Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54855486548754885489 ... 14846>
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 20:39

Denik написав:
  budivelnik написав:За загинувшого ми платимо 15 млн....
Як думаєте -якби ми не ввели відміну безакцизного ввезення ми б завезли
додатково 10 000 авто
які б врятували 1000 СОЛДАТ
і Держбюджет би на цьому зекономив 2 млрд грн...
навіть якщо при цьому ще 190 000 українців отримали б по корчу вартістю в 3000 доларів

То може варто розглядати варіанти які б ДОЗВОЛЯЛИ заробляти ?
Звідки математика, що 10 авто рятують солдата???
Знаю статистики трохи більше Вас і з цим не згоден.
Я не маю доступу до трьох складових
Перше - скільки авто на фронті
Друге - скільки поранених всього
Третє - скільки поранених не встигли доправити для надання основної медичної допомоги

Якщо маєте - то можете не відкриваючи військову таємницю висловити своє ІМХО
Так скільки авто додатково потрібно щоб врятувати ОДНОГО Солдата?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 20:45

Василь-Рівне написав:
  _Mykola_ написав:можна звичайно купити у бариг,

Ботаєм па фєнє? :twisted: В курсі, що барига означає продавець краденого? Га ? :twisted: Коли вже з Ваших макітр вивітриться оця радянська ненависть до тих, хто наразі тримає економічний фронт, платить податки, возить ті самі дрони та запчастини до них, донатить на ЗСУ, волонтерам? :twisted: Я і є той "барига" який паше з ранку і до ночі, платить податки і немає ЖОДНОГО вихідного дня - підкреслюю - ЖОДНОГО всі дні у мене робочі. От з такими як Ви нам і ворогів не потрібно, правильно казав xуйло - Україну не треба чіпати вони самі там одне одному горлянки поперегризають, це він про Вас і про таких як Ви казав! Немає нічого гіршого в ці важкі часи за ненависть до людей праці! :twisted:

Ще раз, зібрати простий дрон зі складових коштує 250 у.е + 1200 грн батарея з 6 елементів 21700, все що вище, це не волонтерство, а заробіток з множенням ціни.
Я розумію, заробіток в 25% на операційну діяльність, але більше 100% це здирництво.

Мене трохи вкурвлює, коли таку батарею продають військовим за 5 - 7 тисяч. Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.

Може дійде так по простому, без фєні, що ще і совість треба мати?
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Вів 07 лис, 2023 20:53, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 20:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Василь-Рівне написав:Коли вже з Ваших макітр вивітриться оця радянська ненависть до тих, хто наразі тримає економічний фронт, платить податки,
Я думаю тоді, коли в ці макітри ввібють реалії життя.
Реалії прості
Всі хто щось робить- купують і продають...
Айтішники купують результати чужих розробок(програми/компютери) продають свій час створюючи те що в них замовляють
Двірник продає час/енергію махаючи мітлою - отримує гроші на які купує продукти/послуги...

Тобто у цьому світі всі щось продають і щось купують...
Якщо купуючи/продаючи - вони ще й сплачують податки - то чим більше сплатили - тим краще для усіх...
От тільки культури сплати податків і розуміння основ економіки - в Україні малувато( хоча більше ніж в педерації і менше ніж на Заході...)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 20:53

antey1969 написав:
  whois2010 написав:
  antey1969 написав:Сейчас это тему пытаются подогреть только Сывочолый Гетьман и рашка

ну дійсно, ні слуга народу жовква не відкривав рот на Залужного, ні слуга народу Безугла, не звільняли без попередження і без узгодження з Залужним керівника ССО.
Це все Порошенко і московіти. Прошу вас приїхати в Україну і любити творчість та результати діяльності кабаре-95 тут, на місці.

Ох как вас пробрало то.
Но при чем тут к Залужному взрыв боевой гранаты у кого-то дома?
Только то, что этот кто-то состоял при Залужном. Так это еще не значит, что он святой. А вот то что у нас сейчас полный бардак с боеприпасами на руках кого ни попадя - это факт.

