Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 56425643564456455646 ... 14502>
Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 00:53

Hotab написав:thenewepic ,

Чесне слово, дуже дивно бачити в цій темі мало чи не прямі цитати пуйла. На чиєму боці воюємо, панове?

Комусь «аби відпустили в Польщу», хтось і справді розумово обмежений.
Хтось настільки боїться за себе сьогодні (щоб не призвали), що готовий ризикувати дітьми і внуками.
Я сьогодні на 90% вирішив - мені не по дорозі з цією публікою. Київ для нерухомості більше не розглядаю. Щось в Європі. На що зможу заробити.
У випадку виклику в ТЦК - буду морозитися також.
Хай хитрожопі вітальяни і ті, кому пофіг, чи він платить в бюджет, чи ні, самі захищають себе і свою годувальницю-нерухомість.

Интересное решение. :)
А я мечтаю о боевом вертолёте для Вас.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 00:53

Hotab написав:thenewepic ,

Чесне слово, дуже дивно бачити в цій темі мало чи не прямі цитати пуйла. На чиєму боці воюємо, панове?

Комусь «аби відпустили в Польщу», хтось і справді розумово обмежений.
Хтось настільки боїться за себе сьогодні (щоб не призвали), що готовий ризикувати дітьми і внуками.
Я сьогодні на 90% вирішив - мені не по дорозі з цією публікою. Київ для нерухомості більше не розглядаю. Щось в Європі. На що зможу заробити.
У випадку виклику в ТЦК - буду морозитися також.
Хай хитрожопі вітальяни і ті, кому пофіг, чи він платить в бюджет, чи ні, самі захищають себе і свою годувальницю-нерухомість.

Смотрите Канада/США/Австралия. Надёжнее.
Новая Зеландия вообще надёжно и красиво, но озоновая дыра...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 00:58

hume

Самый офигенный укреп - Херсон. Авдеевку штурмуют долго, а Херсон туда-сюда успел. 😂
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 01:00

katso написав:Как теперь планируется обсуждать возможность переговоров

О, а ви кажете за заборону вести переговори в принципі, а воно заборона вести переговори з..., в якого в очах Зеленський "увідел мір".
Тобто, переговори можуть вести і зараз, но не з...
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 01:03

ЛАД написав:
  hume написав:...... в воюющей Украине не могут обеспечить необходимого производства самого элементарного вооружения
........ неспособность наладить военную промышленность.....

Если бы неспособность...
Я пока не вижу даже попыток.

А ви маєте можливість стежити за всім ВПК України? :shock:
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 01:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

katso написав:
  Water написав:О, дуже слушна думка. І шож там зашили в законах?

Ну навскидку вот - https://jurliga.ligazakon.net/news/2143 ... v-z-putnim.

Указом № 679/2022 Президент Володимир Зеленський увів у дію рішенні РНБО від 30 вересня 2022 року «Щодо дій України у відповідь на спробу російської федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності».

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Зокрема, в рішенні РНБО констатовано неможливість проведення переговорів з президентом російської федерації путіним.

Нафига было вот это вот делать, это сделало страну сильнее? Как теперь планируется обсуждать возможность переговоров - типа "а на этот документ не обращайте внимания"? В стиле "я своему слову хозяин - захотел дал захотел забрал обратно" ?

Указ це не закон
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 01:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

hume написав:Речь не о капитуляции, а о том, что нам практически невозможно без некоторых вводных успешно деокупировать оккупированные области. Поэтому здравый смысл подсказывает вести войну с позиции обороны перемалывая технику и оккупантов в лобовых мясных штурмах, зачем нам перенимать их глупый опыт. Забетонироваться по всей линии, сделать укреп Авдеевку по всей линии, а за ней забетонировать вторую Авдеевку и желательно третью. Пока же видим с точностью до наоборот.

це теж варіант. І, якщо нічого не зміниться, то так і буде. Бо наступальної зброї на новий наступ нам поки не давали. Але я бачу на гілці лише "путин хочет договариваться, но закон зеленского мешает этому, ко-ко-ко". Заморозку я ще можу уявити, але які домовленості зараз можуть бути? Хто дасть під них гарантії?
  ЛАД написав:Закон это не декларация

це не закон. Це указ Президента. Розумієте різницю? Президент може видати інший указ, що анулює дію цього, одним днем. І я ще раз наголошую, що нічого не заважає проводити переговори вже зараз, не афішуючи їх. І вони проходили, в тому числі в кінці минулого року (були витоки в ЗМІ).
  ЛАД написав:Предложите свой вариант, что нужно делать?

