Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55775578557955805581 ... 14521>
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:я быстрее эти 10куе заработаю и забуду, чем буду заниматься заведомо проигрышным делом.

Суть не в том, что мне нужна компенсация, я её ни у кого не прошу. Мой месседж был некоторым уникумам, воспринимающим человека с бизнесом как дойную корову, которая конечно не платит налогов. Пример с влётом на 10куе должен был расширить их понимание, что моя база налогообложения стала сильно меньше довоенной и ждать от меня довоенных налогов не нужно.

У період воєнного стану, ясно, що база оподаткування стає меншою. Але у випадку ФОПів можна ставку підняти у 2-3 рази.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:18

vitaliiangel ,

налоги я плачу, может не столько, сколько тебе хотелось

Це загальна фраза. Ти платиш зі здачі в оренду ? Бо твої розповіді про ПДВ з чеку в супермаркеті чи акциз на горілку нікому не цікаві.Це платять навіть бабусі пенсіонерки.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:22

Denik написав:Але у випадку ФОПів можна ставку підняти у 2-3 рази.
ну и администрирование налогов будет обходиться дороже, чем налоговые поступления. Бинго. почему все забывают про инфляционный налог?
https://www.dsnews.ua/economics/inflyac ... 0%B8%D0%B8.

если мой бизнес во время войны генерирует 8% годовых, при инфляции 20% дэ факто это убыток. Простая математика. Купил насосы по 100 продал по 108 следующие насосы купил по 120. Сколько я заработал? с точки зрения налоговой 8%. А с точки зрения управленческого учёта -12%
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 лис, 2023 13:31, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:24

vitaliiangel написав:Армия с 2000х годов (а значит и ты) финансировалась в т.ч. моими налогами. Заканчивай бла-бла о том, о чём не имеешь никакого представления. Где благодарность? Только одно слышно, что тебе мало.

За що має бути подяка? Гроші не давалися просто так. Військовослужбовці виконували свої обов'язки.
  vitaliiangel написав:представь себе вложив +/- 100куе в чужой бизнес я хочу есть красную рыбу, а не комбикорм. Шок, да? налоги я плачу, может не столько, сколько тебе хотелось бы. Столько сколько могу платить. В отличии от тебя, я ещё несу финансовые риски, которые периодиески снижают мои возможности.

Уяви собі ми вважаємо, що ти не маєш їсти червону рибу у воєнний час. А маєш або додатково платити податків на 1 FPV в місяць, або сидіти у посадці з автоматом і їсти кашу з сухпаю, бо нічого іншого у військовому плані ти не вмієш.
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:25

vitaliiangel написав:ну и администрирование налогов будет обходиться дороже, чем налоговые поступления. Бинго. почему все забывают про инфляционный налог?
https://www.dsnews.ua/economics/inflyac ... 0%B8%D0%B8.

если мой бизнес во время войны генерирует 8% годовых, при инфляции 20% дэ факто это убыток.

Інфляція нерухомість фізично не з'їдає. Бінго.
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:27

Denik написав:Уяви собі ми вважаємо, що ти не маєш їсти червону рибу у воєнний час.
верняк вы нашли крайнего, зачем тогда супермаркеты и рестораны продают красную рыбу? надо всех покупателей в униформу и рыть окопы. Или только меня? это я ещё авто в салонах не покупаю, на которые кстати очередь.
  Denik написав:Інфляція нерухомість фізично не з'їдає. Бінго.
я вложил средства не для того, чтобы получать 8% годовых при инфляции 20%. Так понятнее? У нас рыночная экономика, меня никто не кормит, поэтому я сам решаю какая доходность приемлима, чтобы в итоге не протянуть ноги. Если бы вы с хотабом меня кормили, ваше мнение имело бы вес и ценность. Поскольку вы к моим затратам и рискам отношения не имеете, не вам меня и учить.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 лис, 2023 23:21, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:35

vitaliiangel написав:я вложил средства не для того, чтобы получать 8% годовых при инфляции 20%. Так понятнее?

Ваш дохід і лишається 8%. Інфляція 20% на нього не впливає. Якщо більш точно, то Ваша нерухомість здорожчає на тих самих 20% за рік.
  vitaliiangel написав:вы нашли крайнего, зачем тогда супермаркеты и рестораны продают красную рыбу? надо всех покупателей в униформу и рыть окопы. Или только меня?

Треба як в АТО, але не на рік, а роки по 2 в форму - і в зону бойових дій.
А от коли ти вже в формі - зможеш поза чергуваннями сходити в супермаркет та купити червоної риби. Навіть щоб їсти її, сидячи в посадці з АК-74.
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:39

Denik ,

Уяви собі ми вважаємо, що ти не маєш їсти червону рибу у воєнний час

Та хай їсть що хоче, пʼє що хоче, якщо виконав свої зобовʼязання перед воюючою державою
Ніхто йому в рот не має права заглядати, якщо він профінансував тих, хто його захищає. Але він цього не робить.

Если бы вы с хотабом меня кормили

Дехто робить навіть більше для тебе , ніж «кормили». Захищає твій сон і обороняє твою нерухомість. І ти маєш їм за це платити. Тобі ж не дуже сподобалось недоотримати 10 куе приьутку? А щоб воно не повторилось, ти знаєш що треба робити??
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 19 лис, 2023 13:43, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:50

Bobua написав:
Пише волонтерка з Британії.
Вона тільки автівок сама більше 200 знайшла і переправила в Україну.
Nataliya Musgrave
Ну що, приїхали (зараз буде багато букф).
Сьогодні, 13 листопада 2023 українські митники зупинили фуру з допомогою для ЗСУ з Великобританії – пікапи, розкладні ліжка, спальники і форма – все випотрошили і на кожну одиницю вимагали стопку паперів. Хто відправив, фото «товару» від відправника, зобов’язання отримувача на протязі 30 днів надати акти прийому-передачі. Все на папері і з мокрими печатками йопта. І якщо на протязі 30 днів отримувач не розпихає то все по актам (тобто вже туди куди воно мало йти – на Запоріжський напрямок в окопи – воно вже не піде бо там актів не буде) – фонд прийдуть і покладуть мордами в пол за «контрабанду».
Ця епопея (читай піздєц) длилася шість годин. І ще не кінець – фура ще на кордоні. А потім ще потрібно буде пріоритетом розпихати саме цей груз на протязі місяця щоб уникнути «мордой в пол».
Сьогодні ми отримали sneak preview піздєца на горизонті. От прям в дії. І знаєте що?
Дякую що примусили мене зійти з дистанціі.
Від щирого серця дякую.

Бо сама я б не змогла б і в кінці кінців загнала б себе в могилу. А так совість чиста. Мене поставили в неможливі обставини – я не фонд, а просити щоразу когось брати на себе такий ризик (а він реальний, той «мордой в пол» ризик) я не можу і не буду. Я не зійшла через те що «устала» чи забила, ні. Мене примусили.
А це означає що я можу повернутися до більш-менш нормального життя. Реанімувати бізнес який на ладан дише, тратити свої гроші на себе, їздити відпочивати і просто мати те життя яке було «до» – з платтячками, лабутенами і ресторанами двічі в тиждень (ну так як більшість і живе в принципі весь цей час). Не матиму лабиринт з коробок в три поверха в хаті. Закінчу ремонт (яй, ура). Буду спати не по три а по вісім годин і щомісяця ходити до парикхмахера.
Нє, я канєшно ж буду репостити як я підтримую Україну всім серцем і навіть закидати кілька сотень фунтів волонтерам в Україні (ващє не проблема – заробляю я добре). Це єдина опція яку мені залишила влада держави, моєї домівки, на допомогу їй у найскрутніший для неї час.
Ще раз – скоти, які самі ні*** не роблять відібрали у мене можливість допомагати тим, хто б’ється на смерть щоб я колись мала можливість приїхати в Україну а не в якусь вонючу губєрнію.
На тому все. I did my best

Це як? Демобілізація вже скоро?

А вот это вот все выше правда что она написала? Или полуправда? И не связаны ли ее слова и "заробляю я добре" и "більше 200 знайшла і переправила в Україну"? Если нет - я искренне завидую этим сверхлюдям у которых хватает времени и добре заробляти и заниматься поиском оформлением и переправкой авто в таких количествах.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лис, 2023 13:52

vitaliiangel ,

Посколько вы к моим затратам и рискам отношения не имеете, не вам меня учить.

Віталік , тебе не вчать. Від тебе вимагають оплатити рахунок за те, що ти спиш солодко не під обстрілами, і не картоплю печеш на вогні на вулиці, а червону рибу їси. І в твоєму ліжку спиш ти, а не чечен. А ти в підвалі. Як це було у Ягідному.
Ти ж справедливий дуже , так?
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 55775578557955805581 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему