Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15071508150915101511 ... 2913>
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:13

Denik написав:
  BIGor написав:Нагадайте, коли харківський ринок "Барабашово" закрили для росіян? Ти таке ляпаєш, яка економічна війна?

Газову війну не пам'ятаєш? Та ледь теплі батареї?

коли харківський ринок "Барабашово" закрили для росіян?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:13

Denik написав:
  flyman написав:Денік скоріше за все що нема духовних скрепів, однополі партнери, паради гордості і таке подібне

Це все їх особиста справа.
Я про те, що до шлюбу ставляться як до бізнесу а не до інтимних речей. Через це зайняті майном, а не один одним та дітьми. Зате в Німеччині один з найновіших автопарків.

як то кажуть в подібних випадках: "нам би їхні проблеми"
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:17

Bolt написав:Аж гордість бере:
https://m.censor.net/ua/news/3455018/uk ... ykiv_video
💪

А схоже на мафіозні розбірки. Ще і строк впаяють. Цікаво, що менше зло - втратити 35 тис. Євро чи присісти в мусульманську в'язницю на 10 років?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:27

Re: Еміграція, заробітчанство

Denik написав:
  flyman написав:Денік скоріше за все що нема духовних скрепів, однополі партнери, паради гордості і таке подібне

Це все їх особиста справа.
Я про те, що до шлюбу ставляться як до бізнесу а не до інтимних речей. Через це зайняті майном, а не один одним та дітьми. Зате в Німеччині один з найновіших автопарків.

Всю історію людства, для вищих щаблів шлюби були інструментом, потроху цей підхід переймало все суспільство. Щасливі були ті, в кого цей інструмент співпадав з уподобаннями.
Що дивуватися тоді, що суспільство, що століттями сповідувало такий підхід, раптом не веде себе, як підліток з гормональними стрибками?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:31

BIGor написав:
  Bolt написав:Аж гордість бере:
https://m.censor.net/ua/news/3455018/uk ... ykiv_video
💪

А схоже на мафіозні розбірки. Ще і строк впаяють. Цікаво, що менше зло - втратити 35 тис. Євро чи присісти в мусульманську в'язницю на 10 років?

Поліція дослідила камери спостереження - там той одесит Дмитро ще той одесит - він з ними ходив щось обговорював ПЕРЕД тим - мабуть хотів за одеською звичкою кинути турка та азербайджанця - ті потім знайшли його авто - розбили скло водія - він був в середині та забрали сумку - там було 36 000 євро - поїхали на мотоциклі. Він їх наздогнав та задавив. Його заарештовано.
Видно, що "грабіжники" - якщо вони грабіжники - НЕ професіонали - вони втратили два рази декілька секунд - коли сідали на байк - затрималися та не змогли швидко втекти....
Відео і фото є тут:
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/an ... ortluhaber
Справедоливості заради: сьогодні - день - траса - дві полоси в кожному напрямку - перед світлофором невелика корка - і тільки НАШ на київських номерах обходить всю корку праворуч (між двома полосами та огородженням є смуга для проїзду поліції та швидкої ) - та вперед швидше до червоного світлофора - вперед!!! - він самий розумний. Самий хитрий.
Хотів я наздогнати та сказати: "Ти ж не в Києві!".
Було соромно за авто на київських номерах...
І всі водії на це неподобство дивилися. І бачили на автономерах прапор жовто-блакитний...
Тачка якась крута - не розрізнив яка саме - щось на кшталт Мустанга. Номери КА...
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 21:49

Denik написав:
  akurt написав:Це свідчить тільки про таке:
- слава Богу, що батько в 70+ живий здоровий і має сили десь працювати;
- погано те, що син забувся про своїх батьків. Висмоктав всі гроші та не порадив/забезпечив батькам стратегічні кроки для життя.

Отут можна розібратися по деталям. Останні гроші, які вкладали в мене батьки - це на курси довузівської підготовки до 16 років, може трохи на їжу до 18 років. Перші 2 курси університету - жив із бабусею, бо вдома із батьками просто не було умов для навчання, а навчання було важке, приблизно таке саме як розповідав rjkz. З 18 років працюю і компенсував свою частину квартплати та закупівлі продуктів.
Після завершення університету батько дозволив собі забрати 1000 доларів без дозволу із моєї доларової заначки на купівлю собі, якоїсь б/у-шної машини, які не повернув досі (питання хто в кого смоктав гроші). Такі приколи та інші моменти спілкування мотивували мене в 26 років купити квартиру, а від батьків з'їхав ще раніше.
Бабусину квартиру батько подарував сестрі (тій, що поїхала в США). Квартира була залишена в стані свинарника (я там тільки встиг поставити 3 металопластикових вікна та поміняти своїми руками іржаві труби на металопластикові, коли там ще жила бабуся, щоб вона не мерзла та не текли крани, і ЖЕК не нараховував 10 кубів води без лічильників).
Я геть не зрозумів політику батьків, коли вони просили мене допомогти в ремонті квартири (після від'їзду сестри в США, коли її чоловік а потім і вона влаштувалися на роботи в топ-5 компаній) - тіпа ми ж сім'я (в той час мене кілька робіт, непрацююча дружина та син-немовля), все одно довелося щось робити, при повному нерозумінні нахрена я це роблю при наявності двозначних в доларах рейтів погодинних заробітків.