я знаю, чого не можна робити. Це підписувати будь-які папірці з пуйлом, без гарантій безпеки третіх сторін. Цього не можна було робити ні в березні 2022, ні зараз, ні через 10 років.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 02:13

Викликали таки мене в тред. Може запропонувати, публічно, зацікавленим країнам надати нам стільки і тієї зброї якою вони збиралися відбивати радянський наступ? Сумніви у нашій владі? - то і можновладцям вони можуть пояснити що до чого. А якщо відмовлять - то фініш ( це руйнація заходу, без принципів, і заохочення китаю) - треба евакуюватися. Мадярам нормас було від орди з уралу в панонію втекти. То і нам тра людей за балатон рятувати, хай пускають з речами, вивезти все, щоб оркам не дісталось. Бо я так дивлюся - мало хто хоче неньку боронити, майна мало мабуть щоб ризикувати?
easyreadernow

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 02:28

Faceless написав:
katso написав:
  Water написав:

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Зокрема, в рішенні РНБО констатовано неможливість проведення переговорів з президентом російської федерації путіним.

Нафига было вот это вот делать, это сделало страну сильнее? Как теперь планируется обсуждать возможность переговоров - типа "а на этот документ не обращайте внимания"? В стиле "я своему слову хозяин - захотел дал захотел забрал обратно" ?

Указ це не закон

Ну, Указ це нормативно-правовий документ, як і Рішення рнбо, і, як і закон, і указ і рішення повинні виконуватись. Всіма.
Хоча, треба почитати які там точно формулювання, оскільки " констатовано неможливість" це як би не заборона, а лише констатація. Типу констатація, що на нас напали і пуйло п.. дор.
Та й влада дуже вміє гратися зі словами. Що кажете, зборона переговорів з президентом? А з прем'єр міністром або з іншими немає.. :mrgreen:
При бажанні можна викручувати по різному.
Oberon

Подякував: 140 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лис, 2023 02:46

thenewepic написав:
  hume написав:Речь не о капитуляции, а о том, что нам практически невозможно без некоторых вводных успешно деокупировать оккупированные области. Поэтому здравый смысл подсказывает вести войну с позиции обороны перемалывая технику и оккупантов в лобовых мясных штурмах, зачем нам перенимать их глупый опыт. Забетонироваться по всей линии, сделать укреп Авдеевку по всей линии, а за ней забетонировать вторую Авдеевку и желательно третью. Пока же видим с точностью до наоборот.

це теж варіант. І, якщо нічого не зміниться, то так і буде. Бо наступальної зброї на новий наступ нам поки не давали. Але я бачу на гілці лише "путин хочет договариваться, но закон зеленского мешает этому, ко-ко-ко". Заморозку я ще можу уявити, але які домовленості зараз можуть бути? Хто дасть під них гарантії?

В основном разговор именно об этом.
Какие могут быть договорённости сегодня даже представить себе не могу.
А гарантии... Да нет, конечно, никаких гарантий. Их и сегодня нет. Никаких обязывающих договоров с нашими партнёрами не существует.

ЛАД написав:Закон это не декларация

це не закон. Це указ Президента. Розумієте різницю? Президент може видати інший указ, що анулює дію цього, одним днем. І я ще раз наголошую, що нічого не заважає проводити переговори вже зараз, не афішуючи їх. І вони проходили, в тому числі в кінці минулого року (були витоки в ЗМІ).

Может и отменить.
Но пока не отменил.
Президент, нарушающий собственный указ... На мой взгляд, это уже ниже плинтуса.

я знаю, чого не можна робити. Це підписувати будь-які папірці з пуйлом, без гарантій безпеки третіх сторін. Цього не можна було робити ні в березні 2022, ні зараз, ні через 10 років.

Возможно, Вы правы.
Но с другой стороны, "гарантій безпеки третіх сторін" у нас не было и до 24.02.22, нет и сегодня. Но сегодня есть риски, как минимум, сокращения помощи Запада. Что будет, если это произойдёт в серьёзных размерах без всяких гарантий и при отсутствии хоть каких-то договорённостей с врагом?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 56425643564456455646 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему