Миючі засоби нині гидкі -- залишають слизьку плівку. Аби змити иалим потоком -- треба багато часу.
У мене нема мети «вкластися в один куб». Хоча звичка заощаджувати воду у мене присутня. Африка вчить. Доречі, норма ООН для своїх працівників на континенті (а може і всюди) 80 літрів на добу. Франт, ви круто піднімаєте настрій зранку)) . Дякую)) (хоча я далеко не всюди розділяю вашу точку зору) Стиль викладання - огінь!
посоветуйте новичку. продал варшавский плюс. покупать недвигу сейчас в Киеве, ждать зимы или в поляндию бабки отправлять. за ЗСУ не кипятитесь - им задоначено прилично
beee написав:посоветуйте новичку. продал варшавский плюс. покупать недвигу сейчас в Киеве, ждать зимы или в поляндию бабки отправлять. за ЗСУ не кипятитесь - им задоначено прилично
UA написав:В современном ремонте берется инстарамная вытяжка за 2000 евро на 1500 кубов ставится в 20 метрах от вентканала и подключается воздухопроводом 6 на 10см с 30 поворотами в 90 градусов... А часто ни как не подключается к вентканалу т. к. ремонт на продажу
Це ви квітку описали. 15 м від вентканалу (через всю кватиру), воздуховод 150мм, 3 повороти на 90 градусів + правда, канальний вентилятор на 800 кубов. Коли вмикається все з витяжкою та закритими вікнами - спочатку закладає вуха, а через 15 хвилин закіпає кров.
Ви кухню в спальню перенесли? Вірне рішення.
Важко сказати що планував забудовник, бо в більшості квартир стіни розмічені були першим рядком цегли на підлозі (що добре, бо планування від забудовника були жахливі). Але робити кухню в кімнаті, яка знаходиться в кінці квартири і не має балкону, а спальню прямо при вході в квартиру і з балконом - це неправильно. А зараз в квітці ідеальне планування. До речі, мені вдалось залишитись в межах мокрих зон від забудовника - приміщення в якій влаштована кухня я збільшив за рахунок санвузлу і мокра зона кухні повністю залишилась на площі санвузлу.
beee написав:посоветуйте новичку. продал варшавский плюс. покупать недвигу сейчас в Киеве, ждать зимы или в поляндию бабки отправлять. за ЗСУ не кипятитесь - им задоначено прилично
по чем метр вышел? кто налоги оплачивал?
Е оселя. Пришлось получить права собственности для этого с условием компенсации налогов
а Вам як, хочеться стабільно, але на хліб і масло, чи з пригодами та азартом "як з куща"? Якщо є відповідь на це запитання, то подальші кроки очевидні.
Hotab написав:vitaliiangel , тут один вообще в 1 куб воды вкладывается.. зачем 2 санузла, когда одного много.
Ха. Не розумієтеся на вкладанні в олин куб... Миючі засоби нині гидкі -- залишають слизьку плівку. Аби змити иалим потоком -- треба багато часу.
У мене нема мети «вкластися в один куб». Хоча звичка заощаджувати воду у мене присутня. Африка вчить. Доречі, норма ООН для своїх працівників на континенті (а може і всюди) 80 літрів на добу. Франт, ви круто піднімаєте настрій зранку)) . Дякую)) (хоча я далеко не всюди розділяю вашу точку зору) Стиль викладання - огінь!
Отже, на сьогодні встановлено такі норми споживання води для населення в Україні:
норми споживання води 4,5 куб.м в місяць холодної води;
Бобуа зараз прочитає лекцію вашом ООН про марнотрацтво. З такими нормами, зрозуміло, що "всього всім не вистачить", в тому числі і питної води