|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 29 жов, 2023 08:27
Schmit написав:Проблема в іншому, чому нема добровольців,
В моєму оточенні 2 головні причина відсутності добровольців: 1. Відсутність чіткого терміну служби: піти на 3-6 місяців значно більше бажаючих, ніж на рік-два. А йти пожиттєво нема взагалі. 2. Випадки, коли держава "кинула" знайомих поранених, методом виводу поза штат, або рапортів "сам винуватий, що бронік не носив"
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 897 раз.
- Подякували: 640 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 08:41
2. Випадки, коли держава "кинула" знайомих поранених, методом виводу поза штат, або рапортів "сам винуватий, що бронік не носив"
Держава чи конкретний командир?
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 жов, 2023 08:45
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 жов, 2023 10:16
Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 жов, 2023 10:29
budivelnik написав: холява написав:Вас тут все равно не поймут .
Шановний пане Холява Дозвольте запитання Всі повинні розуміти Успіха чи й Успіх повинен щось розуміти? Трошечки цифр Ми всі хочемо Перемоги При чому засоби її досягненняу нас асоціюються приблизно з трьома варіантами По спаданню Перший - здохне пуйло Другий - загнеться економіка Третій - переможе Армія Так от РФ більша від нас в 3,5 рази і втратила 1% населення через відплив з країни ( ми втратили від 15%) Так нам допомогають союзники , але як видно з Держбюджету - 53% ми самі+47% Союзники. Чи розуміють ті хто служить в ЗСУ що станом на сьогодні наш тил працює в 1,7 рази більш напружено ніж тил педерації? А раз ми працюємо в 1,7 раза більше(краще/ефективніше) - то вимагати забрати ще якусь частину - це змусити тих хто залишився працювати в 2 рази більше щоб просто задовільняти потреби воюючої Армії і при цьому мріяти що педерація розвалиться? а чого їй розвалюватись? В них на війну йдуть за грошима..по 20000 в місяць додаткової мобілізації по контракту І в нас йдуть по 20000 в місяць( і будуть йти до кінця війни) але це тільки та кількість яка компенсовує наші загальні втрати( не всі це смерть/поранення, є ще й досягнення віку, чи вагітність чи третя дитина) Правда в мене виникає питання На початок наступу ворога у нас було 300 000 ЗСУ Ворог атакував армією в 200 000 За перший місяць в нас мобілізували 400 000 Зараз мобілізовують по 20 000 Тепер чисельність нашої армії - 1 000 000 чисельність угруповування ворога - 400 000.... Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування.. А в тилу так не попрацюєш.. Трішки виправлюсь - якщо кінчена сволота то можна й взагалі не працювати, але якщо нормальний то ні. ПС А те що ми бачимо бардак в ресторанах чи з депутатами чи з бруківкою...- так пару сторінок тому було стійке враження що воюють тільки бідні..А зараз я надіюсь зрозуміли тутешні читачі що бідних в 30 разів більше ніж багатих...але в ЗСУ на 10 бідних - 1 багатий.
Доброго ранку ! Всех с Днем Автомобилиста ! Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге . Призывать или не призывать ,это дело людей ,которые имеют компетенцию в данном вопросе . То, что я тут время от времени ,кого то пытаюсь вывести из равновесия , это всего лишь раздражение на "патриотические " сообщения из за экрана компа с другой стороны . Все равно этим ничего не решить . Мне хочется вспомнить и поблагодарить всех волонтеров и людей , которые донатят на армию . Делают добровольные пожертвования , помогают . Из своего опыта с УВЕРЕННОСТЬЮ могу утверждать , что ни один госпиталь , ЛСБ ,воинская часть и т.д. не смогли бы существовать без помощи людей . Так и поныне . Я только вчера был на старом месте службы .( злой вернулся очень ) Думаю что не всех поголовно надо ставить в строй . Людей у которых работающие прибыльные организации я бы награждал так же как и солдат . Но согласитесь , смотреть и слушать людей которые бравируют способностью уклонятся тяжеловато . Вы же тут многих читаете . Еще раз всех с Днем Автомобилиста ! Всем выжить в этой кутерьме . Здоровья и Удачи .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 10:42
Xenon написав: Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post
Нифига. Атака на Израиль вытащила на прямые переговоры все заинтересованные стороны тяжеловесов. Нет более войны чужими руками и морды кирпичем "это не мы". Быстрее развязка.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 жов, 2023 10:48
холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге
А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 11:01
Xenon написав: Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post
Поїздки в Оман?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 29 жов, 2023 11:03
Дюрі-бачі написав: холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге
А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
а і тіпа так:
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 29 жов, 2023 11:05
Hennady написав:Держава чи конкретний командир?
Держава: раз мобілізували і став інвалідом/загинув "на робочому місці" - мають забезпечувати родину не залежно від командирів. В москалів це одна із фішок при рекламі для добровольців: здохни за родину, а діти куплять квартиру і Ладу.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1