Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 788789790791792 ... 1060>
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 15:48

В мене товариш студентських років зараз є вашим сусідом. Недалеко від Хайфи живе.
В його родині хлопець 20 років. Сильно саме за ним переживають.
Не все так погано: скоро приїдуть в Хайфу з візитом голови арабських держав: Алжир, Єгипет, Йорданія, Ірак, Йемен, Ливан, Лівія, Мавритания, Марокко, Саудовска Аравія, Сирія, Судан и Туніс та все у вашому житті владнають.
Замітьте: в перелік арабських країн Вікіпедія НЕ включає ту країну, яка вас так бентежить і де ви так круто - не будемо приховувати - сильно помилилися восени року 2019.
Блін, якраз точно 4 роки пройшло... Як один день...
На сьогодні треба відкрити Талмуд і прочитати:
"І там, де немає людей, постарайся бути людиною".
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 11:46

Інвестуємо в нерухомість в США?

Громадяни США, прогнозуючи падіння на їх голови метеорита не пізніше 3125 року, продовжують затягувати паски.
Можливо, тому, що намагаються допомогти тим самим українцям.

Сильніше всього це б"є по найсвятішому - намету/квартирі/віллі/хаті для проживання.
Прямо парадокс: віками будівельники щось будуть і вдосконалюють виробництіво - а житла не вистачає.

Так ось:
30-річна іпотека з фіксованою ставкою продовжила свій підйом до жахливого рівня 8%- як зазначено в останньому дослідженні первинного іпотечного ринку, опублікованому Freddie Mac (OTCQB: FMCC).

30-річна іпотека з фіксованою процентною ставкою становила в середньому 7,79% станом на 26 жовтня 2023, порівняно з минулим тижнем, коли вона становила в середньому 7,63%.
Рік тому в цей час було у середньому 7,08%.

Сем Хатер, головний економіст Freddie Mac: «Сьомий тиждень поспіль іпотечні ставки продовжували зростати до восьми відсотків, що призвело до найдовшого поспіль зростання з весни 2022 року»

Який же вихід і чого чекати?
Сем Хатер, головний економіст Freddie Mac: «Лише у 2023 році ставки зросли на два відсоткові пункти, і напередодні Хелловіну ці наслідки можуть налякати потенційних покупців житла. Купівельна активність уповільнилася до фактичного застою, доступність залишається значною перешкодою для багатьох, і єдиний спосіб її вирішити – нижчі ставки та збільшення запасів».

Так хто ж їх знизить....
Збільшення запасів - то можливо.
Вчора 18-00 - я гуляю по холам Театру опери та балету в Анталії - буде балет "Дама з камеліями" - і тут одногрупник повідомляє, що ще на будівництві... Дніпро... ЖМ "Тополь"... сваї...
На вулиці +13 всього... Холодно... а працювати треба...
Ех, добре йому було керувати укріпленнями фундаменту Театру опери та балету в Одесі - після зміни вся бригада зігрвалася в залі театру - на виставі - безкоштовно.
Директор - добра душа - дозволяв...

P.S. Середня ціна продажу нових будинків, які надійшли на продаж у США минулого місяця, знизилася приблизно на 12,3 відсотка порівняно з попереднім роком, впавши до 418 800 доларів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 14:01

Інвестуємо в нерухомість....
А чого не США????

Як відомо з дописів на гілці "Еміграція, заробітчанство", де за мудрим спостереженням одного учасника форуму пишуть люди, які навіть на мапі ніколи не бачили США, ця країна є найгіршою у світі та населена повними бовдурами.
Бовдури не тільки сплять в картонних коробках під мостами, але й мають необережність витрачати гроші на освіту дітей. Це ще не всі злочини бовдура та телепнів, яких нараховуються більше за 340 000 000.
Ці бовдури - будемо чесними та назвемо їх лагідно "телепнями" - ще й виділяють гроші на підтримку України.
(для довідки: Бовдур: про грубу, нерозумну людину; дурень, недотепа, йолоп, гевал).

Куди ж інвестують зароблені гроші бовдури, телепні, йолопи та гевали?

Після ранішньої філіжанки кави [/u] я трохи вивчив відповідь на питання, куди людина, яка заробляє в рік - припустимо - 50 000 доларів (не сама висока зарплатня в США - а так, середня) - може інвестувати.
Таку зарплатню в рік може отримувати не в самому "козирному" штаті США (Каліфорнія) звичайна кваліфікована медична сестра, звичайний "манагер" або звичайний поліцейський.

Ну що, помацаємо хату, де вони будуть жити?

Я навмисно НЕ вибираю штати Каліфорнія, Орегон, Вашингтон або Арізону, які за кермом авто об’їздив вздовж і поперек, не вибираю штат Флорида, де неподалік від міста Джексонвілл закінчує будівництво свого вже третього (!) за 6-ти річний період проживання в США будинка площею в 400 кв.м син приятелів, який продав свого часу новозбудовану хату в одному селі України за 100 000 доларів та вклав їх в нерухомість США.

Ну ось, я майже випадково - надійним методом "Тика" та подивившись в "Довідник Стеля" вибрав штат Південна Кароліна.
https://www.google.com/maps/place/%D0%A ... ?entry=ttu

Ну, не зовсім випадково, я керувався своїми ідеями про важливі чинники при інвестиціях у власне житло:
- це на північ від Джексонвілла, де вологість висока та спекотно;
- посередині між двома великими містами Атланта та Шарлотт - в останній є весь час дешеві авіаквитки з Європи;
- НЕ у великому місті - з його проблемами;
- недалеко від океану;
- ландшафт без гір, але з хвойними лісами;
- швидкісні траси між штатами;
- консультантом/порадником може виступати мій колишній підлеглий, який 4 чи 5 років тому виграв Грін-карту та мешкає з родиною (2 дітей) приблизно тут;
- пільгові умови податків в штаті.

Для прикладу візьму зовсім випадково НОВИЙ будинок від відомого в тих місцях Забудовника:
Зображення

Чому саме його:
- нова побудова - я не люблю вторинний ринок, завжди намагався або купувати НОВЕ, або сам будувати за допомогою бригад щось нове.
- НЕ ВЕЛИКИЙ за розмірами - 1456 квадратних футів або трохи менше за 150 кв.м. Будинок, який побудував мій батько, має житлову площу в 115 кв. м - то я уявляю чітко, що це таке - 150 кв. м.
- одноповерховий (жінка говорить, що це краще - не всі погодяться. Я - нейтрально.);
- параметри: 3 bd 2 ba (3 спальні 2 санвузла);
- куплене нове можна буде потім і продати легше;
- нормальна ціна - за такою ціною може купити будинок власник майже будь-якого 3-к бабушатника в Києві, Львові або в Дніпрі. Ціна "під ключ" - тільки без канапи та килима - 249 300 доларів США.

Далі саме цікаве: нікому із зазначених персонажів вище - медична сестра або манагер - і в голову не прийде вивалити на стіл готівкою викопані з попід груші та поїдені хробаками готівкові зім"яті та зіпрілі 249 300 доларів США (25 пачок гидомирно-противних зелених долЯрів, хай ім чорт... хабарники один час намагалися перейти на євро, але не получилося: гидомирно-зелені менші за форматом та легше сховати перед обшуком).

На моє прохання фахівці зробили підрахунок про те, скільки власник буде сплачувати орієнтовно в місяць.
Ось цитата відповіді із США:
1 555$. Mortgage interest rates are dependent on a number of factors, including credit score, down payment, and repayment length. Certain mortgage lenders with which we have lead or other similar arrangements have provided interest rates as of 10/28/2023; the Estimated Payment is an average of those rates.
(кінець цитати)

Погодьтеся, саме стільки в ці дні отримують майже половина дописувачів на цьому форумі - від орендарів своїх бабушатників. Тобто сума навіть для українця, який слава Богу, позбавлений дару "платити податки" є цілком приємною.
Принаймні тиждень тому в Анталію приїхала з Одеси жінка приятеля - то платили за 1-к квартиру 500 доларів на місяць+комунальні витрати в сумі 3 500 гривень (я спитав за що це в серпні в Одесі треба було платити 3 500 гривень "за комунальні" - сказали, що хазяйка брала гроші навіть за повітря в кімнаті в тому числі за інтернет 310 гривень. Тут у наших людей не відбереш вміння облапошити ближнього свого по повній програмі.
На Фінансовому форумі України до цього ще зазвичай додається: оббрехати та навішати ярликів.

Вишеньки на тортику: додаткові дані про будинок:
The Bishop plan features 3 bedrooms, 2 bathrooms plus an office area. Standard features include granite countertops, trey ceilings with rope lighting in the living room and master, fireplace, and a covered back patio. Conveniently located in Boiling Springs with easy access to interstates, restaurants, and District 2 schools.
Власна ділянка землі: 0.34 Acres (1 акр = 40.5 соток).

Гарних інвестицій! Спокійних вихідних!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2023 23:54

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

roberto dark написав:та ошукані русачки,

то вони союзнички ХАМАСа, в пошані
fox767676

Подякував: 395 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:22

Интересно, как недвига в Польше? Растёт, падает?за 80 куе куплю что-то?
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 12:24

beee написав:Интересно, как недвига в Польше? Растёт, падает?за 80 куе куплю что-то?

Вы определитесь, Вы диверсифицируетесь или переезжаете )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 13:13

stm написав:
  beee написав:Интересно, как недвига в Польше? Растёт, падает?за 80 куе куплю что-то?

Вы определитесь, Вы диверсифицируетесь или переезжаете )))
Я нахожусь в суперпозиции неопределенности
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 жов, 2023 13:14

ідеальний штром US real estate незабаром

flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 00:57

Дивлюся, що коїться в Махачкалі, і згадується один форумчанин, що писав, ніби там комфортно жити. Якби і раніше були підозри, а зараз остаточно підтвердилося, що то край диких агресивних абізян
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 15:52

Faceless Полностью соглашаясь с вашей точкой зрения, хочу тем не менее напомнить моменты встречи автобусов с людьми прилетевшими из Китая в начале пандемии на просторах страны населенной юнеймит кем.
claim

Подякував: 71 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

#<1 ... 788789790791792 ... 1060>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор