Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15861587158815891590 ... 2920>
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 19:55

Тут ви й не знайдете щось деталізоване про клімат, бо тут немає професійних кліматологів. Але бог з ним, не дивіться вгору :)

Схоже досягнення закінчились разом з срср. Але поки що наука представлена тими ж обличчями, як й в 91. Що ж змінилося? :shock:

Ну й звісно ви в курсі, ким я працюю :lol:
до речі, а яка ваша наукова спеціалізації? ;)

Й так, Охрименко поганий економіст
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:01

Re: Еміграція, заробітчанство

shapo написав:В отличие от ваших родителей ИТР я ещё и кандидатскую защитил в СССР не лижа ничью задницу и поэтому в отличие от вас имею представление о научных исследованиях,а с детства слушая споры друзей отца который помимо того что был рудничным геологом ещё и кандидатом геологических наук примерно представляю возможности геологии и геофизики. Поэтому уверен, что нынешняя борьба с потеплением исключительно коррупционное дело с участием недобросовестных учёных.

Чи мали ви на момент роботи над дисертацією достатній рівень англійської мови та доступ до провідних світових наукових журналів з обраної тематики?
А то радянська наука - вона така радянська...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:02

Дюрі-бачі написав:
  shapo написав:где их результат и прогноз за который этот учёный готов ответить как минимум своей репутацией.

Можливо варто почати з робіт по глобальному потеплінню, за які дали Нобелівську премію?
https://www.scopus.com/authid/detail.ur ... 2960&zone=

Вы хотите предложить мне начать изучать труды института метеорологии из Гамбурга с их теориями?
Я уже написал что мне это неинтересно как и то,за что дают Нобелевские премии.
Вопрос очень простой - кто и как доказал существенное влияние антропогенного фактора на изменение климата и поэтому готов сделать прогноз на следующие лет 30-40?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:05

Denik написав:
  shapo написав:В отличие от ваших родителей ИТР я ещё и кандидатскую защитил в СССР не лижа ничью задницу и поэтому в отличие от вас имею представление о научных исследованиях,а с детства слушая споры друзей отца который помимо того что был рудничным геологом ещё и кандидатом геологических наук примерно представляю возможности геологии и геофизики. Поэтому уверен, что нынешняя борьба с потеплением исключительно коррупционное дело с участием недобросовестных учёных.

Чи мали ви на момент роботи над дисертацією достатній рівень англійської мови та доступ до провідних світових наукових журналів з обраної тематики?
А то радянська наука - вона така радянська...

Да,я имел доступ до трудов ASME, JSME,civil engineering в библиотеке им.Ленина в Москве где учился в очной аспирантуре и к американским патентам за последние 100 лет в Патентной библиотеке на Бережковской набережной
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:05

Дюрі-бачі написав:
  shapo написав:где их результат и прогноз за который этот учёный готов ответить как минимум своей репутацией.

Можливо варто почати з робіт по глобальному потеплінню, за які дали Нобелівську премію?
https://www.scopus.com/authid/detail.ur ... 2960&zone=

Навіщо це робити. В радянській "науці" про це нічого не було. А російська енергетична пропаганда, розповідає, що глобальне потепління через споживання викопного палива - то фейк ))).
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:07

shapo написав:Да,я имел доступ до трудов ASME, JSME,civil engineering в библиотеке им.Ленина в Москве где учился в очной аспирантуре и к американским патентам за последние 100 лет в Патентной библиотеке на Бережковской набережной

І сертифікат B2?
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:07

shapo написав:Вопрос очень простой - кто и как доказал существенное влияние антропогенного фактора на изменение климата и поэтому готов сделать прогноз на следующие лет 30-40?

Він в 1979 році зробив модель зростання температур (червона лінія на графіці), який майже співпав з тим, що мим маємо (чорна лінія). Без людей мало б трохи похолодати (синя лінія)
https://www.encyclopedie-environnement. ... climat.jpg
P.S. 1 і 2 світові войни його модель погано прогнозувала
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 25 лис, 2023 20:13, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:13

Shaman написав:до речі, а яка ваша наукова спеціалізації? ;)

Я инженер-строитель,работал до 24.02.2022 инженером технадзора в службе заказчика
Никакой наукой последние 30 лет не занимаюсь
До этого это была динамика сооружений,методы вибро- и сейсмозащиты зданий и сооружений.
А где же вы применяете ваши экономические знания и в какой должности?
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:15

Дюрі-бачі написав:
  shapo написав:Вопрос очень простой - кто и как доказал существенное влияние антропогенного фактора на изменение климата и поэтому готов сделать прогноз на следующие лет 30-40?

Він в 1979 році зробив модель зростання температур (червона лінія на графіці), який майже співпав з тим, що мим маємо (чорна лінія). Без людей мало б трохи похолодати (синя лінія)
https://www.encyclopedie-environnement. ... climat.jpg
P.S. 1 і 2 світові войни його модель погано прогнозувала

Самому не смешно аппроксимировать исследование аж ста лет на геологические процессы у которых совсем другая временная шкала? Тем более в его исследовании основной фактор изменения климата без влияния человека вулканические процессы. А их он может прогнозировать?
Кстати, В.И.Вернадский считал что война это геологический процесс
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 20:30

shapo написав:
  Shaman написав:до речі, а яка ваша наукова спеціалізації? ;)

Я инженер-строитель,работал до 24.02.2022 инженером технадзора в службе заказчика
Никакой наукой последние 30 лет не занимаюсь
До этого это была динамика сооружений,методы вибро- и сейсмозащиты зданий и сооружений.
А где же вы применяете ваши экономические знания и в какой должности?

Так ви вже писали - фіндір ;)

Так, у по-справжньому великих компаніях головним фіндіром не працював :oops:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 15861587158815891590 ... 2920>
Форум:
+ Додати