А не скажеш, чому він не на фронті?(наче здоровим кабанчиком виглядає)
Та мож і на фронті. Як Арестович. Тексти в нього такого самого рівня, в основном порожні лозунги. Не здивуюсь якщо вони разом зараз , за лінією, десь в монако чи тайланді Вже краще слухати Балашова з 5.10. Думаю він тож в монако но хоть не кривляється.
Cлідкував за Балашовим з року так 2010, він емігрував до Італії ще до війни. В Україні він образив декількох "бізнесменів" (Конотопського і Черняка) - і тому на нього відкрили кримінальну справу і арештували всю нерухомість.
Шось немає Флер зі своїми інсайдами. Ок тоді їх висвітлю я. Мій знайомий вчора зустрічався з представником Маркарової - на наступному тижні вона їде в Україну і буде зміна уряду, питання виборів вже вирішене, ЗЕ США вже дістав, дата виборів - квітень наступного року.
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 03 лис, 2023 09:42, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Cлідкував за Балашовим з року так 2010, він емігрував до Італії ще до війни. В Україні він образив декількох "бізнесменів" (Конотопського і Черняка) - і тому на нього відкрили кримінальну справу і арештували всю нерухомість.
а 3,14зднесмен Черняк , даже судя по его ютубчикам , уже и тогда выглядел москалячей подстилкой
Недовго будете читати: Telegram, за словами Данилова, небезпечний "з погляду нацбезпеки": "у мене телеграма немає. Я вважаю, що це дуже небезпечний і вразливий месенджер. І я не визнаю анонімних речей. Якщо до нас надійдуть документи (про заборону Telegram) відповідних" служб, що мають на це право, повірте, за нами не змусить себе чекати». Авторитаризм, диктатура? Ні не чули!
Bobua написав:1тис в день -- це всього 365тис на рік, це якось занадто надовго затягнеться... я так розумію, що до 24.2.22 в Україні вже ж було щонайменше 120тис війська, і їх і досі десь та тримають... тоді 1тис/день -- то аж до 1 березня тільки їх демобілізовувати.
а ще ж позачергові звільнення “за доглядами”... та й втрати якісь та можуть бути, навіть якщо би ідеально вкопались.
Та якщо б рік тому почали, то вже б було замінено 365к(тих, хо на лінії фронту)
А не скажеш, чому він не на фронті?(наче здоровим кабанчиком виглядає) Та мож і на фронті. Як Арестович. Тексти в нього такого самого рівня, в основном порожні лозунги. Не здивуюсь якщо вони разом зараз , за лінією, десь в монако чи тайланді Вже краще слухати Балашова з 5.10. Думаю він тож в монако но хоть не кривляється.
Cлідкував за Балашовим з року так 2010, він емігрував до Італії ще до війни. В Україні він образив декількох "бізнесменів" (Конотопського і Черняка) - і тому на нього відкрили кримінальну справу і арештували всю нерухомість.