Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54485449545054515452 ... 14488>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 12:43

ЛАД написав:Вы не поняли?
Я написал о том, что те, кто выбрал как раз не "скиглять". Скиглять те, кто проголосовал против.

Не зрозумів шо означає "проголосовал против"? Особисто я голосував за, а не проти. А ось, наприклад, Успіх пише шо він голосував проти. Розумієте у чому відмінність?
А насчёт "договорились посередине и зробили їх разом" - как раз этого не сделали.

У сенсі нє сдієлалі? Все зробили, це розмінування, облаштування пунктів пропуску біля тимчасово окупованих територій, будівництво доріг. Відведення наших військ з позицій у Станиці Луганський, Золотому, Петровському. Історія з клістронами. Очільником СБУ Бакановим.
Можете продолжать думать, что с Порошенко или любым другим могли подготовиться сколько-нибудь заметно лучше.

А я у вас питав як мені думать? Можливо ви замислитесь над своїм вибором? Хоча й запізно.
https://prm.ua/teteruk-rifmaster-kuzmen ... aziv-vini/
“Тому що питання не в тому, які якості у президента України, якості перемовника з хутіним, а питання в тому, що ані президенту Порошенку, ані президенту Зеленському з хутіним нема про що домовлятися. Бо хутін хоче нас вбити: як кожного з нас, українця, так і держави в цілому. А ми хочемо вижити”, – додав Андрій Тетерук.

“Тому що такі невігласи, які брешуть насамперед українцям, брешуть самим собі. Тому що, не розуміючи, в чому насправді є запорука нашої перемоги, він ніколи її не отримає. Коли він каже, що він знає, що він зможе домовитись з хутіним – це брехня. Брехня насамперед самому собі”, – підкреслив Андрій Тетерук.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 12:49

lapay написав:
  ЛАД написав:Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?

Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки.
І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.

+
Оце дійсно буде найкращий варіант президентських виборів. Ну і щоб 2 рази не вставати, скоротити чисельність ВР втричі, бо по перше Україні стільки депутатів нафік не потрібно, а по друге, за місця що залишилися буде сильніша конкуренція, за рахунок чого відсіються зовсім випадкові особи.
Можливо корисним буде ввести другу палату(типу сенату) із 25-30 людей, котра складатиметься із обраних голів регіонів(областей та можливо мерів найбільших міст). ВСЕ! Адміністрацію президента на звалише історії!
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 12:55

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:.......
пс. а у slon_nosov син воює. так що комусь тут свій рот трохи прикрити варто було б.

Я, вроде, ничем не оскорбил ни Slon_Nosov, ни его сына.
Может, Вам стоит немного успокоиться?

ні, це саме вам вам слід заспокоітися, це ви кидаєте в город slon_nosov камінь про "щирих патріотів", хоча на відміну від вас він таки патріот, а от ваші де, щоб ви мали хоч якесь моральне право йому щось подібне писати?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:00

Shaman написав:наймаю, й мене наймають - й що?

бачив зовсім різні випадки - людина звільнилася - її паплюжать. людина необґрунтовано звільнили - теж паплюжать. це буває, на жаль частіше, ніж коли когось звільняють за явний косяк - й в такому випадку зазвичай зрозуміло за що саме. й людина частіше не каже, що була не в курсі, зо що.

випадок, що людину звільнили обґрунтовано, а вона бреше, що ні сном, ні духом про звільнення - ось це дуже малоймовірно

Т.е. мир не справедлив, но надо бороться? или пускай меня паплюжат?
Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? Сильные личности не имеющие претензии друг к другу ))) И все эмоционально со мной согласны, но как это меняет запись в моей трудовой)))
Мне вся эта ситуация напоминает прикол:
- Не волнуйтесь, всё будет выполнено на высшем уровне. От нас этим займётся специально отдрюченный человек.
- Обученный...?
- Не без этого.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:12

stm написав:
  Shaman написав:наймаю, й мене наймають - й що?

бачив зовсім різні випадки - людина звільнилася - її паплюжать. людина необґрунтовано звільнили - теж паплюжать. це буває, на жаль частіше, ніж коли когось звільняють за явний косяк - й в такому випадку зазвичай зрозуміло за що саме. й людина частіше не каже, що була не в курсі, зо що.

випадок, що людину звільнили обґрунтовано, а вона бреше, що ні сном, ні духом про звільнення - ось це дуже малоймовірно

Т.е. мир не справедлив, но надо бороться? или пускай меня паплюжат?
Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? Сильные личности не имеющие претензии друг к другу ))) И все эмоционально со мной согласны, но как это меняет запись в моей трудовой)))
Мне вся эта ситуация напоминает прикол:
- Не волнуйтесь, всё будет выполнено на высшем уровне. От нас этим займётся специально отдрюченный человек.
- Обученный...?
- Не без этого.

а от тепер пішли недолугі аналогії, з яких незрозуміло, що саме мається на увазі...

спробуйте без цих жартів чітко сформулювати, що бажали сказати - якщо є бажання це обговорити.

а повертаючись до нашого випадку. ви натякаєте, але впевнено не кажете - хто саме звільняє керівника ССО - президент чи Залужний? я так розумію, що президент.

якщо людина про своє звільнення дізнається зі ЗМІ, й про це відверто каже - а чому й ні. керівництво проявило свою слабкість, зробивши так. якщо він знав, а все одно каже, що зі ЗМІ - то тоді хтось має виступити, та сказати це не так, процедура була дотримана. Людина ж з наказом має бути ознайомлена?

влада робить інколи рухи, які виглядають незрозуміло з точки зору логіки, але дуже зрозумілі з точки зору апаратної гри. й багато хто переймається, що війна ще не закінчилася, а хтось вже майбутні посади ділить...

й в чому ваша така особиста зацікавленість? :roll:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:18

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Нагадати скільки ми втратили за 2 тижні?
От це була б дуже цінна інформація.

Для врага. :)
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:22

lapay написав:
  ЛАД написав:Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?

Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки.
І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.

Лучше бы конкретную фамилию.
Кравчук, Кучма и т.д. были профессиональными политиками. И что?
Их результатами довольны?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:36

Shaman написав:й в чому ваша така особиста зацікавленість? :roll:

Потому что сейчас мне доказывают что уволили человека на большом посту без причины, просто указом, он ничего не подписал и вообще ничего не знает. Главнокомандующий вооруженных сил тоже бесправен и тоже ничего не подписывает.
Т.е. власть Президента абсолютна над этой должностью и должностью главкома вооруженных сил, можно нагнуть ещё раз.
Просто другой Президент будет более справедливым и не будет пользоваться этой несправедливой возможностью )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:40

А таки в 40-50+ є більше що/кого втрачати! ;)

Slon_Nosov написав:Після відпочинку приходить розуміння що фарт не вічний. Але він не кидається на своїх знайомих коли був у відпусці, не питає чому саме він на війні.
Таки він у вас ще дуже молодий і, напевно, ще без дружини/дітей і тому НЕ докінця розуміє, що "фарт не вічний"!

Я, наприклад, теж не розумію своїх молодих(25-30р) побратимів, які хочуть додому. От їм то для чого хочеться цивільного життя - щоб просто бути вільними?
Бо - дружини/дітей не мають, з батьками бачу/чую майже не спілкуються... - тобто, нах їм повертатись, якщо тут(коли на пару днів відходять в тил) собі можуть і по сільських магазинах пройтись, і сільських дівчат "пощИпати"... і зарплати такі вдома не зароблять.
Ну то нах їм рватись додому?
  jump написав:Доляреку, певно вже недовго залишилось...

Поки маєш можливість - шкреби на 3 квартиру або одразу таунхаус! На цивілці цього не заробиш

Представники США і ЄС обговорюють із Україною можливість переговорів з РФ
Так я більше року запрошую всіх - "шкребти на квартиру", але ще чогось ніхто не зголосився.
Може ти піди на фронт, поки є можливість "шкребти на квартиру"?
  jump написав:певно на вибори уже вернешся демобілізованим та й успішно проголосуєш...за кота
Якщо до виборів повернусь - то на них я НЕ піду!

Якщо тут, навіть "форумні глиби розуму" - НЕ можуть вже другий день назвати жодного ДОСТОЙНОГО кандидата, то про що тут ще можна казати?!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 13:43

ЛАД написав:А то, что Ротшильды и Круппы были местные, что-то меняет?

В данной ситуации меняет - за местных не позвонит дающий деньги дядя из Вашингтона и не скажет "этих плиззз не трогайте, им выгоднее делать болты - пусть делают болты, гайки же мы даем, правда?" - а в результате управления своим военпромом в стране нет...
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 54485449545054515452 ... 14488>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор