Ні 85 х 7.5 = 637.5 доларів.
А вартість чогось типу дизеля перевищувала 1000 доларів без податків на до розмитнення при нафті по 100 в серпні-вересні.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРаджу ознайомитися з ринком, а потім щось писати. А то виходить як з помилкою кількості авто в 5 разів. В Болгарію, Словаччину, Угорщину ввозиться російська нафта. Завод в Болгарії належав Лукойлу. В Туреччині санкцій немає зовсім. Ніхто не скасовував "казахський" дизель або всякі мікси. ![]()
В мене склалася думка, що Denik то не людина а якийсь український аналог "чату GPT"-все на світі знає(що можна знайти в неті) але налаштуання якісь специфічні. ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРаджу почитати законодавство Імпортний акциз - 213,5 євро за 1000 літрів =0,78 тонни ПДВ - 20% від кінцевої ціни При цьому Ви створюєте враження повного неадеквата в економіці + навіть не розумієте що ваші уточнення - грають на мою користь. При цьому при теоретично існуючих 8,8 млн авто - у нас море авто яких вже давно не має , вухасті запорожці, москвичі 401-412 , копійки/трійки/четвірки/шестірки вазів, 21-24 волги - вони десь стоять...але вони вже десятки років не їздять І останнє Нам повезло що москалі напали Заходу діватись нікуди Але наша війна з економічної точки зору для Заходу вартує копійки...тому педерація програє... Ми втратимо ...тисяч солдат не хочу називати цифру хоча й чітко її уявляю сотні тисяч загинувших мирних і мільйони емігрувавших.... Наша чисельність опуститься до 20-25 млн....при чому з дико перекошеною демографією , у нас і так був провал в 2005-2010 по народжуваності і на нього накладеться ще й еміграційна хвиля.... І в таких умовах пробувати відмовитись від інструментів ( а машини це вже давно інструмент ) і пробувати не їсти мяса, заборонити алкоголь/тютюн , збільшити вартість палива...- це повністю знищить економіку.і тоді почнеться друга хвиля еміграції...і якщо чисельність впаде до млн - нас вже нічого не врятує. Тому вихід один Перше - перемогти Друге - дозволено все що прямо не заборонено Третє - зняти ще совкові заборони Четверте - вбити в макітри тих хто залишився що у нас можна дуже добре жити, бо є клімат,територія і відсутня будь-яка конкуренція...бери й роби... Тільки так - у нас буде шанс А пробувати розвиватись використовуючи зарегульоване законодавство Швеції чи ФРН - це шлях в нікуди Точно так само як підтримувати лозунги крайніх(будь-то веганів чи екологістів) - для нас це задороге задоволення.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЧітко підмічено , я якось про це не подумав Тепер пазли сходяться... Спробуйте коли відповідаєте - витерти в цитуванні що відповідаєте йому Подивимось чи зможе тоді відповідати. ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ мене два сусіди брати молоді хлопці пішли добровольцями, вони аеророзвідники, так от спершу купили москвича, потім жигуль шістку, зараз бачу стоїть старенький бус фольцваген транспортер, це те що я бачив своїми очима, можу навіть сьогодні спитати навіщо їм ті москвичи та жигулі. Коли я чую про вступ до Євросоюзу я теж про це думаю, це не дасть нам стрімко розвиватись як це зробили азійські тигри, ми будемо сировинною багнюкою євроспільноти, але виходу наразі немає, на жаль. ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Мы с товарищем тут скинулись и купили Шевроле-Нива, очень довольны, полноприводная, по ямам, склонам и бездорожью то, что надо. И запчасти недорогие, постоянно приходится что-то менять, потому что езда в режиме ралли. За год стала типично боевой машиной с дырками в корпусе заклеенными скотчем.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНі, не на Вашу. Орки серйозно пошкодили нафтопереробку в Україні. І ми імпотуємо не нафту, а нафтопродукти. Ціни на дистиляти перед митницею можна оцінити +- як вартість керосину.
якась рашкінська роснефть може продати в Туреччину дизель по 900$ т. Його 3 перепродадуть, зміксують та ціна перед нашою митнецею буде 950-1000$ / т. 200 дол/т + 20% ПДВ - дасть приблизно 40% податкового навантаження. При цьому суми акцизів не покривають видатки на ремонт доріг. Тобто виходить, що з 1 т палива оркам в бюджет може потрапити до 500 дол. А в Україні під час воєнного стану на сили оборони потрапить максимум половина від ПДВ, тобто 100 дол. Отака невтішна економіка нафтопродуктів під час війни. Тому я і кажу, що на нафтопродукти треба підняти податки десь до 100% від цін на митниці щоб компенсувати потік грошей, які йдуть противнику. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну И почему никто не пишет о принятии решения Сенатом США отправлять замороженные активы РФ на восстановление Украины? Полагаю порционно и под присмотром
![]() После даже первого, небольшого транша разблокируется возможность провернуть такой же финт в Европе. ![]() freeze
в тылу пилят шо могут. на поскоте возле областной больнички есть детская. сделали ремонт, повесили разноцветные буковки, а напротив окон и под окнами вдоль всей стены за изгородью понаставили вряд скамейки, на которых никто не присядет и через дорогу крымская - типа бульвар со скамейками. какойто сюр... прохожу мимо и матерюсь, шо некуда деньги сча девать. купите, пошлите шо то нужное ребятам на войну - нихрена не меняется... берегите себя. stm тода скамейками не обойдутся, надо будет серьёзно "осваивать"...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|