|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:08
Frant написав: Zebra написав:вартість і кількість авто зростає, економічна активність перевершує довоєнні показники
рожеві фантазії, далекі від реальності. Чому ж новобуд в Києві за рік подешевшав на 4%? 
Київ тимчасово у просадці, інші міста довкола вже на рівні 2008 року. В країні економічний бум, отямся. Тільки той хто в підвалі цього не помічає. Люди хочуть робити бабло, хочуть купляти дорогі автівки, захочуть і в дорогі квартири привозити на них дівиць. Україні відкривається більше нових ФОПів, аніж закривається. На початок осені в країні офіційно працюють 2 052 326 ФОПи. Попри війну, кількість малих і середніх бізнесів зростає та навіть бʼє довоєнні рекорди, повідомив Опендатабот, посилаючись на дані ДП «Національні інформаційні системи».
За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП зросла на 10% - Держстат. За даними Державної служби статистики, на 1 жовтня 2023 року в Україні (без АРК і Севастополя) було зареєстровано 1 549 858 фізичних осіб-підприємців. Порівняно з 1 жовтня 2022 року, їх кількість збільшилась на 10% (+140 428 ФОП).
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:13
Zebra написав:В країні економічний бум, отямся.
Зебра, проснись! В країні - війна! ФОПів можна зареєструвати скільки хочеш, проте ніхто не міряє їх кількістю економічні показники. Лише деякі баобаби  .
Востаннє редагувалось Frant в Вів 14 лис, 2023 17:15, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1773 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:17
Успіх написав: Frant написав:Тому я не рекомендую до закінчення війни купляти тут нерухомість.
От і мені "і хочеться і колеться" дружину "підписати" на 3% на є-оселю, якщо їй дадуть(вчителька). Напевно краще таки, покищо тримати скирду на депо (грн/юсд), а бетон якщо брати, то хоч тоді, коли з'явиться світло в кінці тунелю/буде чітко видно кінець війни. Або ще зробити паузу з купівлею бетону з рік-два після війни, якщо ціни полетять зразу в космос... Чи то навпаки, будуть всі "закордонні патріоти" скидати свій бетон в Україні і обвалять ціни на РН? п.с. Мені напевно теж під 3% не дадуть, бо я не на контракті? Та і оформлення кажуть що буває займає десь з місяць(а я за свою коротку відпустку можу не встигнути)
довіреність рішає.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:18
Frant написав: Zebra написав:вартість і кількість авто зростає, економічна активність перевершує довоєнні показники
рожеві фантазії, далекі від реальності. Чому ж новобуд в Києві за рік подешевшав на 4%? 
Ще раз, новобуд, то й що "недобуд на морозі", той подешевшав, і потягнув все що називається новобуд в базі бараки. Зданий новобуд подорожчав. Зданий і з ремонтом подорожчав в уях мінімум в 1.5 рази
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:48
Frant написав: flyman написав:Зданий і з ремонтом подорожчав в уях мінімум в 1.5 рази
в порівнянні з чим? З повітрям над котлованом? Так завжди було. Флай, я знаю твої "аналітичні здібності". Гм, представник сільської школи з тернопільських лісів))) 
В порівнянні із котлованом ріст більше 2Х. Ти спілкуватися будеш культурно, чи перетворився безповоротно в біча?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:30
flyman написав: Frant написав: flyman написав:Зданий і з ремонтом подорожчав в уях мінімум в 1.5 рази
в порівнянні з чим? З повітрям над котлованом? Так завжди було. Флай, я знаю твої "аналітичні здібності". Гм, представник сільської школи з тернопільських лісів))) 
В порівнянні із котлованом ріст більше 2Х. Ти спілкуватися будеш культурно, чи перетворився безповоротно в біча?
В Днепре все строяющиеся жк до войны не подорожали с начала войны, или просто хотелки п.с. слава ...
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:31
Успіх написав: Hotab написав:Успіх , думаю тобі дадуть. А чому не хочеш на дружину, якщо тобі не дадуть? Дохід обох дивляться, принципово нема різниці. Ну і в будь якому разі ти маєш мати гроші щомісяця платити цю імпотеку, навіть якщо тобі завтра не дай Бог відірве ногу (не в бою) і ти втратиш повністю дохід від ЗСУ і не матимеш права на компенсацію по здоровʼю. Тобто найгірший варіант. Якщо у тебе лежать під подушкою ці гроші і ти можеш з них щомісяця платити цю імпотеку - сміливо бери! Я б брав. І може візьму. Під 7% . Але тоді, коли у мене буде на руках ВСЯ необхідна сума для купівлі без кредитування (десь 150 куо) Для підстраховки.
Та я десь так і розраховую "будь-які варіанти"... І на смарт-квартиру наче нашкрібається вся сума... Але треба зважити всі плюси і мінуси! З плюсів: 1. Халявні %% 2. За роки гривня знеціниться(на х2 чи х3 чи...) 3. За роки(+10+15+років) квартира зросте в ціні 4. Здаючи в оренду - теж приріст капіталу буде Тепер мінуси: 1. Війна і кінця-краю ще не видно! 2. Раптом форс-мажор, а всіма коштами треба буде погасити всю іпотеку (всю скирду забетонувати) І ... наче, все. Але!!! Але ці два пункти значно переважають 4 пункти "плюсів"! Тому... ще думаю 
Не о халявных % и росте метра в единицах твоего старого ника думай а о том что дожди с нулём ночью идут с Балтики и главное сейчас ревматизм с двусторонней пневмонией не поймать как подарок на НГ У самого от промокания на холоде спину в местах хлыстовых травм крутит мама не горюй плюс протрузия разошлась не на шутку Думай чем отдавать кредит будешь, а не как туда, в ваши ДВРЗ и ЖД-гейты, "кирпич" бухнешь и два снимешь, но попiзжее А если хочешь Трибеку заткнуть по жиру жизни в поместье по Обломовски, то сперва на ремонт отложи(по новым ценам) Вернувшиеся с Дойча и Грейт Канадо-Бритейн земляки хлев задорого снимать не будут уже. Народ хотя бы паркет и стены под линейку потребует И технику класса ААА с дизайнерским НЕкитайским диодным освещением(чтоб в 50кВт/ч в однухе с посудомойкой и стиралкой укладываться)
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:44
Vadim_ вы о цене метра долларах 21-VS-23 пишете? Готовое к готовому? Готовое с ремонтом к готовому с ремонтом? Вон Нарика/турчина Дельмар на Миронова за Пиццерией кинули с февраля 22года коробку без окон почти, а продают как и продавали в 21м по 1200-1400метр Кому оно надо с застывшим наглухо краном и недолитыми верхними этажами - х.з. А готовое рядом в первых секциях и тем более с ремонтом разобрали и по верху цены. Моцарт недопиленный кстати тоже берут под ремонт(1100 в 2020м >>>> 1700 готовый в 23м), но там метражи маленькие.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 21:59
жилые комплексы в Киеве остались без тепла: Дипломат Холл Alter Ego Кристер град Медовый Friendly House Вудстория на улице Алматинской 109 Кришталеві Джерела - тоже люди говорят (не проверено) Может кому-то будет интересно
-
Феодал
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 14 лис, 2023 22:05
Феодал , + кампус. Власна котельна має борг по е/е , компанія, що утримувала , на контакт не йде.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4