При цій херні я купив для батька будинок і 60 соток землі на Півдні біля моря з планом встановити СЕС, щоб він її стеріг і СЕС забезпечувала йому пенсійні доходи в старості. За 4 роки до погіршення умов він не зробив для цього нічого. А умови були - заведи через РЕС на дільницю 3 фази 10-30 кВт - отримаєш машину.
Але совкова вата є рабами. Він займався чим завгодно (виноград, сад, вирощування гусей та курей), але не електрикою і все звісно без фінансових результатів. Машину (свою б/в зі США йому подарувала сестра).
Мати в мене таки стала трохи олігархічною. В спілкуванні з нею в мене немає проблем. Особливо з тим, що вона допомагає моєму синові з освітою.

Так, що поки батько є працездатним - моя совість, щодо виконання обов'язків ст. 51 Конституції та ст. 202 Сімейного кодексу є на 100% чистою. А далі - це буде питання моєї домовленості з сестрою, бо проживання в США не звільняє від ст. 51 Конституції.

рятуйте! аккаунт деника зломали!
Читал это и думал - а где-же эта параллельная реальность Украины в которой он жил? А, потом все-таки всплыло, что мама таки стала олигархом.
Сестра, оказывается, должна обеспечивать родителей только потому что она в США?
Не потому что она - дочь, а деник - сын?
Не, нет вопросов, то, что деник написал о помощи родителям и бабушке - молодец.
Только это - нормально в Украине. В тех ментальных традициях, которые сложились.
Сложились они не от хорошей жизни, наверное. В США старики более финансово независимы от своих детей.
В Украине и я помогал и своим родителям и бабушке с дедушкой и жены родителям и бабушке.
Такова жизнь в Украине. Старикам кроме своих детей и внуков больше не на кого расчитывать. С пенсии в 50 долларов (бывало и меньше) не купишь бойлер и не наймешь человека, чтобы его установил.
Не вызовешь такси, чтобы поехать в область на кладбище, а у самого уже нет здоровья тащиться на ОТ.
С экономической точки зрения - это плохо.
С общечеловеческой - это хорошо, когда дети заботятся о своих пожилых родителях и бабушках-дедушках. Правда, и то, чтобы выросший ребенок продолжал называть тебя "папа", а не "отец" надо много дать много отеческой любви ребенку. Если ребека воспитывает няня, школа и улица, а папа только пиво перед телеком хлещет, то получит то, что заслужит. И дом на берегу моря - это неоправданный подарок сыновьего внимания. Респект.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 22:56

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Сестра, оказывается, должна обеспечивать родителей только потому что она в США?

Де я таке написав?
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 22:58

rjkz написав:. В США старики более финансово независимы от своих детей.
явление которое имплицитно несёт свои негативные последствия. Нельзя быть добрым, если нет ситуаций где ваша доброта нужна и уместна.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 23:04

vitaliiangel написав:
  rjkz написав:. В США старики более финансово независимы от своих детей.
явление которое имплицитно несёт свои негативные последствия, не буду здесь расписывать.

Які? ("Реформа" Павлова, розвал СРСР, криза 1998, 2008, "зелені люди" з 2014 та ЗСРФ з 2022)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 23:04

ЛАД написав:
Тут вже писали про різницю в медицині. Бабуся в стані овоча 80+ можуть протримати рік на штучному життєзабезпеченні за рахунок грошей страхових які ті отримали за рахунок зростання держборгу. Звідси і суттєвий вплив на тривалість "життя". В Україні стареньку не будуть мучати та "відпустять".

Средняя продолжительность жизни в США в 2021 - 76,33года (благодаря ковиду), в 2019 - 78,79 года.
В Украине - соответственно, 69,65 и 71,83.
Цифры отсюда - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%BF%D0%BE_%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B9_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%B6%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8
76,33 - 69,65 = 6,68 года.
В 2019 разница - 6,96 года.
Наверное, в США держат "в стані овоча на штучному життєзабезпеченні за рахунок грошей страхових які ті отримали за рахунок зростання держборгу" почти 7 лет.

Это не совсем так, да, людей могут держать в состоянии "овоша", но это не система во-первых и люди намного дольщше сохраняют бодрое состояние во-вторых.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 15071508150915101511 ... 2913>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти