Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54115412541354145415 ... 14521>
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 13:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Bobua не виходять в 40.
Необхідно 25 календарних років. Як і тобі.
А твої бойові пільгові роки просто збільшать розмір.

Раніше було, що і до 40 років виходили, були якісь варіанти в патрульно-постовій, що рік за декілька зараховували.
Ну і зараз по військовослужбовцям консультація:
Статтею 57 Закону України «Про пенсійне забезпечення» передбачено пільги по обчисленню стажу за час перебування у складі діючої армії, та встановлено, що час служби зараховується до стажу роботи на пільгових умовах, у порядку, встановленому для обчислення строків цієї служби при призначенні пенсії за вислугою років військовослужбовцям.
Пунктом 2.3 розділу 2 Положення №530 передбачено, що час проходження служби, протягом якого особа брала участь в антитерористичній операції зараховується на пільгових умовах – один місяць служби за три. https://legalaid.ua/ua/zarahuvannya-do- ... i-sluzhby/
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 14:47

flyman написав:
  Goodman написав:
  Успіх написав:Не шукай мене
Бо я на, бо я на фронті
Знаєш, де я є?
А я на, а я на фронті
Маєш безліч справ
А я на, а я на фронті
Все життя відклав
Бо я на, бо я на фронті

Тут тобі пояснення підоспіло, чому все так ...
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/ ... 1/7426610/ +
"зрада-зрадонька" про кріпаків
https://dou.ua/forums/topic/45907/

Камєнт
https://dou.ua/forums/topic/45907/#2718802
Неможливо кількістю перемогти країну, яка в 5-7 разів більше за населенням.
Можна перемогти якістю, стратегією, чи їх комбінацією. А кількістю ні.

Та й не зрозуміло, чому Бобуа/Успіх думають, що тотальна мобілізація запорука їх успішного дємбєля? Це дві великі різниці.

а яка у нас якість, яка стратегія...?

я розкажу яка у нас якість.
~60солдатів закривало 1.5км фронту.
~60тис -- 1500км всьогр акт.фронту.
І так було місяців 7. Деякі зістрибнули раніше. А десь, може, закривають довше.
Але сумарно хай 60*3=180тис за 20міс+
Ще у перший місяць фронт був суттєво ширший. Тоді хай 200тис.

всього ~0.5% населення України було на передовій...
І хай ще ~0.5% у теж зоні суттєвого ризику позаду.
Всього 1%...
як таку “якість” оцінити?

А якби на передовій (і екв.) щомісяця приходили нові й обережні солдати -- то нині ми могли би мати вже 60тис*21*2+трохи = 400тис*7 = 2.8млн осіб з військ. досвідом.

Відчуваєте різницю якості двох країн, в одній з яких лише 1% “переМіг” (== зробив більше аніж думав, що зМоже”), а у другій -- вже було би 7%, і далі додавалось би по 1% щокварталу.

Або ще простіша аналогія -- що буде якісніше проти окупантів: Київ (4млн жителів?) у якому лише 40тис навчені поводитись зі зброєю, чи Київ у якому їх вже аж 280тис? Чи може Київ у якому перші 40тис вже вкінець виснажені?
У якому з цих Києвів схочете купити житло, народити дитину...?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:01

Bobua написав:а яка у нас якість, яка стратегія...?

Дивись, так як ти та Успіх, думаю не тільки читаєте фінанс уа, а ще берете участь у підвищенні фінансової грамотності, то є таке поняття "фіксувати прибуток/збитки".

Це потрібно було робити осінню минулого року. Але азартні гравці пішли далі, забуваючи класику: трійка, семірка, туз (творчість Гарматкіна заборонена). Про яку стратегію "ігроманів" можна розмірковувати якщо наратив "відігратися до кордонів 91"?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:20

Вибір за вами ;)

Goodman написав:
  Успіх написав:Не шукай мене
Бо я на, бо я на фронті
Знаєш, де я є?
А я на, а я на фронті
Маєш безліч справ
А я на, а я на фронті
Все життя відклав
Бо я на, бо я на фронті

Тут тобі пояснення підоспіло, чому все так ...
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/ ... 1/7426610/ +
"зрада-зрадонька" про кріпаків
https://dou.ua/forums/topic/45907/

І перше посилання цікаве(уривок з-відти)>>>

"Також Третя штурмова – чи не єдиний підрозділ в Україні, який дає можливість цивільним пройти тестовий тиждень штурмовика і вирішити, чи підходить їм така служба. Якщо ж ні, людина може розвернутися і піти"

Те, що я вище писав - треба дати чіткі правила гри і чіткі терміни, і вибір - куди хочеш піти і на який термін (чим довший термін - тим смачніші плюшки давати) - і все буде Україна! ;)

Ну і друге посилання теж цікаве, хоч і сумненьке... - бо "реалії фронту" такі на моменті.
Тож, потрібні зміни!
І зміни маєте саме ви - тиловики робити/достукуватись, щоб робили чіткі "правила гри" і чіткі терміни!
Чому саме ви?
Бо в іншому випадку - ви просто попадете в ті самі НЕ чіткі правила і терміни, які є зараз... - питання лише часу, чи ви завтра попадете до мене в окоп, чи через декілька місяців
;)
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 01 лис, 2023 15:36, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:31

Успіх написав:
  flyman написав:Це потрібно було робити осінню минулого року. Але азартні гравці пішли далі
Так тут знову я буду вказувати на "колективний Захід" ;)
Нам наобіцяли три короба/100500пакетів допомоги, де будуть 100500 абрамсів і леопарлів, ракет і багато чого іншого... - і ми на весні мали провести потужний контрнаступ, щоб влітку пити каву в Криму і дійти до кордонів 91го :wink:

Але, щось пішло не так...

ти впевнений, що точно "наобіцяли", а не нам тут на марафоні сказали, що наобіцяли (єслі шо, влада нє прічьом, то партнери в отвєті: як в Брилянтовій руці - "нє віновата я, он сам прішол")?

свіжа стаття
https://www.msn.com/en-us/news/world/the-isolation-of-volodymyr-zelensky/ar-AA1ja04r
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 лис, 2023 15:39, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:54

Hotab написав:Bobua не виходять в 40.
Необхідно 25 календарних років. Як і тобі.
А твої бойові пільгові роки просто збільшать розмір.

Як зараз я не цікавився, але маю однокласника-бувшого мента, котрий вийшов на пенсію чи то в 43 чи 44 і вже понад десятиліття ФОП + отримує непогану майорську пенсію. Сусід батьків-раніше дільничний, в 45 теж став пенсіонером, так уже років 15 @ером груші збиває та бухає капітально.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:57

:!:
Востаннє редагувалось drevlyanin в Сер 01 лис, 2023 17:05, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:58

:!:
Востаннє редагувалось drevlyanin в Сер 01 лис, 2023 17:06, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 16:22

Свежая :?: :?: :?:
In an interview for Time magazine that appeared on the same day U.S. House Republicans introduced a bill that excluded military funding for Kyiv, Zelensky said: "The scariest thing is that part of the world got used to the war in Ukraine."

The article cited unnamed members of Zelensky's inner circle describing despondency at the lack of battlefield progress, the inability to curb corruption in Ukraine and the president becoming more isolated in his belief that Kyiv can still prevail.

Гуглоперевод
В интервью журналу Time, которое появилось в тот же день, когда республиканцы Палаты представителей США представили законопроект, исключающий военное финансирование Киева, Зеленский сказал: «Самое страшное то, что часть мира уже привыкла к войне на Украине».

В статье цитируются неназванные члены ближайшего окружения Зеленского, которые описывают отчаяние по поводу отсутствия прогресса на поле боя, неспособности обуздать коррупцию в Украине и того, что президент становится все более изолированным в своей вере в то, что Киев все еще может победить.

Это пересказ статьи, ссылку на которую вчера дал Shaman
Зображення

а об авторе статьи вчера же написал smdtranz
Зображення

Изменю только одно его слово для вас
Пишите уже сразу, что пишет ТАСС, там точно правда.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 54115412541354145415 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість