budivelnik написав:
холява написав:Вас тут все равно не поймут .
Шановний пане Холява
Дозвольте запитання
Всі повинні розуміти Успіха
чи й Успіх повинен щось розуміти?
Трошечки цифр
Ми всі хочемо Перемоги
При чому засоби її досягненняу нас асоціюються приблизно з трьома варіантами
По спаданню
Перший - здохне пуйло
Другий - загнеться економіка
Третій - переможе Армія
Так от
РФ більша від нас в 3,5 рази і втратила 1% населення через відплив з країни ( ми втратили від 15%)
Так нам допомогають союзники , але як видно з Держбюджету - 53% ми самі+47% Союзники.
Чи розуміють ті хто служить в ЗСУ що станом на сьогодні наш тил працює в 1,7 рази більш напружено ніж тил педерації?
А раз ми працюємо в 1,7 раза більше(краще/ефективніше) - то вимагати забрати ще якусь частину - це змусити тих хто залишився працювати в 2 рази більше щоб просто задовільняти потреби воюючої Армії і при цьому мріяти що педерація розвалиться? а чого їй розвалюватись? В них на війну йдуть за грошима..по 20000 в місяць додаткової мобілізації по контракту
І в нас йдуть по 20000 в місяць( і будуть йти до кінця війни) але це тільки та кількість яка компенсовує наші загальні втрати( не всі це смерть/поранення, є ще й досягнення віку, чи вагітність чи третя дитина)
Правда в мене виникає питання
На початок наступу ворога у нас було 300 000 ЗСУ
Ворог атакував армією в 200 000
За перший місяць в нас мобілізували 400 000
Зараз мобілізовують по 20 000
Тепер чисельність нашої армії - 1 000 000
чисельність угруповування ворога - 400 000....
Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
А в тилу так не попрацюєш..
Трішки виправлюсь - якщо кінчена сволота то можна й взагалі не працювати, але якщо нормальний то ні.
ПС
А те що ми бачимо бардак в ресторанах чи з депутатами чи з бруківкою...- так пару сторінок тому було стійке враження що воюють тільки бідні..А зараз я надіюсь зрозуміли тутешні читачі що бідних в 30 разів більше ніж багатих...але в ЗСУ на 10 бідних - 1 багатий.
Доброго ранку !
Всех с Днем Автомобилиста !
Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге .
Призывать или не призывать ,это дело людей ,которые имеют компетенцию в данном вопросе .
То, что я тут время от времени ,кого то пытаюсь вывести из равновесия , это всего лишь раздражение на "патриотические " сообщения из за экрана компа с другой стороны .
Все равно этим ничего не решить .
Мне хочется вспомнить и поблагодарить всех волонтеров и людей , которые донатят на армию .
Делают добровольные пожертвования , помогают .
Из своего опыта с УВЕРЕННОСТЬЮ могу утверждать , что ни один госпиталь , ЛСБ ,воинская часть и т.д. не смогли бы существовать без помощи людей .
Так и поныне .
Я только вчера был на старом месте службы .( злой вернулся очень )
Думаю что не всех поголовно надо ставить в строй . Людей у которых работающие прибыльные организации я бы награждал так же как и солдат .
Но согласитесь , смотреть и слушать людей которые бравируют способностью уклонятся тяжеловато .
Вы же тут многих читаете .
Еще раз всех с Днем Автомобилиста !
Всем выжить в этой кутерьме .
Здоровья и Удачи .