Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53905391539253935394 ... 14622>
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 09:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Schmit написав:Проблема в іншому, чому нема добровольців,
В моєму оточенні 2 головні причина відсутності добровольців:
1. Відсутність чіткого терміну служби: піти на 3-6 місяців значно більше бажаючих, ніж на рік-два. А йти пожиттєво нема взагалі.
2. Випадки, коли держава "кинула" знайомих поранених, методом виводу поза штат, або рапортів "сам винуватий, що бронік не носив"
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 09:41

2. Випадки, коли держава "кинула" знайомих поранених, методом виводу поза штат, або рапортів "сам винуватий, що бронік не носив"

Держава чи конкретний командир?
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 09:45

https://m.censor.net/ua/blogs/3452237/c ... _ne_stugna

Про забезпечення зброєю від Тетяни Чорновіл
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 11:16

Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 11:29

budivelnik написав:
  холява написав:Вас тут все равно не поймут .
Шановний пане Холява
Дозвольте запитання
Всі повинні розуміти Успіха
чи й Успіх повинен щось розуміти?
Трошечки цифр
Ми всі хочемо Перемоги
При чому засоби її досягненняу нас асоціюються приблизно з трьома варіантами
По спаданню
Перший - здохне пуйло
Другий - загнеться економіка
Третій - переможе Армія

Так от
РФ більша від нас в 3,5 рази і втратила 1% населення через відплив з країни ( ми втратили від 15%)
Так нам допомогають союзники , але як видно з Держбюджету - 53% ми самі+47% Союзники.

Чи розуміють ті хто служить в ЗСУ що станом на сьогодні наш тил працює в 1,7 рази більш напружено ніж тил педерації?
А раз ми працюємо в 1,7 раза більше(краще/ефективніше) - то вимагати забрати ще якусь частину - це змусити тих хто залишився працювати в 2 рази більше щоб просто задовільняти потреби воюючої Армії і при цьому мріяти що педерація розвалиться? а чого їй розвалюватись? В них на війну йдуть за грошима..по 20000 в місяць додаткової мобілізації по контракту
І в нас йдуть по 20000 в місяць( і будуть йти до кінця війни) але це тільки та кількість яка компенсовує наші загальні втрати( не всі це смерть/поранення, є ще й досягнення віку, чи вагітність чи третя дитина)
Правда в мене виникає питання
На початок наступу ворога у нас було 300 000 ЗСУ
Ворог атакував армією в 200 000
За перший місяць в нас мобілізували 400 000
Зараз мобілізовують по 20 000
Тепер чисельність нашої армії - 1 000 000
чисельність угруповування ворога - 400 000....
Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
А в тилу так не попрацюєш..
Трішки виправлюсь - якщо кінчена сволота то можна й взагалі не працювати, але якщо нормальний то ні.

ПС
А те що ми бачимо бардак в ресторанах чи з депутатами чи з бруківкою...- так пару сторінок тому було стійке враження що воюють тільки бідні..А зараз я надіюсь зрозуміли тутешні читачі що бідних в 30 разів більше ніж багатих...але в ЗСУ на 10 бідних - 1 багатий.

Доброго ранку !

Всех с Днем Автомобилиста !

Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге .

Призывать или не призывать ,это дело людей ,которые имеют компетенцию в данном вопросе .
То, что я тут время от времени ,кого то пытаюсь вывести из равновесия , это всего лишь раздражение на "патриотические " сообщения из за экрана компа с другой стороны .
Все равно этим ничего не решить .
Мне хочется вспомнить и поблагодарить всех волонтеров и людей , которые донатят на армию .
Делают добровольные пожертвования , помогают .
Из своего опыта с УВЕРЕННОСТЬЮ могу утверждать , что ни один госпиталь , ЛСБ ,воинская часть и т.д. не смогли бы существовать без помощи людей .
Так и поныне .
Я только вчера был на старом месте службы .( злой вернулся очень )

Думаю что не всех поголовно надо ставить в строй . Людей у которых работающие прибыльные организации я бы награждал так же как и солдат .
Но согласитесь , смотреть и слушать людей которые бравируют способностью уклонятся тяжеловато .
Вы же тут многих читаете .

Еще раз всех с Днем Автомобилиста !
Всем выжить в этой кутерьме .
Здоровья и Удачи .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 11:42

Xenon написав:

Підтримка Ізраїлю у війні з ХАМАС ставить під ризик майже рік українських зусиль налагодити відносини з арабськими та мусульманськими країнами — Washington Post

Нифига. Атака на Израиль вытащила на прямые переговоры все заинтересованные стороны тяжеловесов. Нет более войны чужими руками и морды кирпичем "это не мы". Быстрее развязка.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 11:48

холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге

А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:01

Xenon написав:

Поїздки в Оман?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:03

Дюрі-бачі написав:
  холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге

А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
а і тіпа так:
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:05

Hennady написав:Держава чи конкретний командир?

Держава: раз мобілізували і став інвалідом/загинув "на робочому місці" - мають забезпечувати родину не залежно від командирів. В москалів це одна із фішок при рекламі для добровольців: здохни за родину, а діти куплять квартиру і Ладу.
Дюрі-бачі

Профіль

1
  #<1 ... 53905391539253935394 ... 14622>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей