ЛАД написав:Вы не поняли? Я написал о том, что те, кто выбрал как раз не "скиглять". Скиглять те, кто проголосовал против.
Не зрозумів шо означає "проголосовал против"? Особисто я голосував за, а не проти. А ось, наприклад, Успіх пише шо він голосував проти. Розумієте у чому відмінність?
А насчёт "договорились посередине и зробили їх разом" - как раз этого не сделали.
У сенсі нє сдієлалі? Все зробили, це розмінування, облаштування пунктів пропуску біля тимчасово окупованих територій, будівництво доріг. Відведення наших військ з позицій у Станиці Луганський, Золотому, Петровському. Історія з клістронами. Очільником СБУ Бакановим.
Можете продолжать думать, что с Порошенко или любым другим могли подготовиться сколько-нибудь заметно лучше.
А я у вас питав як мені думать? Можливо ви замислитесь над своїм вибором? Хоча й запізно. https://prm.ua/teteruk-rifmaster-kuzmen ... aziv-vini/ “Тому що питання не в тому, які якості у президента України, якості перемовника з хутіним, а питання в тому, що ані президенту Порошенку, ані президенту Зеленському з хутіним нема про що домовлятися. Бо хутін хоче нас вбити: як кожного з нас, українця, так і держави в цілому. А ми хочемо вижити”, – додав Андрій Тетерук.
“Тому що такі невігласи, які брешуть насамперед українцям, брешуть самим собі. Тому що, не розуміючи, в чому насправді є запорука нашої перемоги, він ніколи її не отримає. Коли він каже, що він знає, що він зможе домовитись з хутіним – це брехня. Брехня насамперед самому собі”, – підкреслив Андрій Тетерук.
ЛАД написав:Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?
Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки. І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.
+ Оце дійсно буде найкращий варіант президентських виборів. Ну і щоб 2 рази не вставати, скоротити чисельність ВР втричі, бо по перше Україні стільки депутатів нафік не потрібно, а по друге, за місця що залишилися буде сильніша конкуренція, за рахунок чого відсіються зовсім випадкові особи. Можливо корисним буде ввести другу палату(типу сенату) із 25-30 людей, котра складатиметься із обраних голів регіонів(областей та можливо мерів найбільших міст). ВСЕ! Адміністрацію президента на звалише історії!
wild.tomcat написав:....... пс. а у slon_nosov син воює. так що комусь тут свій рот трохи прикрити варто було б.
Я, вроде, ничем не оскорбил ни Slon_Nosov, ни его сына. Может, Вам стоит немного успокоиться?
ні, це саме вам вам слід заспокоітися, це ви кидаєте в город slon_nosov камінь про "щирих патріотів", хоча на відміну від вас він таки патріот, а от ваші де, щоб ви мали хоч якесь моральне право йому щось подібне писати?
бачив зовсім різні випадки - людина звільнилася - її паплюжать. людина необґрунтовано звільнили - теж паплюжать. це буває, на жаль частіше, ніж коли когось звільняють за явний косяк - й в такому випадку зазвичай зрозуміло за що саме. й людина частіше не каже, що була не в курсі, зо що.
випадок, що людину звільнили обґрунтовано, а вона бреше, що ні сном, ні духом про звільнення - ось це дуже малоймовірно
Т.е. мир не справедлив, но надо бороться? или пускай меня паплюжат? Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? Сильные личности не имеющие претензии друг к другу ))) И все эмоционально со мной согласны, но как это меняет запись в моей трудовой))) Мне вся эта ситуация напоминает прикол: - Не волнуйтесь, всё будет выполнено на высшем уровне. От нас этим займётся специально отдрюченный человек. - Обученный...? - Не без этого.
бачив зовсім різні випадки - людина звільнилася - її паплюжать. людина необґрунтовано звільнили - теж паплюжать. це буває, на жаль частіше, ніж коли когось звільняють за явний косяк - й в такому випадку зазвичай зрозуміло за що саме. й людина частіше не каже, що була не в курсі, зо що.
