|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 29 жов, 2023 15:35
Zebra
все по классике: 1. какая-то дыра зарабатывает на нефти или чем-то много денег, к власти приходит диктатор 2. диктатор думает, что именно его дыра теперь пуп Земли 3. начинает маленькую победоносную войну 4. западная цивилизация показывает ему его место (качать нефть дальше и продавать кебабы)
если мусульмане сунутся, им кранты. китайцы не полезут, разве что Тайвань попытаются к рукам прибрать. может, даже получится. Но его и так почти никто не признает. Европа воевала когда еще про аллаха и не знали. Как и евреи. у них ядерка есть. и мне кажется, что они ей воспользуются, если надо будет.
заодно порядок в головах наведут, с бесконтрольной миграцией в европу надо что-то делать, и решение тут — только изгнание обратно в свои ипеня. Иначе война уже будет в самой Европе, лет через 10.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 106 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 15:36
Успіх написав:А Захід лише третину поставив?🤦🏻🤦♂️🤦🏻
США десь 850 від свого обіцяного мільйону і до кінця року буде 100%, а от ЄС тільки 30%, тому отримали ~60% від обіцяного і то не дуже вчасно...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 15:36
Успіх написав: budivelnik написав:Може тому в нашого писаря є можливість через 2 дня на третій виходити на Бойове Чергування..
2 через 2, або 4 через 4. Що за мода всі цифри брати зі стелі?
Якщо можна -парочка запитань 1 Три відпустки куди рахуються в бойові виходи ? 2 Що 2 на 2 , що 4 на 4 - все дно 50% Тому Опишіть 48 годиннй чи 96 годинний вихід , бажано з кількістю випущених снаряді...тільки дивіться щоб не вийшло що за 300 днів(50% часу коли ви на бойовому чергування) - ви випадково не випустили 5-10% всього боєзапасу випущеного ЗСУ Успіх написав: budivelnik написав:хлопчик з 9-ти класами за 15 років стоячи на базарі заробив на ДВІ КВАРТИРИ і сплатив при цьому 300 000 грн податків/зборів - що заважало заробити швидше/більше/ефективніше?
Знову цифра 15 зі стелі🤦🏻 Не за 15років, а за 9,5 - нехай заокруглимо до 10р., але НЕ за 15!!! І що, треба було ще "загубити" 2роки життя в школі і 3-5 в універі? А тоді за 3р. заробити на ДВІ КВАРТИРИ? Чи як вкластись в отих 10р., що вклався я? 
Флай, то що там по фаберже і соціально/економічних ліфтах? Я писав 15 років Виявляється можна й за 9,5... То як - відчуваєте себе лохом який ниє в порівнянні з Успіхом який з посмішкою вас вставив? Цікаво по яким критерія Успіх Муху переграє в рази По інтелекту чи здоровью ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 15:52
Дюрі-бачі написав: холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге
А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
Він нив завжди. Нив, ниє і буде нити й надалі, це ж очевидно. Тому й в бані багато років.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:16
про Армію
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:20
sergey_sryvkin написав: Дюрі-бачі написав: холява написав:Уважаемый Будивельник , я писал о том , что человек в таком молодом возрасте не может настолько быть уставшим . И так постоянно НЫТЬ , взывая к справедливости , отсутствие которой описано им же в каждом его шаге
А я чудово розумію Успіха: його кинули (пообіцяли перемогу за 2-3 місяці, яка не відбулась), а тепер навіть світло в кінці тунелю (демобілізацію) не показують. Я б в таких умовах не тільки б нив...
Він нив завжди. Нив, ниє і буде нити й надалі, це ж очевидно. Тому й в бані багато років.
Війна закінчиться.... І десь на тридцятий день після війни , коли виявиться що треба комусь заробити 0,5 трл грн страхові сплати інвалідам війни 1,5 трлн грн страхові сплати сімям загиблих воїнів Ми знову почуємо чергове ниття типу я, все життя в окопах а мене ще й змушують цілих 3000 грн в місяць податків платити а я всього три квартирки маю і ще хочу на халяву в лохотронській піраміді прийняти участь і виграти...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:30
Таня Адамс Я розумію обурення цього форуму юних бізнесменів, які побачили людей у формі та обісралися. Це ж може повістки принесли і замість утримування на своїх плечах економічного фронту в нерівному бою з м'якіттю смузі та з сібасом під соусом дорблю, доведеться йти на той фронт, де аж по сто тищь платять. Звісно, страшно. Чудовисько виду жахливого, схопив бізнесмена нещасного, і відразу в обкаканих трусиках засунув його прямо в бус. Нещодавно один патріотичний блогер, який виїхав ще до широкомасшабного вторгнення, в київській квартирі якого переночували двоє військових (з автоматами!!!!) абсолютно щиро говорив: "Вони ж лякають людей, чому вони зі зброєю? Ця квартира мені дуже дорога". Квартира дорога, а військовий не дуже. Ну теоретично, звичайно, він герой і респект з уважухою, але рівно доти, поки не потрібно пустити до себе переночувати. Брудного та з автоматом. Так що так. Факти такі, що військові потрібні лише до того моменту, коли до Києва наближається орда і дуже дорога серцю квартира може виявитися непридатною до життя. Щойно небезпека плюс-мінус минула на думку обивателя, військовий з автоматом стає страшнИм, чому він взагалі ходить зі зброєю, мало що в нього в голові. Або повістку приніс, що саме собою прирівнюється до апокаліпсису. Я не дивуюсь, не обурююся, я за своє життя чула багато. І тоді, коли для 3/4 країни війна була десь там, я вже слухала в телефон: "Ваш чоловік АТОшник? Ні, вибачте, не здамо, мало що, розгромить там все зі своїм ПТСРом". Нічого не змінилося особливо. Як завжди все таке ж, тільки масштаб більший. Є еліта нації, молоді талановиті бізнесмени, майбутнє країни, атланти економіки. А є ті, які потрібні тільки коли дуже сука страшно, а потім відразу не потрібні. Потім відійди, не затуляй сонечко, самі винні, довели бізнесменів до енурезу, але ми канєшна патріоти, тільки піди подалі будь ласка зі своїм пікселем, так зручно було: ми в Києві, ви на фронті. 27 жовтня о 11:34 · Facebook for Androi
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:40
Bobua Пан Кучма казав Место сидения определяєт точку зрения... Свою точку зору - ти знаєш Тепер спробуй зрозуміти і іншу... Уяви що в тилу всі такі як ти думаєш(нероби/мажори/страхопуди) і один ти такий весь в білому і з автоматом... Але якщо все так - то ти мусиш відмовитись від берців, харчів, форми - і спробуй так пожити в окопі? На скільки вистарчить здоровья світити голою дупою?
А потім уяви що ти дома Тобі на фронт треба 80 000 в місяць на руки+40 000 в місяць на податки + 20 000 в місяць на харчі....Твоїм батькам треба 2*5000 в місяць на пенсію.... 20% виїхало Залишилось 10 000 000 млн не найкращих ( бо найкращі ВЖЕ в ЗСУ) І от ці 10 000 000 мають в місяць відправити 80К+40К+20К+10К=150К*1 млн в ЗСУ 150 млрд/10млн=15000 в місяць І вони цих 15000 в місяць якось дають...бабки передпенсійного віку, студенти , напів-алканавти і так далі... Тому подумай А чи вийде в тебе тут те що в нас виходить? Чи хочеш ти заробити 25000 з яких 15000 треба буде віддати, при чому віддати самостійно не ниючи..просто віддавати так як віддають вже 20 місяць...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:43
Итак, меня уже стали напрягать эти постоянные посты о "переговорах", о "перемирии" И это сюда закидывается с завидной периодичностью Попробую прикинуть хрен к носу ... Хочет ли РФ, в лице Путина, реального перемирия и прекращения огня ? Ответ однозначный - НЕТ Хотели бы, давно бы это сделали. Прекратили бы огонь, убрали свои войска из Запорожской, Херсонской, Донецкой, Луганской областей и Крыма Даже могли бы заявить, мол, мы отвели свои войска, мы прекратили огонь. Хули вы от нас ещё чего-то хотите ? Но они это не делают. Даже больше, активно пытаются отжать Авдеевку и наносят удары по Украине БПЛА, ракетами и КАБами Итак, зачем нужен этот вброс темы "о переговорах". А тут причин несколько 1) Рашистам нужна передышка. Ситуация под Авдеевкой показала, что рашисты захлебнулись в своём "наступлении". Им нужно накопить людей, технику и боеприпасы. Плечо из Северной Корее сильно длинное 2) Рашистам нужна передышка. С ударами БПЛА и ракетами по украинских объектам энергоинфраструктуры у них тоже тоже не всё хорошо. Год назад было гораздо хуже у нас. Им нужно накопить ракеты 3) Парадигма "Война в Израиле отвлекает от Украины" работает в обе стороны. Рашисты отвлекаются на эту войну, проводят встречи с представителями ХАМАС и Ирана. И меньше могут уделить внимание войны с Украиной. У них там мало кто принимает решения, а в сутках по-прежнему 24 часа. Распылятся у них мало возможностей. Поэтому, есть желание одну из тем "заморозить" до выборов Путина 4) Выборы Путина в президенты россии. Путин может и просто пойти на выборы и "выиграть" их, но ему нужна "спецоперация". Ему нужно "продать" россиянам, как он "продавил хохлов" на "переговоры". Россияне будут в экстазе. А потом ещё раз "продаст" россиянам, как он "продавил хохлов" на "переговоры" и кинул хохлов с условиями "переговоров", когда выборы Путина состоятся. Тогда россияне будут говорить многая лета великому Путину, за то, как он кинул хохлов "Ітогі подвєдьом" все этим разговоры про "перемирие" и "переговоры" нужны Пуйлу для передышки и для создания красивой картинки для его плебса под его выборы. Любит он красивые картинки Все эти "перемирия" закончатся сразу же, как только опять "выберут" Путина. PS. А те, кто тащит сюда цитаты о необходимости "переговоров и перемирия" или призывает к "переговорам". Ну вы сами знаете, кто вы такие  Повторятся не буду
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 29 жов, 2023 16:55, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 жов, 2023 16:52
pesikot Тут згоден. Без гаранта, який готовий воювати з москалями коли вони порушать договір, нам підписувати якісь перемир'я нема сенсу. Будем воювати, поки в Успіхів не урветься терпець. Шанс на економічну поразку москалів ще є.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1