Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54495450545154525453 ... 14458>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:54

Shaman написав:
  stm написав:Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? ...

...незрозуміло, що саме мається на увазі...
...влада робить інколи рухи, які виглядають незрозуміло з точки зору логіки, але дуже зрозумілі з точки зору апаратної гри. й багато хто переймається, що війна ще не закінчилася, а хтось вже майбутні посади ділить...

Shaman, що тут незрозумілого? V2 шукає та роздмухує зраду, а stm пояснює спочатку простими доступними словами. Потім езопівською мовою сказала, що він є Д.Білан.))
Це якщо дуже коротко. Взагалі, коли хтось обговорює розумність рішень Головнокомандувача про звільнення генерала, маючи інформацію виключно зі ЗМІ, та не маючи уяви про процедури/документи/підписантів, то виглядає саме так.

ПС. Знов на гілці розвели політсрачі. Намагаються розділити суспільство, заглушити розуміння необхідності об'єднання зусиль під час війни.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:57

Вертаємось до наших баранів)))

«Україна завдяки своїм інформаційним операціям змусила дезертувати 17 тисяч російських солдатів, не зробивши при цьому жодного пострілу», - голова командування спеціальних операцій армії США Джонатан Брага.
https://www.businessinsider.com/ukraine ... ns-2023-11
Шось мені підказує, що до цього результату трохи причетні ті, хто сумлінно розносив українське іпсо, зокрема по різних форумах, тг-каналах, тощо;) Вкотре зауважу, що «м’ясом із мінометами» ми їх не переможемо, а цифровим шляхом (включно з іпсо) – це можливо. Крім того, так ми збережемо життя нашим воїнам. Тобто треба «цифровізувати» нашу армію якомога потужніше.
«Американські військові на тлі можливого протистояння з Китаєм чи РФ закликали інвестувати більше в інформаційні операції, щоб вони могли формувати інформаційне поле битви до, під час та після військових дій.»
https://www.rbc.ua/rus/news/zsu-zhodnog ... 81097.html
Десь я цю виділену фразу вже зустрічала…;) Ммм, «Добавлено: Чт 26 окт, 2023 09:19»:
  fler написав:
  drevlyanin написав:
  fler написав:Ця гілка форуму - своєрідне поле битви, триває інфовійна, де повідомлення кожного - це певний внесок у нашу перемогу (чи навпаки).

Ну це вже геть перебір. :shock:
Флер, вам потрібно зупинитися і спокійно поміркуваті. Тут нема ваших ворогів і їх пошук не несе ніякого конструктиву.

Поле битви, тому що йде інфовійна. В мережах працюють багато ботів, які вкидують шкідливу інформацію про "все погано, треба здаватися, кругом зрада і т.п", а люди її потім розносять і створюють сприятливий для ворога клімат у суспільстві. Я не шукаю на форумі ворогів, а намагаюся формувати суспільну думку у правильному напрямі - єднання заради перемоги…

Не може бути! Американські військові читають наш форум?!)))
А тепер серйозно. Скільки народу читають цей форум, в т.ч. ворогів? Була інфо, що понад 2 тисячі (модери можуть уточнити). Мало? Хто і куди потім розносять інформацію звідси, на які рішення це впливає - лише Богу точно відомо. Окремо взятий форум звісно не здійснює вирішального впливу, але певний внесок у загальну картину він робить.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:05

Успіх написав:хочуть додому.

Саме головне шо у них є дім, куди вони можуть повернутись.
Якщо тут, навіть "форумні глиби розуму" - НЕ можуть вже другий день назвати жодного ДОСТОЙНОГО кандидата, то про що тут ще можна казати?!

Тобі вже два дні пишуть кандидатів, а ти "не піду". Як так? Підтримуй свого кандидата.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:10

fler написав:А тепер серйозно. Скільки народу читають цей форум, в т.ч. ворогів? Була інфо, що понад 2 тисячі (модери можуть уточнити). Мало? Хто і куди потім розносять інформацію звідси, на які рішення це впливає - лише Богу точно відомо.

Так 17 тисяч вже втіки, мабуть. Продаж квитків на літаки не працює, мабуть. Ще москалям цифровий паспорт "прикрутить" замість колумбійців та замбійців:
Після запуску естонського застосунку mRiik на базі "Дії", створення власних застосунків на основі українського застосунку розпочали Колумбія та Замбія.

Про це повідомив віцепрем'єр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на конференції "Diia in DC: презентація цифрових досягнень України" США.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Лучше бы конкретную фамилию.
Кравчук, Кучма и т.д. были профессиональными политиками. И что?
Их результатами довольны?

Це вже кому що подобається - від перефарбованих ватанів до українських націоналістів.
Особисто я буду голосувати за майданну команду - Порошенко, Турчинов, Яценюк. Хто з них буде балотуватись і буде мати найбільший рейтинг - за того і проголосую. Їх результатами задоволений, вперше за 30 років.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:21

fler написав:
  Shaman написав:
  stm написав:Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? ...

...незрозуміло, що саме мається на увазі...
...влада робить інколи рухи, які виглядають незрозуміло з точки зору логіки, але дуже зрозумілі з точки зору апаратної гри. й багато хто переймається, що війна ще не закінчилася, а хтось вже майбутні посади ділить...

Shaman, що тут незрозумілого? V2 шукає та роздмухує зраду, а stm пояснює спочатку простими доступними словами. Потім езопівською мовою сказала, що він є Д.Білан.))
Це якщо дуже коротко. Взагалі, коли хтось обговорює розумність рішень Головнокомандувача про звільнення генерала, маючи інформацію виключно зі ЗМІ, та не маючи уяви про процедури/документи/підписантів, то виглядає саме так.

ПС. Знов на гілці розвели політсрачі. Намагаються розділити суспільство, заглушити розуміння необхідності об'єднання зусиль під час війни.

ви маєте додаткову інфо? ось тут трохи по-іншому пишуть
Зеленський звільнив Хоренка за поданням міністра оборони Умєрова
... Володимир Зеленський звільнив командувача ССО ЗСУ Віктора Хоренка за поданням міністра оборони Рустема Умєрова. ...

"Згідно з законом України про національну безпеку, командувачі видів, окремих родів військ (сил) Збройних Сил України призначаються на посаду і звільняються з посади президентом України за поданням міністра оборони України", ...

процедури треба витримувати, на цьому базується правове суспільство
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:37

stm написав:
  Shaman написав:що це ви не у властивому стилі щось коментуєте? чим зачепило? :shock:

а що у наказах десь вказується реальна причина? де це? загальні фрази й все.

яка не була б причина, керівник має визвати людини й сказати їй про це. деякі директора перекладають цю функцію на HR. а коли звільняють не попереджаючи безпосереднього керівника - підстава для такого може бути, якщо хтось сильно накосячив, але частіше це якийсь апаратні ігри.

й чого ви про Залужного, якщо всюди пишуть, що указ підписав президент?

Шаман, Вы же нанимаете сотрудников. Вы сейчас меня зацепили действительно. Именно Вы и именно сейчас.

меня тоже зацерила фраза "наемный сотрудник", понятно, что армия типа "контрактная", военнослужащие (тем более генералы, дослужился до генерала??) всегда считали себя служивыми (несли военную службу)
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:45

Rack написав:
  prodigy написав:

Вот увидите - возьмет таки свои 72%.

що опять?

його виборці переважно жінки, тому що важко зрозуміти на слух що він
мляво муркоче, але зміст не важликий -красота і харізма найголовніше (якщо читають жінки-прошу вибачити, ніякого сексизму)

мій прогноз-СБУ заведе не нього справу (як на іноагента), якщо в ОП визнають
арестовича загрозою для ЗЕ, то я на 100% впервнений, що до виборів він не буде допущений

пс до речи, податки з семінарів (де 1500к за персону) він 100% не платив, про монетізацію ютубу не знаю
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 14:46

jump написав:
  Успіх написав:Так би мовити - зробити мені подарунок - пришвидшити демобілізацію

Доляреку, певно вже недовго залишилось...

Поки маєш можливість - шкреби на 3 квартиру або одразу таунхаус! 8) На цивілці цього не заробиш

Представники США і ЄС обговорюють із Україною можливість переговорів з РФ
У цих обговореннях, зокрема йшлося про те, від чого Україні, можливо, доведеться відмовитися, щоб досягти домовленостей.
ці дискусії є відображенням ситуації на фронті та політичної ситуації у Європі та США.

Обговорення почалися на тлі занепокоєння американських і європейських посадовців тим, що війна зайшла в глухий кут, а також можливістю продовжувати надавати допомогу Україні, заявили посадовці.

Вони кажуть, що в уряді США занепокоєні тим, наскільки менше уваги громадськості привертає війна в Україні з моменту початку конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС. Посадовці побоюються, що така зміна може ускладнити отримання додаткової допомоги для України.

Посадовці також заявляли, що Україна, ймовірно, матиме час до кінця року або трохи більше, перш ніж розпочнуться більш термінові дискусії про мирні переговори. Американські посадовці поділилися своїми думками щодо таких термінів з європейськими союзниками, зазначає телеканал.
https://www.eurointegration.com.ua/news ... 4/7172830/

певно на вибори уже вернешся демобілізованим та й успішно проголосуєш...за кота :lol: :oops:

Лучше было дать прямую ссылку на первоисточник информации - https://www.nbcnews.com/news/world/us-european-officials-broach-topic-peace-negotiations-ukraine-sources-rcna123628
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4856 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 15:10

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:.......
пс. а у slon_nosov син воює. так що комусь тут свій рот трохи прикрити варто було б.

Я, вроде, ничем не оскорбил ни Slon_Nosov, ни его сына.
Может, Вам стоит немного успокоиться?

ні, це саме вам вам слід заспокоітися, це ви кидаєте в город slon_nosov камінь про "щирих патріотів", хоча на відміну від вас він таки патріот, а от ваші де, щоб ви мали хоч якесь моральне право йому щось подібне писати?

"В огород" slon_nosov я ничего не бросал и в его адрес я не сказал ни слова.
Вам сильно хочется развести срач на ветке?
Можете продолжать. Без меня.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4856 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 54495450545154525453 ... 14458>
Форум:
+ Додати