випадок, що людину звільнили обґрунтовано, а вона бреше, що ні сном, ні духом про звільнення - ось це дуже малоймовірно
Т.е. мир не справедлив, но надо бороться? или пускай меня паплюжат? Теперь давайте более предметно борьба более действенна когда я на эмоциях: генеральный долбоеб просто заставил директора меня уволить, а директор пупсик и очень сильная личность, но это всё подковерные игры? Кто я и директор в этой борьбе? Сильные личности не имеющие претензии друг к другу ))) И все эмоционально со мной согласны, но как это меняет запись в моей трудовой))) Мне вся эта ситуация напоминает прикол: - Не волнуйтесь, всё будет выполнено на высшем уровне. От нас этим займётся специально отдрюченный человек. - Обученный...? - Не без этого.
а от тепер пішли недолугі аналогії, з яких незрозуміло, що саме мається на увазі...
спробуйте без цих жартів чітко сформулювати, що бажали сказати - якщо є бажання це обговорити.
а повертаючись до нашого випадку. ви натякаєте, але впевнено не кажете - хто саме звільняє керівника ССО - президент чи Залужний? я так розумію, що президент.
якщо людина про своє звільнення дізнається зі ЗМІ, й про це відверто каже - а чому й ні. керівництво проявило свою слабкість, зробивши так. якщо він знав, а все одно каже, що зі ЗМІ - то тоді хтось має виступити, та сказати це не так, процедура була дотримана. Людина ж з наказом має бути ознайомлена?
влада робить інколи рухи, які виглядають незрозуміло з точки зору логіки, але дуже зрозумілі з точки зору апаратної гри. й багато хто переймається, що війна ще не закінчилася, а хтось вже майбутні посади ділить...
ЛАД написав:Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?
Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки. І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.
Лучше бы конкретную фамилию. Кравчук, Кучма и т.д. были профессиональными политиками. И что? Их результатами довольны?
Shaman написав:й в чому ваша така особиста зацікавленість?
Потому что сейчас мне доказывают что уволили человека на большом посту без причины, просто указом, он ничего не подписал и вообще ничего не знает. Главнокомандующий вооруженных сил тоже бесправен и тоже ничего не подписывает. Т.е. власть Президента абсолютна над этой должностью и должностью главкома вооруженных сил, можно нагнуть ещё раз. Просто другой Президент будет более справедливым и не будет пользоваться этой несправедливой возможностью )))
Slon_Nosov написав:Після відпочинку приходить розуміння що фарт не вічний. Але він не кидається на своїх знайомих коли був у відпусці, не питає чому саме він на війні.
Таки він у вас ще дуже молодий і, напевно, ще без дружини/дітей і тому НЕ докінця розуміє, що "фарт не вічний"!
Я, наприклад, теж не розумію своїх молодих(25-30р) побратимів, які хочуть додому. От їм то для чого хочеться цивільного життя - щоб просто бути вільними? Бо - дружини/дітей не мають, з батьками бачу/чую майже не спілкуються... - тобто, нах їм повертатись, якщо тут(коли на пару днів відходять в тил) собі можуть і по сільських магазинах пройтись, і сільських дівчат "пощИпати"... і зарплати такі вдома не зароблять. Ну то нах їм рватись додому?
jump написав:Доляреку, певно вже недовго залишилось...
Поки маєш можливість - шкреби на 3 квартиру або одразу таунхаус! На цивілці цього не заробиш
Представники США і ЄС обговорюють із Україною можливість переговорів з РФ
Так я більше року запрошую всіх - "шкребти на квартиру", але ще чогось ніхто не зголосився. Може ти піди на фронт, поки є можливість "шкребти на квартиру"?
jump написав:певно на вибори уже вернешся демобілізованим та й успішно проголосуєш...за кота
Якщо до виборів повернусь - то на них я НЕ піду!
Якщо тут, навіть "форумні глиби розуму" - НЕ можуть вже другий день назвати жодного ДОСТОЙНОГО кандидата, то про що тут ще можна казати?!
ЛАД написав:А то, что Ротшильды и Круппы были местные, что-то меняет?
В данной ситуации меняет - за местных не позвонит дающий деньги дядя из Вашингтона и не скажет "этих плиззз не трогайте, им выгоднее делать болты - пусть делают болты, гайки же мы даем, правда?" - а в результате управления своим военпромом в стране нет...