Бардак в головах - один светоч дарит боевые гранаты :shock: а другой по разным версиям то ли ими жонглирует толи не может отличить их от рюмок. Правда отметим что тип гранаты и ее внешний вид как-то в прессе умалчивается... Чтобы там не было но моральный облик обоих тот еще. И не надо тут теории заговора - не принял бы он этот подарок (ну там вдруг сказал бы что держслужбовцям подарки не положено :oops: и отказался бы) и все планы заговорщиков рассыпаются как карточный домик.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 20:58

_Mykola_ написав:Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.
Не треба віртуально розбиратись...
Знаєте як зробити дешевше - зробіть...
Вдячні будуть усі..і військові і люди яким Ви покажете як зробити більше/краще/якісніше...

От тільки за 30 років в бізнесі я переконався що виконати можна всього два пункти з трьох з вислову
Зробимо швидко/якісно/дешево - виберіть будь-яких два пункти.

Єдине прохання
Тільки не треба розповідати що для того щоб зробити так як Ви хочете - треба щоб ТОСЯ прийшла і ще щось доробила...
Ті хто роблять - їм також фаберже (чужі ) заважають , і тому вони як жіжачки
Колються/плачуть ...але випускають дрони нехай навіть по вищим ніж Ви можете але не робите цінам
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 21:01

_Mykola_ написав:Мене трохи вкурвлює,

Вкурвлює? Бери і працюй щоб не вкурвлювало! :twisted: Роби здорову конкуренцію, вози фурами і контейнерами ( але при цьому ти ГАРАНТОВАНО отримаєш купу мікроінфарктів + ще більше мікроінсультів) і ціни поповзуть додолу! :twisted: І головне - схід (Китай) штука тонка, там де у них дешево це ЛАЙНО !!! Там де дорого це якісний продукт, можу багато і довго про це писати, але тут це офтоп ! І головне - затям і запиши собі скетч маркерамі на лобі - не працелюбні україннці тобі ворогі, а кацапи - поважай своїх співвітчизників і навіть тих, хто щось продає дорого, але ці речі потрібні на вчора і вони якісні, і вони зберігають життя та здоров'я наших Воїнів !!! :twisted:
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 21:09

Ukrainian написав:
  Schmit написав:
[quote="5642817:Bobua"
Юрій Бутусов
Тут мала б бути наша тилова лінія оборони "фортеці Авдіївка", але подивіться, за дев'ять років війни, за півтора роки повномасштабного вторгнення для обладнання цієї насипи як тилової лінії оборони Авдіївки не зроблено нічого.

https://mobile.facebook.com/story.php?s ... 0909172681

[/quote

Падлюки...

Зараз вилізуть зефани і прокоментують, що то все брехня зрадофілів. Ми вже перемогли, контрнаступ йде за планом.

Дев’ять років війни хто був президентом ?

9років тому -- це не тоді обстріли і смерті укр.військових були так нечасто, що про кожен випвдок казали в новинах...?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 21:11

katso написав:Правда отметим что тип гранаты и ее внешний вид как-то в прессе умалчивается...

отметім, шо ви брешете
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 21:16

budivelnik написав:Перше - скільки авто на фронті

Багато. Більше аніж потрібно.
  budivelnik написав:Друге - скільки поранених всього

Небагато. Бо в основному - контужені. Вони не потребують негайної допомоги.
  budivelnik написав:Третє - скільки поранених не встигли доправити для надання основної медичної допомоги

Їхати евакуювати краще на M103 або МТ-ЛБ. Після першого етапу можна везти чимось тіпа швидкої допомоги.
  budivelnik написав:Так скільки авто додатково потрібно щоб врятувати ОДНОГО Солдата?

Додаткові авто по 1000 доларів потраплять лише к солдатам без прав, або любителям нетверезої їзди, як цивільним так і військовим. В військкоматі немає можливості перевірити всіх на схильність до алкоголю в непростих умовах. На цивілці - тим більше немає взводного, який може контролювати схильних до аватарства.

Висновок простий. Авто по 1000 доларів потраплять до безвідповідальних осіб, особливо цивільним, які частіше всього без автоцивілки скоюватимуть дтп з травмуванням або смертельними наслідками.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 21:19

_Mykola_ написав:Мене трохи вкурвлює, коли таку батарею продають військовим за 5 - 7 тисяч. Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.

Прості дрони або FPV-дрони в аеророзвідці не використовуються
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 54855486548754885489 ... 14846>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти