|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 жов, 2023 20:43
beee написав:.......... Захожу сюда в надежде почитать мыслящих. .......
А где ж их взять?!
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 30 жов, 2023 20:44
Успіх написав: budivelnik написав:95-99 смертей на 100 осіб
Ризик - в мене трактується, як ризик життя/каліцтва/ризик поранення! І за весь період повномасштабної - тобто за 20міс! Просто я знаю пару розповідей(друзі, чи брати побратимів є в піхоті), - що заходили скажімо 100, а виходили за тиждень-два - 27. Іншого разу повернулись лише 14. Сумніваюсь, що серед виживших не було поранених...
Навіть в цьому випадку Для того щоб було 95-99%...треба щоб в штурмових підрозділах залишилось 1-5 чоловік з 100 призваних... В реалі (довідник стеля) але математика каже не більше 30% вибуло безповоротно(не всі загинули , просто отримали травми не сумісні з можливістю продовжувати службу) Ймовірність поранень після яких повертались - 50% Це з точки зору математики і з урахуванням що за 20 місяців з ЗСУ вибуло по причинам смерть/поранення -20% чисельного складу ПС Я знаю як після удару ракети по Львову загинуло 50% присутніх на обєкті.... І що на цьому прикладі заявляти що ймовірність загинути від ракет педераційників для населення України=50%... Деколи думай перш ніж щось заявити
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 30 жов, 2023 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 жов, 2023 20:46
UA написав:В Махачкале разъяренная толпа ворвалась на территорию аэропорта в поисках евреев. Штурм аэропорта
Моня звонит из Израиля другу в Москву: - Сеня, что там у вас творится? - Да Дагестан немножко воюет с евреями… - Ну и что, есть потери? - Да, есть... Дагестанские власти потеряли аэропорт, русские самолёт, 10 дагестанцев в больнице, полицейские с травмами... - А что потеряли евреи? - Моня, ты не поверишь, евреи таки ещё и не прилетели...
Мне вот интересно, сколько пройдёт времени, чтобы появились в РФ черносотенцы Будут искать евреев в каждом двигателе самолёта или в каждой подворотне. А не найдут, так и врач узбек сойдёт за еврея ... ИЧСХ, глава Дагестана только сегодня посетил аэропорт, когда всё утихло
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 жов, 2023 21:16
ЛАД написав: beee написав:.......... Захожу сюда в надежде почитать мыслящих. .......
А где ж их взять?!
Ну вы, например)
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 30 жов, 2023 21:52
Успіх написав: Bobua написав: в Україні великої мобілізації не уникнути. Одна із причини - це необхідність демобілізації тих, хто воює від перших днів. треба зрозуміти й тут: йти на війну страшно, але піти на війну - це менше зло. Бо якщо ти не підеш - буде гірше", людям потрібно дати чіткі терміни перебування в армії та провести демобілізацію тих, хто воює від перших днів.З боку держави має бути низка кроків, зокрема - демобілізувати тих, хто відвоював півтора року. Це не можна зробити за день. Я чудово розумію командирів, які не хочуть відпускати тих, хто воює від перших днів. Це були мотивовані та досвідчені люди. Але зараз вони зношені та втомлені. Півтора року цієї війни - це велике навантаження. Але якщо буде рішення, що через пів року ті, хто воює від перших днів, підуть додому - це правильно. Їх можна замінити"Військовий аналітик вважає, що саме так можна пришвидшити мобілізацію в Україні, адже чіткі терміни дадуть людям розуміння, скільки часу їм доведеться пробути на фронті"Це впливає на мотивацію тих, кого треба мобілізувати. Мало хто готовий купити квиток в один кінець, навіть добровольці. Тоді (у перші дні повномасштабної війни - ред.) усі думали - або загинемо, або переможемо. Варіанту, що це затягнеться на роки, не було. Люди йшли на кілька місяців, але не підписувались воювати до кінця свого життя. Ми маємо встановити фіксований термін служби з дедлайном. Далі людина може або залишатись, або повернутись в тил. Розв’язання цієї проблеми зрушить мобілізацію", Євген Дикий також вважає, що призовникам потрібно дати право обирати ту військову частину, в якій вони хочуть служити. Адже дуже часто люди бояться, що через поганого командира вони стануть "м’ясом". Також Дикий наголосив, що військкоматам потрібно враховувати цивільне життя мобілізованих, зокрема їх досвід роботи. Військовий також наголосив, що суспільство має право тиснути на тих, хто ухиляється від служби в армії. Гайки потрібно закрутити, але після тих кроків, про які ми говорили. Треба криміналізувати ухилення від військового обліку", Аналітик зазначив, що тоді Україна зможе мобілізувати ще мільйон людей. "І тоді у нас буде ще мільйон людей у пікселі – і ми винесемо орків", - пояснив він.
Добре, що Ви тут почали частіше з'являтись, - менше я тут буду писати Ще б прокоментували про ризики в піхоті... Бо я їх так оцінюю Напад росії і білорусі на Україну
Ні-ні. Треба нагадувати хором, що вони нас замінять через 4міс.  На передовій все не так страшно: viewtopic.php?p=5622682#p5622682А можуть ще й попрацювати ці 4міс, і змусити владу зробити фронт якомога безпечнішим (глибочезні бліндажі, капоніри, дистанційне стеження і зброя, і т.д.....)
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 30 жов, 2023 23:34
А вот 100 лет назад писали. Это все к вопросу "фронт-vs-тыл" - ниче не поменялось...
Вам, проживающим за оргией оргию, имеющим ванную и теплый клозет! Как вам не стыдно о представленных к Георгию вычитывать из столбцов газет?! Знаете ли вы, бездарные, многие, думающие нажраться лучше как, — может быть, сейчас бомбой ноги выдрало у Петрова поручика?.. Если б он, приведенный на убой, вдруг увидел, израненный, как вы измазанной в котлете губой похотливо напеваете Северянина! Вам ли, любящим баб да блюда, жизнь отдавать в угоду?! Я лучше в баре бл***м буду подавать ананасную воду! 1915 г.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 жов, 2023 23:37
katso офигеть. интеллектуально и по теме.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 31 жов, 2023 00:17
beee написав:Захожу сюда в надежде почитать мыслящих.
Истина не может войти в человека помимо разума, и потому человек, который думает, что он познает истины верою, а не разумом, только обманывает себя и неправильно употребляет свой разум на то, на что он не предназначен.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 жов, 2023 00:22
Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів про плани запуску «смарт-мобілізації». Подробиці про те, чого чекати українцям, він повідомив у інтерв'ю «РБК».
За його словами, нововведення дозволить громадянам самостійно обирати спеціалізацію, на яку вони бажають мобілізуватись. Федоров також додав, що пілот планується до запуску «через місяць-два».
«Ми будемо запускати пілот на операторів дронів, і ця людина обирає, що вона хоче стати оператором дронів, або взагалі служити в роті ударних дронів. Це може бути сапер, водій, всі посади будуть. Людина зможе подивитися, що це взагалі за підрозділ, рота, які зобов'язання, які в тебе є ризики, як ти будеш навчатися», – роз’яснив міністр.
Він зазначив, що людина після подання заявки, проходження рекрутерів, тестів і навчання точно потрапить до роти ударних дронів на ту посаду, на яку сама себе мобілізувала.
«Це дуже важливо для комунікації між державою та українцями про справедливість, про чесність і про дотримання правил», – сказав Федоров.
Він підкреслив, що після запуску нововведення можна буде побачити, скільки українців мобілізуватимуться самостійно, як вони проходитимуть відбір, як вони після цього будуть служити та наскільки будуть мотивовані. За словами міністра, це може бути першим пілотом, першим кроком для того, щоб запустити подібну умовну «смарт-мобілізацію».
«Тому що є люди, які, можливо, хочуть бути штурмовиками або займати інші посади. Але вони хочуть розуміти: мною керує фахова людина, коли я буду в окопі, наді мною буде дрон, поруч буде броньована техніка, мій керівник буде дбати про моє життя і в нього точна якісна ситуаційна обізнаність, для нього моє життя - це найголовніше і він буде про нього дбати, і в мене буде довіра до цього керівника», – зазначив Федоров.
Міністр назвав зміни, які відбудуться після запуску «пілоту»:
Відсутність потреби йти до військкомату; Проходження онлайн-тесту, спілкування з рекрутером в «нормальному приміщенні», детальне роз’яснення про місце Навчання з фаховими експертами з поля на «іншому рівні», вивчення ситуаційної обізнаності перед потраплянням на поле бою.
На думку Федорова, подібні зміни можуть призвести до «іншої якості мобілізації».
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2